mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ezoterika a záhady - 

Byla to náhoda?

neznámy
neznámy | 20.4.2012 16:53
To čo píšeš o tvojich pocitoch z minulosti môže mať rôzny pôvod, možno by si si niečo vybrala v týchto vodách
http://tajemnebytosti.blog.cz/rubrika/nadprirozene-bytosti
A že si narodená v znamení rýb to len znásobuje..:)

Mňa zase veľmi zaujala história z obdobia - 17.-19.storočie, bavia ma z tohto obdobia pamiatky , prehliadky hradov a zámkov. filmy, romány, divadlo, atď. Veľmi zvláštne sa to prejavilo vo Francúzsku, keď som sa náhodným zablúdením pred jednou bránou v Paríži cítila akoby "doma"..Návštevu Versailles som raz dávno absolvovala s prehliadkou po anglicky pričom som nevedela vtedy ani slovo, ale vôbec mi to nevadilo, nič mi nebolo cudzie. Aj v nedalekej Viedni som pri prehliadke mala také pocity, že tu som správne, medzi svojimi ..:)

Velmi ma zaujala ešte jedna vec - A to v tvojom profile tá farba očí. Hoci som ja uviedla skrátenú verziu - modrá, tak v skutočnosti to mám presne tak ako si ich opisuješ ty. Trochu sivej a žltý krúžok. Ktovie čoho je toto znak :)
-FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 20.4.2012 19:36
Urcite to ma souvislost. Neni nahoda ze nas pritahuji urcite veci, mista, lide a podobne. Ja treba taky citil ze musim je t do Anglie a ze tu najdu zenu a budu mit syna. Presne to same citila ma zena nez sem ji poznal. Rikala ze chtela davno odjet, ale neco ji rikalo ze nemuze, ze tu jeste neco nedokoncila. Zjistily sme, ze sme spolu jiz nekolik zivotu a neco bylo nedokoncene. Ona take zjistila, ze byla nekolik zivotu prave tady v Anglii. A taky je takovej keltskej typ :-)
neznámy
neznámy | 20.4.2012 19:41
Jo, ja si taky myslim, ze v tomhle bude hrat mentalni stranka nejakou roli...tezko se mi ale takhle soudi, kdyz te neznam...
Mozna ze jste si vyrovnaly nejakym zpusobem karmu a tim ze jsi odesla (mohla odejit) tak je to zplaceno a finito...
Pokud se ti takove veci neopakuji pak bych se jen podivala na co te to chtelo upozornit a dal bych to neresila...
neznámy
neznámy | 8.9.2012 21:45
No, vedoucí by mohla být energetická upírka, nejspíše bude.Jestli se sama podivila zčernanému stříbru a ještě upozorńovala...z toho jde vydedukovat, že asi dobře věděla, jak na Tebe myslí a že ne v dobrém a že její zlé působení zanechalo viditelný důkaz.A asi se navíc prozradila, že něco o těchto věcech ví, protože neobeznámený, nevědomý člověk by neupozorňoval.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...