mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Ezoterika a záhady - 

chiromantia

neznámy
neznámy | 26.4.2015 19:10
mám čiary rovnaké na oboch rukách, len čiaru života na ľavej mám na jednom kúsku menej výraznú. Môj syn má na ľavej opičiu čiaru, aj jeho otec to má. Vie niekto, čo to znamená?
neznámy
neznámy | 26.4.2015 19:37
Táto jedna čiara nahradzuje čiaru srdca aj čiaru hlavy, ešte som úplnu nevidela, len také prepojené čiara hlavy a srdca v strede dlane.
Je to spojenie myslenia s citmi a podľa toho čo som o tom počula tak takíto ľudia pristupujú k práci, riešeniu rôzných záležitosti tak zanietene, vášnivo - podobne ako opice, takže sa musia trochu kontrólovať.
Vraj ju majú aj mongoloidné deti, ale to som ešte nemala možnosť vidieť.
Ako sa to u nich prejavuje?
neznámy
neznámy | 26.4.2015 21:44
obaja majú čiaru výraznú, je tam len jedna čiara, žiadne prepojenia, spojenia dvoch. ide to rovnobežne s kopčekami pod prstami. Na exmanžela to sedí, akurát sa nekontroloval, veľmi nám poubližoval, aj deťom. Obaja sú intelektovo veľmi nadaní. S Dow. syndrómom to tiež mávajú, to ma dr. synova, keď bol malý upozornila.
Putes
Putes | 27.4.2015 10:52
I moje mladší vnučka má opičí pracku a četla jsem i i Karel Gott. Má umělecké malířské sklony. Jednou jsem se na to ptala na přednášce a bylo mi řečeno, takoví lidé jsou sobečtí, což mě překvapilo, protože v té době bylo vnučce 6 let.-FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 27.4.2015 12:08
Tento typ čiary mal aj môj bývalý. Umelecké sklony síce vyslovene nemal (proste mu to kreslenie nešlo, a ani hudobný sluch nemal), ale logické myslenie, možno hraničiace až s genialitou. Sebeckosť - ako ku komu, ku mne našťastie nie...
Ale tá zanietenosť o ktorej píše mpg úplne sedí. Niečo si zmyslel, a hneď to muselo byť. Dokázal úplne ťažko drieť, aby sa mu ten cieľ podarilo splniť.
Podľa týchto vlastností to bývajú veľmi úspešní ľudia v živote. Máš sa na čo tešiť. :)
neznámy
neznámy | 27.4.2015 22:33
-THUMBSUP-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...