mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ezoterika a záhady - 

chiromantia

neznámy
neznámy | 12.1.2015 12:29
Venuje sa niekto aspon trochu citaniu z ruky? Len tak som zvedava. Mam totiz ciaru zivota na lavej dlani uplne inu ako na pravej. Jedna je dlha a jasna bez akychkolvek vedlajsich ciarok, druha kratka rozdvojena.
Putes
Putes | 12.1.2015 13:14
Vždyť to ani nemůže být stejné. Levá dlaň značí tvůj vnitřní život a pravá to, jak tě vidí lidé z okolí. Také to tak mám a naprosto to sedí.-FLOWER-
nikav
nikav » Putes | 12.1.2015 15:11
Aj ja to mám tak a vidím v tom niečo ako prestúpenie na inú koľaj, t.j. veľmi zásadnú zmenu v živote.
neznámy
neznámy | 12.1.2015 15:16
Mne je najzvláštnejšie, že mám na prstoch množstvo tých krátkych pozdĺžnych liniek, aké normálne vidno na rukách starých ľudí. Ale ináč mám toľko rôznych čiaročiek a lomení, akoby sa rozbilo okno.

Vidím v tom kozorožecké vplyvy nativu. Asi :/
nikav
nikav | 12.1.2015 15:28
Aj ja som presvedčená, že je to zásahom Saturna, aj jeho kvadrátov /starec, sucho/, hlavne u Vodnárov a Kozorožcov. Ja som už ako celkom mladá mala vystúpené žily na chrbtoch rúk. -NOSMILE- Ešte aj Lunu mám v Koz s kvadrátom Saturna.
Putes
Putes » nikav | 12.1.2015 16:24
Přesně tak. Mám přerušenou čáru života na levé ruce, přesně v polovině. Tehdy mi šlo život, ale překonala jsem to a začala úplně jiný život. Zvláštní, na pravé ruce je čára krásná a silná a celá. Tak mě viděli lidé, vůbec netušili, jaké jsem měla problémy.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 12.1.2015 18:49
Práve dnes som si kúpila knihu Diagnostika nemocí podľa ruky a normálne som sa prekvapila - chcela som si ju rýchlo pozrieť a na môj údiv sa mi kniha otvorila na strane, kde bola diagnostika podľa tvaru nechtov a jeden z nich presne popisuje ochorenie, ktorým trpí moja dcéra.
lak
lak | 12.1.2015 19:09
ja mam na pravej ruke ciarku zivota dlhu, tmavu, bez preruseni a bez spojenia s ciarou hlavy.. na lavej ruke meria 2.5 cm :D a neviem, ci to vobec nazvyat ciarou zivota :D jeden zivot skoncil a druhy zacina od ciary hlavy na mieste, kde konci ultra kratka ciara zivota.. je to taka vidlimca.. citim sa ako schizofrenik :D v detstve som prekonala tazke ochorenie a po vylieceni sa mi uplne zmenil zivot.. mozno tento zlom je tak naznaceny
neznámy
neznámy | 12.1.2015 22:13
Je veľmi zriedkavé, ba priam výnimočné, ak má niekto rovnaké čiary na oboch dlaniach. Ľavá dlaň reprezentuje kvality a danosti, ktoré máme a možno si ich ani neuvedomujeme, pravá dlaň nám ukazuje, ako tieto vlohy používame v živote. U ľavákov by to malo byť opačne. Ľudia si radi spájajú dĺžku čiary života s vekom, má nám ale skôr ukázať to, aký kvalitný je náš život. Tiež sa nedá nič vyhodnocovať z jedinej čiary. Rovnako ako astrológovia vedia, že skúmať treba celý radix, tak aj chiromanti (aspoň tí poriadni) skúmajú celé ruky a nie len ruky.
neznámy
neznámy | 12.1.2015 22:52
Co znamena ked ma clovek na obidvoch rukach take prstencovite tie ciary?
neznámy
neznámy | 12.1.2015 23:14
Avsak ked sa vesti z ruky vzdy len z jednej. Aspon taku skusenost mam. 3x v zivote mi citali a vzdy len z LAVEJ ruky. Raz ciganka, raz ind a stary dedko. Vsetci mi povedali tak ako to na mna sedi a dokonca aj minulost. Preto som bola zvedava naco je dobra prava ruka hehe ked ti ktori citaju vidia vsetko v jednej.
neznámy
neznámy | 12.1.2015 23:20
To môže znamenať veľa vecí - slabšiu vitalitu, traumu, či neefektívne využívanie životnej energie. Ale opakujem, bez celkového náhľadu to treba brať so značnou rezervou. A ešte niečo. Čiary na dlaniach sa počas života menia. :)
neznámy
neznámy | 12.1.2015 23:25
Kto nekecá do vetra, vždy pozerá obe ruky :) Jedna je naše nevedomie, druhá to, čo si myslíme. Navzájom sa to prepája bez toho, aby sme to pozorovali. Kto číta jednu ruku, akoby ti ukázal len polovicu radixu napr.
neznámy
neznámy | 13.1.2015 22:45
Zatím mám jen dvě knížky a moc jsem to ještě nestudoval, ale v obou se píše, že levá ruka je odrazem toho, co je v duši a vnitřní vývoj, pravá se týká reality a materiálního světa. Tak nevím -WINKIE- :)
neznámy
neznámy | 13.1.2015 23:17
Veď hej :) v podstate je to to isté, len trošku inak podané. Písala som to aj v predošlom príspevku. Nech som teda precízna a nemätiem ľudí: ľavá ruka je odrazom nevedomia, z pohľadu karmy to, čo si sem človek priniesol, čo mu bolo dané, hoci o tom (zatiaľ) nevie. Pravá ruka odhaľuje realitu, to, čo človek vedome koná, vlohy vykreslené na tejto ruke vedome používa, myslenie - ako sám vníma realitu, atď. Dušu, z môjho pohľadu skôr charakter človeka nám ukazujú obe ruky. Ale koľko chiromantov, toľko rôznych interpretácií, povedala by som :) Intuícia každého vedie inak.
neznámy
neznámy | 13.1.2015 23:55
Ja mám prvú a ľavú takmer identické. Sem tam sa dopĺňajú nejakými čiarkami.
Tak sa kľudne nechám interpetovať.

