mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Cesty tela i ducha - 

Samovrazda

neznámy
neznámy | 25.1.2014 16:03
Myslite si, ze ked clovek spacha samovrazdu, tak jeho dusa skonci v nejakom medzipriestore? Proste ze sa nedostane na druhu stranu? Je teda samovrazda z duchovneho hladiska rovnako odsudeniahodna ako vrazda?

Este by ma zaujimalo ci poznate nejakych samovrahov a v akom sa narodili znameni?
adelaida
adelaida | 25.1.2014 23:14
Nevím kde skončí duše sebevraha po činu ani si nedokážu představit jak silný podnět k takovému činu to musí být, když překoná pud sebezáchovy. Ale vím, že spíše než odsouzení je na místě soucit.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 00:07
Myslím, že nájsť u duše samovraha pokoj je ťažšie ako u iných, ktorý odišli iným spôsobom. Niečo vo mne mi hovorí, že to ale nie je tak, ako sa o tom hovorí. Nikto nemá právo skrátiť si život, alebo si ho vziať z akýchkoľvek dôvodov...ale, nič nie je nalinkované a všetko má svoje PREČO. Všetko má svoj dôvod. Neobhajujem takéto rozhodnutia. Je to príliš ľahké odísť z tohoto sveta dobrovoľne, nemyslieť na následky, nehľadať iné riešenia...ale sú iné riešenia? Je iná možnosť? Je to naozaj pre nich najjednoduchšie? Nie je to naopak najťažšie? Úprimne, keby to bolo na mne, ako by som ich posúdila? A mám na to vôbec právo? Odpustila by som im to alebo nie? Neviem, ale opýtala by som sa najskôr...prečo to urobil/a? Súdiť je tak ľahké, ale vidieť za tým tisíc ďalších vecí a dôvodov, smútkov, rozhodnutí, váhaní, hodín možno aj dní či týždňov premýšľaní, nešťastia...je ťažšie. Nesúdim pretože neviem.
milan08
milan08 | 26.1.2014 09:48
aj moja manzelka si siahla na zivot,takze mam s tym skusenosti.moj anjel strazny mi to vysvetlil,preco a zaver znel nikto si nema pravo siahnut na zivot nikto nema pravo siahnut na zivot inemu.tato dusa bola prenasledovana inym temnym duchom,nemala pokoja.chodila mi do snov a ziadala o pomoc.i my im mozeme pomahat,dal som za jej dusu odsluzit Gregorianske omse a pomohlo to.inymu znamemu zase zacali radit nech sa privtely k nejakemu zivemu clovekovi,kamarat co s nim komunikoval mu to nedoporucil,lebo tak vzikaju schizofrenie u ludi.ani tato dusa nieje zatratena,ked si uvedomi svoj skutok,olutuje narodi sa znova,mozno s nejaym postihnutim.bola vo znameni Skorpiona a uz vtedy pred26r.pochopila ze moze existovat bez tela a myslela,ze jej bude este lepsie ale opak bol pravdou.Aj dalsia partnerka tiez si v minulom zivote siahla na zivot a teraz trpi alergiou.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 12:09
Ahoj, nikdo nemá právo si vzít život, jelikož jsi ho nestvořil. S dušema sebevrahů je to různe, a to z důvodu, bud odejdou rovnou do světla, setkají se s Kristem, chvíli pobudou v léčebném chrámu a pak se znovu narodí aby jsi odžili zbytek života co jim zde ještě dle vůle boží zbyval. narodí se třeba s nějakou vadou, alergijí, nebo si vyberou těžké podmínky na zemi. Po odžití doby se vrací spět do světla a narodí se , tak jak ostatní. Proto umírají děti, jsou samovolné potraty,atd. Z pozemského hlediska je to pro nás bolestivé, ale duše rodičů s tím souhlasili, že takovéto dušičce pomohou, byl to plán jejích duše. Já tomu důvěrně říkam, když si duše vybírá , stav bez mozku. Pak jsou duše, které zde uvíznou, to se netyka jenom sebevrahů, tím se dá pomoci pokud se něčeho bojí tak jim vysvětlit aby se nebáli a odvést je ke světlu.Pak jsou duše, které jsou v jinych sférách, pekle, ale ne takovém jako straší církve. Jsou prostě v nižších vrstvách astrálu a tam za nimi chodí andělé a vysvětlují jim a pokud duše chce, odvedou je Kristu a světlu. Tito duše uvíznou v nižších formách astrálu ,z důvodů strachu, bojí se že j bůh potrestá. Většinou jsou to duše které absolutně uvěřili zastrašování církve a myslí si že něco udělali špatně.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 12:13
neverim v to, ze by bola odsudeniahodna v nejakom vyssom zmysle, ,myslim, ze je to vsetko v nasich hlavach, sami si urcujeme podla vnutornej navigacie ci to je alebo nie je dovolene....poznam troch samovrahov, zial neviem ich horoskop, len znamenie a vediet, ze jeden bol lev, druhy panna a treti skorpion ti nepomoze

a kde skonci dusa, to nevieme...
neznámy
neznámy | 26.1.2014 14:01
Najviac samovrahov je v znameni Vah a Ryb.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 15:03
Ach. Takéto "výpočty renomovaných astrológov" mám najradšej. -WALL--NOOO-
neznámy
neznámy | 26.1.2014 15:06
Já se z tebe picnu.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 17:27
skoda vsetkych ludi,ktori to nezvladli
milan08
milan08 | 27.1.2014 08:29
ako sa to zoberie iba si predlzili svoju cestu ale nabrali viac skusenosti ich duse,ze to uz v dalsom zivote neurobi.
lak
lak | 27.1.2014 15:56
tie vahy ma prekvapili... o rybach je to znamejsie...
neznámy
neznámy | 27.1.2014 16:05
obcas tak nad tím premyslim a říkám si,člověk dostane urcite dispozice a pak je za to trestan,prikladne aby se jeste bal,ze když si sahne na zivot,tak na neho budou cekat demoni a mucit milion let,aby stopy hrichu smyl,pote rkajic,na zem se ted vratis jako pes,vyber si rodinu,nacez dostanu velice chabý vyber,jeste snad i casovy limit ,kdy zazni gong a stene v rodine krutého statkare je na svete,tot novy život a nové dispozice na zaklade minule karmy,takze budu týrán a mucen a nakonec ubit holí za zadaveni slepice.Jaky to sachovy velmistr ten stvoritel ,jak se asi z takove patalie vyhrabe masový vrah,nez se dostane na vyssi level, kdy se mu konecne v nativu vyhnou agresivní aspekty,podvodne choutky a chlipne touhy....
neznámy
neznámy | 27.1.2014 16:18
budeš muset :D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...