mesiac
Utorok, 19.3.2024
Meniny má Jozef

Ezoterika a záhady - 

Čistenie čakier

neznámy
neznámy | 16.11.2012 11:36
Ahojte, absolvovali ste tu niekto čistenie čakier? Pomohlo Vám to? Aký ste z toho mali pocit?
Putes
Putes | 16.11.2012 13:11
Ano, nechávám si čakry čisti pomocí tónů tibetských mís. Jednak je to pro mě úžasný zážitek, řekla bych, že je to takové očišťující a uvolňující. Vždycky si při tom moc odpočinu. Naopak znám ženu, která říká, že si čistí čakry, ale zvuk těchto léčebných tonů je jí velmi nepříjemný. I ona sama je velmi nepříjemná, je totiž pravá čarodějnice a taky tak vypadá. Je až s podivem, že na dobu, kterou si čakry čistí, vypadá jako chodící choroba. Musím se přiznat, že určitě toho hodně umí, protože v její přítomnosti se bojím myslet si o ní něco negativního, protože mám pocit, že mi čte myšlenky.-ROFL-
neznámy
neznámy » Putes | 16.11.2012 13:15
Tibetske misky mame doma, vdaka priatelovi. Mne velmi vyhovuju tie hlboke tony, tusim su spojene s prvymi troma cakrami..neviem, ja ich moc casto nepouzivam, skor priatel, ale je to velmi dobra vec, super na meditácie, aj ked ja mam s meditovanim mensie problemy, nedarí sa mi :)
Ale kazdy clovek by mal mat doma aspon jednu tibetsku misku, ak by mal niekto zaujem, mozeme aj poradit, teda moj priatel -FLOWER-
Ja som skor myslela cistenie cakier nejakym liecitelom, ktory by ti aj povedal, ze tu si mala nejaku dusicku prilepenu, toto a toto nefunguje, toto a toto si mala zanesené a tak..
Putes
Putes | 16.11.2012 13:35
To ne, ale nedávno jsem se nechala prohlédnout od kamarádky, která odvádí přivtělené dušičky. Vůbec by mně to nenapadlo, protože se cítím moc dobře a všechno se mi daří, takže si myslím, že ani nemohu mít něco zablokovaného. Jenže mě na tu myšlenku přivedl jeden muž v lázních, který mi tvrdil, že za mnou něco vidí. Bylo tam kulové, maximálně to mohl být můj anděl strážný, což jsem si myslela i já. Říkám si, že když má člověk klid a mír v duši a otevřené srdíčko, tak se ho ani nic chytit nemůže.-FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 16.11.2012 14:32
Muži v lázních si vedia trochu domýšľať, Jani :) Tak ako si napísala, klid a mír sú hlavné, ja som totálny skeptik čo sa týka týchto odvádzačov dušičiek.. Bola by som strašne opatrná vo výbere človeka, ktorému by som sa zdôverila. Absolutne neverím týmto reklamným sloganom na stránkach niektorých ezoterikov, ako ovládajú VŠETKO! Liečia, naprávajú chrbty, vidia do kariet, odvádzajú duše, zasväcujú, predvídajú, radia atď atď..V skutočnosti len ťahajú prachy z frustrovaných klientov, väčšinou žien..
Tým nechcem povedať, že to odsudzujem, alebo neverím, že to je vôbec možné. Sama niektoré veci dokážem, ale tento roztrhnutý pytel so Vševedkami - nee. Niekto má depku, lebo sa trochu nedarí, alebo splašené hormóny a tak, a oni hned daj 20 Eur, máš tam na chrbte nejakú dušu. Chcelo by to menej jesť, viac cvičiť, veľa chodiť do prírody, otužovať sa, veľa čítať a tráviť čas s príjemnými ľuďmi pri príjemných činnostiach. Hneď by mal parazit v podobe pricucnutej duše a v podobe chamtivca čo ju zlikviduje nulovú šancu :) Takže s tým čo píšeš v poslednej vete doslova súhlasím -FLOWER-
vevuska
vevuska | 16.11.2012 15:48
Ahoj, áno, ja som niekoľko krát absolvovala čistenie čakier a teraz to už viem spraviť aj sama sebe. Niekedy je to len o čistení čakier ako takých, resp. našich energetických centier, ale ako si sa aj ty mala možnosť dopátrať, tak je to aj o tom, že keď sa nejaká zlá dušička na niekoho pricucne, tak sa to dá aj vyčistením tej určitej čakry. Tomu sa už hovorí o odblokovaní čakry. A ten liečiteľ musí mať ochranu, aby si na seba nevzal tú dušičku od tej druhej osoby. To je tak v skratke :)
neznámy
neznámy | 16.11.2012 22:39
podľa tých tonov sa dá rozpoznať,v ktorej čakre je problém,zvoní inak než by mala..