No ale na akéhokoľvek čitateľa dlaní som ešte osobne nenarazil.
neznámy
neznámy » Putes | 14.1.2015 10:28
fiha, a kde najdem take prakticke veci ohladom toho vestenia, jednoduche a prakticke??
Putes
Putes | 14.1.2015 11:40
Také mám dvě knihy, ale je tam pro mne příliš mnoho věcí. Zatím jsem si nechala vykládat z ruky 2x. Poprvé u starého a známého pana Dobreva, který mi četl jen z levé, ale říkal mi takové věci, které se mi vůbec nelíbily a tak jsem zatloukala. Měl však pravdu a dodnes mě mrzí, že jsem s ním nekomunikovala. Chtěla jsem prostě vědět, ať ukáže, co umí. A uměl-WINKIE- Podruhé jsem šla k Janě Niesnerové a ta už mi hádala z obou rukou a její výklad se mi moc líbil, ta už nebyla tak drsná. Oba je možné zastihnout na pravidelných astrovíkendech. Kolikrát se dočtu nějaké zajímavosti v časopisech jako Ve hvězdách či ve Spiritu a to se potom zas koukám do dlaní a hledám, jestli tam něco podobného najdu.-FLOWER-
nikav
nikav | 14.1.2015 14:08
Áno, dala som si raz čítať z ruky mediálne známej odborníčke a tá hovorí že ľavá ruka odráža naše sny a túžby. Vidím, že je to ženská ruka, jemnejšej a útlejšej konštirúcie a strana dlane je plnšia, mäkšia /voda/. Dozvedela som sa, prečo sa moje sny neplnia, alebo len s veľkou námahou - na bruškách troch prstov mám jazvu po noži z obdobia raného detsta a tie mi to blokujú. Pravá, ruka má masívnejší tvar, ale hlavne pri pohľade z vrchnej strany. To už je iná, ďalšia obsiahla téma. Ruky sú môj fetyš - pocit ktorý mám z rúk človeka je pre mňa dôležitý.
nikav
nikav | 14.1.2015 14:14
Že máš ruky rovnaké, je asi pôsobením tvojho znamenia Váhy.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...