mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Cesty tela i ducha - 

Sen

neznámy
neznámy | 12.3.2017 09:45
neviem ako som ju pokazila, ale viem že som nejak poškodila nohy, nebolo to zámerne, naschvál ale ani nehoda (niečo ako keď má človek nervy a treskne do niečoho a to sa rozsype, nemá zámer poškodiť to) cítila som povinnosť, tlak, zodpovednosť a nechuť k oprave tej stoličky :) sen takto i končil, nemal žiaden záver, ešte si spomínam na prestrih, medzi poslednými obrazmi pred zobudením bol ten zajac a proti nemu zase korytnačka, čumáky na sebe :D

ten nie dobrý dojem mám práve z toho, že som tú stoličku neopravila a tiež z toho zajaca, môj vzťah k nemu bol vlažný, netuším čo tam robil a prečo som ho krmila, v podstate som ho krmila len preto že tam bol, tak čo so zajacom čo je pri tebe, kuká na teba neurčitým, skôr smutným pohľadom, mohol odísť, asi nemal kam tak som ho nakrmila :)

osm pratet z orlických hor, to znie krásne :) to by bol pekný sen! mať veľkú rodinu je požehnanie,
mi to pripomína rozprávku na LP, ktorú som rada v detstve počúvala, keď som bola s angínou doma pet báječných strýčkú :)

takže keď tento sen otočím ako prorocký, výsledok je otvorený, záleží na mne, či tú stoličku dám dohromady, aby liečenie mohlo začať... :)
(stolička ako partner, to si asi nemyslela na partnera realneho životného...)

inak ja som pred mnohými rokmi mávala mnoho snov, veľa som spala, denný život som neznášala a radšej by som ho presspla, milovala som sny ktoré sa ku mne valili, potom som mnoho rokov nemala žiadne zaujímavé sny a málo som si pamatala, teraz sa znovu objavujú a mám z toho radosť, občas sú i krásne farebné, a ten jeden s vínom, takmer voňal :)
neznámy
neznámy | 12.3.2017 10:01
Stolicka symbolizuje aj poziciu, socialny status. (...každy ma nejaky status)

Tiež som mala pri tvojom sne asociaciu s Alicou v krajine zazrakov.
Dalšia asociacia: Jakubov rebrik.

10 Jakub sa teda vybral z Bersabe a putoval do Haranu. 11 Keď došiel na (isté) miesto, zostal tam na noc, lebo slnko už zapadlo. Zobral jeden z kameňov toho miesta, položil si ho pod hlavu a spal na tom mieste. 12 I snívalo sa mu, že vidí rebrík opretý o zem a jeho vrchný koniec siahal až do neba a Boží anjeli vystupovali a zostupovali po ňom. 13 A hľa, nad ním stál Pán a hovoril: "Ja som Pán, Boh tvojho otca Abraháma a Izáka. Zem, na ktorej odpočívaš, dám tebe a tvojmu potomstvu. 14 A potomstva tvojho bude ako prachu zeme a ty sa rozšíriš na západ i na východ, na sever i na juh; v tebe a v tvojich potomkoch budú požehnané všetky pokolenia zeme. 15 Hľa, ja som s tebou a budem ťa strážiť všade, kde pôjdeš, a privediem ťa späť do tejto krajiny, lebo ja ťa neopustím, kým nesplním čo som ti prisľúbil." 16 Vtedy sa Jakub prebudil zo spánku a povedal: "Ozaj, Pán je na tomto mieste a ja som o tom nevedel!" 17 I nadišiel ho strach a povedal: "Aké hrozné je toto miesto! Tu je naozaj dom Boží a tu je brána do neba!" 18 Keď Jakub ráno vstal, kameň, ktorý mal položený pod hlavou, postavil za pomník a jeho vrch polial olejom. 19 A nazval toto miesto menom Betel. Predtým sa však toto miesto volalo Luza. 20 A Jakub urobil sľub: "Ak je Boh so mnou, ak ma ochráni na tejto ceste, ktorou teraz idem, ak mi dá chlieb na živobytie a šaty na oblečenie 21 a ak sa šťastne vrátim do domu svojho otca, tak Jahve bude mojím Bohom 22 a tento kameň, ktorý som postavil ako pomník, bude Božím domom. A zo všetkého, čo mi dáš, odovzdám ti desiatky."

V mojom okoli je teraz obdobie velkych snov. Muzovi sa tiez snivalo o stolicke. Sedela vedla neho neznama zena na drevenej stolicke a odrazu zacala rodit. Sam vybral dieta z rodidiel a zavinul ho do farebnej zavinovacky.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...