mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Cesty tela i ducha - 

POCIT NEODVRATNOSTI

neznámy
neznámy | 27.7.2016 11:17
Tak ano, teraz mas pravdu... Ked sa neda nic robit, je to cloveku luto, ale snazil sa aspon...

Ja som to myslela skor tak, ze ak by som mala jasnu predtuchu o niecom, co sa stane a vsetky veci by tomu nasvedcovali, (takze bol by stale cas s tym nieco robit) tak by som nechodila okolo horucej kase, ale ak by sa jednalo o osobu mne blizku, ihned by som jej to povedala tak, ako to je... Lebo potom by som mohla velmi lutovat, ze som vedela a nic neurobila...
neznámy
neznámy | 27.7.2016 11:28
No áno, takto by sa to dalo, ale jedine v prípade, že sa to týka konkrétneho obdobia (dajme tomu týždeň, dva). Lebo keď si predstavím seba v tej druhej pozícii, že mňa niekto varuje, že sa mi ide niečo stať a dotyčný nevie presne kedy, tak by ma asi porazilo. Zo začiatku by som sa bála z domu vyjsť (podľa toho, čoho sa to týka), ale po čase by som to vytesnila a radšej na to zabudla, len aby som sa z toho pocitu nezbláznila. -NOOO- Takže po určitom čase sme znova na začiatku a dotyčný si dávať pozor na konkrétne situácie nebude.
neznámy
neznámy | 27.7.2016 11:57
Ano s tymto suhlasim, ale tu je skor rec stale o nejakej nehode...
Ono sa to moze tykat hocicoho... Ked je cas na to, aby sa veci dali zmenit, tak uplne podla mna staci hovorit na rovinu o co ide... Ak sa jedna o blizku osobu, tak niekedy staci povedat, mam ta rada a preto ti to hovorim, zalezi mi na tebe... Toto ked clovek pocuje, tak sa rozsvieti kontrolka v hlave a taky clovek moze inam nasmerovat svoje myslenie a svoje konanie... Ale tazko sa hovori o niecom, ked nemas ani šajnu o co ide...
neznámy
neznámy | 27.7.2016 13:27
mávam také...lenže aj keď som mala tú informáciu, nevedela som tomu zabrániť, ako keď sleduješ film a tušíš dopredu, čo sa stane, ale nemôžeš zasiahnuť do deja. Alebo ako keby sedíš vo vlaku a vieš, že ide tam a tam, nemôžeš vystúpiť ani zmeniť trasu..
Tušenia mávam aj pri známych, nemusia byť rodina. Napr. jeden známy podnikateľ sa mi chválil, že koľko zarába a koľko ešte chce zarábať a v tom sa mi ako keby " ukázalo ", že ho podvedú...veru asi do roka naletel podvodníkom, asi tak 250tis.€. Ale som mu nič nevravela, isto by ma vysmial...Odvtedy sa ale on zmenil, úplne inak energeticky vyžaruje, manželstvo sa mu zlepšilo, je z neho lepší človek, vnímavejší. Ono asi všetko zlé je na dačo dobré...Ale tušenia mávam len občas, neriešim to každý deň -PUH-, je to len párkrát za rok :).
nikav
nikav » dodo41 | 27.7.2016 15:23
"...nemyslieť na to, spochybniť to, vytesniť to, zabudnúť" znamená neprejaviť strach, lebo práve on by pomohol zlú predtuchu zrealizovať. Možno že zlo ide len tak okolo
a skúša koho vyľaká. Dobré je aj správať sa podobne, ako keď sa snažíme dobre zvládnuť náročné aspekty.
neznámy
neznámy » nikav | 28.7.2016 09:51
Veľmi zaujímavá odpoveď...ale...

Vieš nad čím premýšľam ja?...čo keď to nieje tak ako to urobil Merlin, že zabudol na Morganu ( mimochodom Bosch,tento film si vždy rada pozriem, je to nádherný príbeh-či legenda?...vďaka že si mi ju pripomenul:) )

...čo ak práve snaha nemyslieť, spochybňovať, či vytesniť je nesprávna cesta?

Blahoslavení chudobní duchom,alebo čím menej vieš, tým pre teba lepšie...
Vieš kde pracujem, tak potom iste vieš, že najdlhšie prežijú tí...dá sa povedať duchom jednoduchší ľudia...
Lenže čo s nami... s nami čo premýšľame...povedzme až príliš...ako zabrániť myšlinkam ktoré sa rútia hore dole v štvorprúdovkach raketovou rýchlosťou?...
A keď potom na tú vec myslí viac a viac ľudí...je to neuveriteľná energia, čuduješ sa že niečo z toho potom splní?...nespôsobuje práve toto pocity neodvratiteľnosti?

Ja sa teda učím toto všetko jednoducho...PRIJAŤ...nech je to čokoľvek...

-FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.7.2016 11:07
"čokolvek"????