S tým prilepením entít,to sa dá zistiť pri metode SRT.
neznámy
neznámy | 16.11.2012 22:48
co je metoda SRT?
neznámy
neznámy » vevuska | 16.11.2012 22:50
vevuska, presne, myslela som odblokovanie cakier..podla coho clovek zisti ze ju ma zablokovanu, ze ma na nej nalepenu nejaku dusicku?
neznámy
neznámy
neznámy | 17.11.2012 00:04
zablokované čakra je něco jiného. To znamená že se netočí a pak následně nefungují ani ostatní čakry. Jsou totiž mezi sebou propojené. Může to byt z důvodu nedostatku energie, nebo ji mohou zablokovat energie negativní. NFUNKČNÍ ČAKRA SE PAK ČASEM PROJEVÍ NA TĚLESNÉM ZDRAVÍ.Přicucnutá duše je v celé auře, nemusí byt v čakře. V auře je málokdy, někdy se stává že jiná duše napadne tvou, má to mnoho příčin. Je to poměrně vzácne. Ale stáva se to, pár případů jižjiž jsem potkala a to se mění i osobnost člověka. Metoda SRT je čištění programů a bloků na duši jak z minulych životů, tak v součastném a budoucích, taky se čistí kledba. Pak se změní i pozemsky život k lepšímu, emoce, člověk třeba přestane byt nerozhodny , je toho hodně a u každého jiné.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 00:27
ja sa casto ocistujem nad bielou svieckou, myslim ze aj to pomaha k celkovej ociste ci už aury, ale hlavne zo vsetkeho negativneho, co sa na nás nalepilo.
Znamy bol napriklad na cisteni cakier, trvalo to tusim 2h a aj tak mu "dotycna" nevycistila vsetky cakry, lebo vraj sa dalej nemohla dostat, tusim sa dostala len po 4. A vraj jej potom ostalo aj fyzicky nevolno, vraj to mal moc zanesene a mal prisatú dušu nejakej staršej panej..
laka ma taká ocista, ale tiez nemam rada ze si z toho robia ludia biznis
vevuska
vevuska | 17.11.2012 12:41
Milá uneasyME, je dobré, keď sa čistíš sviečkou, no sviečka môže byť akákoľvek, len spôsob čistenia je dôležitý. Môžeš čistiť len ľavú stranu. Stred ani pravú - studenú stranu by si nemala čistiť sviečkou - horúcim ohňom, bo si môžeš spôsobiť zdravotné problémy. Ľavá strana sa potom križuje v oblasti čela smerom na siedmu čakru.
A o tom tvojom známom... ono to čistenie je náročné a nie je dobré vyčistiť čakry všetky naraz.
A čo sa týka tej dušičky, tak pekne to vysvetlila bimbulka.j.
Okrem toho tiež nemám radosť z toho, keď si niekto z takýchto vecí robí veľký biznis. A pokiaľ z toho veľmi profituje - financne, ( že to nemá ako brigádu) tak sa mu to raz vráti a niekoľkonásobne.
neznámy
neznámy » vevuska | 17.11.2012 13:03
Môj názor je, že najdôležitejšie je, čo si dotyčný MYSLÍ. Čo vníma a cíti, čo si želá..
To tvorí, jeho svet, jeho život, jeho zdravie, jeho budúcnosť, jeho vzťahy a podobne..
