mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Cesty tela i ducha - 

Kraniosakralna terapia

vodniicka
vodniicka | 23.10.2014 22:59
Ake mate skusenosti s touto terapiou? Ake pocity po terapii? Chodievate niekto opakovane na tuto terapiu? Menia sa pocity? prehlbuje sa to? idete stale viac do hlbky? Vdaka za reakcie.. :)
neznámy
neznámy » vodniicka | 23.10.2014 23:12
Ahoj:)...je to velmi dobra terapia...absolvovala som ju minuly rok a pomohla mi hlavne pri psychickych problemoch co som mala. Nemusela som brat ziadne lieky na ukludnenie. Po terapii som bola unavena, bolo mi doporucene oddychovat a vela pit, lebo mala detetoxikacny ucinok.
Vyborna vec...doporucujem :)
Putes
Putes » vodniicka | 24.10.2014 11:10
Mám velmi dobré zkušenosti. Chodil na ni můj vnouček - autista. Nastal neuvěřitelný obrat. Ten klouček, který byl němý, nesnášel oční kontakt, aby nespustil okamžitě křik, který byl jako hadrová panenka, bez života-je dnes krásný živý chlapec, mluví-sice ne ještě úplně dobře a nechápe třeba používání zájmen, ale je veselý, komunikativní, dokonce rozumí nadsázce a legraci. Je to už někdo úplně jiný. Jen se divím, proč tyto velmi účinné terapie nehradí pojišťovna. Asi je lepší do dětí cpát léky, které jsou na nic, jen otravují organismus.-BOW--FLOWER-
vodniicka
vodniicka | 25.10.2014 16:23
Ja som bola zatial 3x..ta posledna ma trosku rozhadzala..prva bola najsilnejsia..tu som absolvovala ako tehotna.. vtedy som uplne mohla sledovat to vyrovnavanie energii..no zauimave to bolo..
teraz som isla s tym, ze by som chcela stretnut svoje totemove zviera a priletelo priletelo :)
len skoda, ze sa mi nedalo az uplne vypnut..ako som mala pocit, ze by sa dalo..tak som z toho zmatena..ze preco len neviem vypnut v hodinovej terapii.. :P a ist do hlbsia..
vodniicka
vodniicka » Putes | 25.10.2014 16:26
Tak to je uzasne, ked to ma taketo ucinky :) taky zazrak.. sa to dobre cita.. :)
-FLOWER--THUMBSUP-
neznámy
neznámy » vodniicka | 25.10.2014 23:24
Tak...myslim si, ze tato terapia je hlavne o uvolneni sa aby energie mohli lepsie prudit.
Ja som sa po nej citila velmi fajn a ked som chcela to co ty popisujes...tak som potom skoncila na regresnej terapii...lenze u mna by to bolo na strasne dlho a terapie su dost nakladne, hlavne ta regresna...takze si ich obe nechavam v zalohe...ked bude nejhuz...ako sa povie.
Som rada ze som ich objavila...a skusam to teraz sama...vlastnymi silami sa pokusam prezit. Myslim ze sa mi zatial dari, ale vdaka za to ze som sa odrazila prave od tychto dvoch spominanych sposobov ci ciest k sebapoznaniu:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...