..na to mi připadá že protestuješ hodně často! -WINKIE-
neznámy
neznámy | 28.7.2016 12:16
Tak ako vravím, píšem to z osobného pohľadu. Preto ak by ma už niekto mal pred niečím varovať, tak práve kvôli tým nečakaným veciam, ako sú tie nehody. Také záležitosti, ako napríklad neobchoduj s tými ľuďmi, lebo prídeš o peniaze, alebo nejedz toto, lebo dostaneš rakovinu (fakt ma teraz nič iné nenapadá, to len tak z brucha), tomuto by som veľa pozornosti nevenovala. Tu sa človek riadi vlastným rozumom a intuíciou a keď potrebuje prísť o tie peniaze, tak jednoducho o ne príde.
Napríklad som aj ja varovala jednu známu, aby sa za toho človeka nevydávala. Niekoľkokrát som jej hovorila, aby si ho nebrala, či si je 100% istá a stále mi len povedala áno. Potrebovala si tým prejsť. Teraz sa už na tom smejeme.
Všetko záleží na konkrétnom varovaní, lebo polemizovať by sa dalo dlho. Každopádne ja by som chcela vedieť iba varovania týkajúce sa ohrozenia života.
neznámy
neznámy | 28.7.2016 14:23
S tím názorem jsem se dřív hodně setkávala (podobné přitáhlo podobné - asi jsem hodně vytěsňovala).
Lidi si někdy myslí, že když vytěsní něco, co se jim nelíbí, tak to odejde, nejlépe samo -NOSMILE- Hlava do písku, nikdo mě nevidí -YES- . Pokud nás takhle vedli rodiče, není se čemu divit.
Co chceme vytěsnit, vždycky nás dožene, případně sežere -YUMMIE- Když si mě před lety přitáhl obraz Urobora, netušila jsem, jaké moudro v sobě skrývá.
A pokud mám tu myšlenku, jdu do ní - přímo do její podstaty - co je za tím, čeho se bojím. Tolik má zkušenost - a vyplácí se.
A taky tohle se mi líbí:
- strach je jen pocit viny, plodí zlobu, ta zlou nemoc (navenek či v sobě, výsledek je stejný) a tím výsledkem je rakovina
- kdo si chce ZASLOUŽIT lásku, potřebuje uznání, povzbuzení a nechápe, že vlastně utíká před strachem (ó Urobore, jak moudré je tvé sdělení) ;)
neznámy
neznámy | 28.7.2016 14:49
To není nic neobvyklého. Astrál je plný myšlenkových forem, které lidé vytvořili - chtěně, nebo tím, že na to nechtěli myslet :) (a stejně se dělo).
Takže tvůj podvědomý strach o matku + tvoje vědění, že by měla zbrzdit = zkušenost matky, kterou si potřebovala prožít ona sama.
Pokud tomu přikládáme větší pozornost, než je potřeba, pak nás mohou strašit představy o obludnosti našich myšlenek a jejich vlivu. Ale ruku na srdce - je to tak.
neznámy
neznámy | 28.7.2016 15:16
Na ten deň , čo ma navždy opustil môj milovaný otec nikdy nezabudnem. Pracovný deň ako každý iný. Cestou na nočnú som stratila náušnicu. Vtedy ma až zamrazilo! Prišla mi taká myšlienka, že otec sa necíti dobre a ja smútim za jednou náušnicou. Odohnala som tú myšlienku ale stále ma čosi nútilo myslieť na otca. Bola som nepokojná aj kolegyňa mi to vravela. Keby som vtedy bola aspoň toľko spravila, že by som zodvihla telefón a zavolala mu......Do konca života si to budem vyčítať. O pár minút mi volali z domu, že otec dostal infarkt (57r.)! Niečo príšerné. Stalo sa to asi v tom čase, keď som stratila tú náušnicu.
neznámy
neznámy | 28.7.2016 15:53
predtuchy, ked nevieme co s nimi su na NIC.
jediny "ponor", ked budeme vidiet a vediet je vhlad.
vtedy sa nebudeme pytat, co s tym. budeme to vediet.
(bez rozmyslania, vahania, myslienkovych konstrukcii a hlavne bez moznosti volby, ktora nas sputava)

a co my vieme, co je neprijemna vec "v ociach Boha"?
to, ze niekoho stratime? (napriklad). ano, boli to. no aj to su puta...

takze bez teoretizovania. ano, videla som a nechala som to plynut.

preco sa hrat na Spasitela? nikoho nespasime.

je tolko vizionarov a svet je taky aky je. preco asi?

strasia ludi... Zlo bojuje strachom
neznámy
neznámy | 28.7.2016 17:26
rozumiem Ti ,,zažila som niečo podobné-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 28.7.2016 20:01
A napadlo mě, že právě o to jde - tolik lidí si hraje na mocné, vědomé, ale když se jich zeptáš - co ve skutečnosti ví? Takových léčitelů, kartářek, rozumbradů...všimla sis, kolik jich umírá na rakovinu? A zase je to tady: pocit viny - strach - zloba - ne-moc

Ano - zlo bojuje strachem. Kam se podíváš, nachází živnou půdu, celkem úspěšně, kde se dá. Je v plánu těch, kdo chtějí řídit ovce.
Máme volbu...
Stránka:
< 4 5 6
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...