Niektoré praktiky sú prospešné, ked si človek nevie rady je pomoc druhého vítaná, sama som niečo párkrát vyskúšala, vedomosti a schopnosti druhých nespochybňujem, naopak veľmi oceňujem. Avšak pri nesprávnom výbere, alebo v nesprávnom rozhodnutí - zúfalí ľudia robia zúfalé činy- sa môže stať pomoc druhých a všelijakých podporných prostriedkov skôr škodlivými.. Je známe, že taký mních zavretý niekoľko rokov niekde v Tibete dokáže kúsky, ktoré normálny človek nepochopí! bez sviečky, bez tabuliek SRT, bez kamienkov, bez rôznych šamanov a zaklínačov. Sila ľudskej myšlienky a schopnosť podvedomia je nemerateľná. Je to absolútny fenomén, alfa a omega všetkého čo konáme a čo nás sprevádza počas tohto (rekreačného) pobytu na tejto planéte :)
Nikde nemôžeme zmerať či a ako fungujú kamienky. Minule sme tu písali ako ich nabíjame za splnu, na slnku, ktorý sa načo hodí. Nemôžeme zmerať ako pôsobia bylinky, čo nám pomohlo - či lekár, čistý vzduch, nový milenec, alebo pobyt pri mori. Ale vždy môžeme dosiahnuť rovnakého stavu - ozdravenia, očistenia a podobne aj bez podporných prostriedkov, len zmenou svojho myslenia. Preto by každý mal konať intuitívne, rozvíjať svoj vnútorný "hlas" a robiť, čo cíti srdcom. Trochu som sa zaujímala o "riešenie" čakry hrdla
http://eprakone.wordpress.com/2006/07/02/hrdelna-cakra/
a zistila som takisto, že to riešenie spočíva v prvom rade v (mojej) hlave a v srdci :), ale nosenie náramkov, modrej farby, rôzne cvičenia, čakrové zmesi ktoré si chcem objednať a podobne sú len milým prínosom-FLOWER-
Putes
Putes | 17.11.2012 13:34
Jo,obchod se dá udělat ze všeho, jde jen o to nachytat dostatek naivních klientů. Je to případ i mého kamaráda, který dělá do irisdiagnostiky. Na jedné akci mu kdosi řekl, že má přivtělenou dušičku a ihned nabídl její odstranění, ovšem za 1.500 Kč. Kamarád se chvíli rozmýšlel, protože na sobě nic nepozoroval, ale semínko pochyb bylo už zaseto a tak šel to toho. Chudák, přišel o peníze, dobrou náladu, i o zdraví a už se mu nic nedařilo. Dlouho trvalo, než se z toho vlastním úsilím dostal. Takže opět platí, důvěřovat jen vlastní intuici. Když se cítím dobře a spokojeně, tak je i v aurickém obalu všechno v pořádku.-FLOWER-
vevuska
vevuska | 17.11.2012 14:23
Áno, je to tak, sila myšlienky je veľmi veľká, len stretávam sa s takým, že už ani to veľmi nepomáha, tak preto existujú takéto pomocné veci. A zas nie každý je tak silný, že to dokáže mysľou.
neznámy
neznámy | 17.11.2012 21:35
Ahoj, napiš mi do vzkazíku celé jméno a adresu, čakry ti kouknu popřípadě vyčistím, je to práce na chvilku, jelikož se mnou pracuje mistr Saint Germen, pak ti vše napíši. Ráda pomohu, jediné za co si já beru peníze tak je čištění duše pomocí SRT, to trvá hodinu a pak léčim, čištím čakry, aury. Udělá se to najednou, opět se mnou pracuje mistr, rozkryjí se i minulé životy ,kde programi vznikli. Pak to dotyčnému vše napíši.
neznámy
neznámy | 18.11.2012 19:18
bimbulka vdaka za ponuku, ale takto na dialku navyse ked toho cloveka nepoznam, tak mam z toho nejake zmiesane pocity. Mozno na to nie som pripravena, neviem. Osobne by to predsa len bolo lepsie.
neznámy
neznámy | 18.11.2012 20:00
chápu tě, ale jsme od sebe daleko, bydlím v Praze. Není se čeho bát pracuji s bytostmi světla.
neznámy
neznámy | 28.2.2013 11:15
V krátkosti : úžasne niečo... akoby mi niekto odopol ťažkú guľu ktorú som si vliekla so sebou a dal mi možnosť lietať. Odporúčam :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...