mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Cesty tela i ducha - 

hladina théta a delta

neznámy
neznámy | 14.9.2013 21:37
v súvislosti s brethoriánstvom /pránickou výživou/ som sa dozvedela,že napojenie na pránickú výživu je možné v podstate len v hladine théta a delta.Pretože v týchto hladinách sa napájame na svoju božskú podstatu a bunky sú v týchto hladinách schopné čerpať energiu priamo zo Zdroja.
Čítam totiž knihu Božská výživa a tiež Strava Bohov od Jasmuheen,ktorá je už mnoho rokov brethoriánkou a venuje sa aj osvete tohto smeru.Sú to pre mňa veľmi zaujímavé knihy,doporučujem nielen pre tých ktorých zaujíma táto téma,ale aj pre tých ktorí sa zaujímajú o meditácie,pre tých,čo hľadajú svoju podstatu a chcú si spomenúť,na čo tu sme.

S hladinou alfa som sa stretla v Silvovej metóde,kde sa táto hladina,pri ktorej je telo uvoľnené a mozgové vlny klesnú na určitú frekvenciu,používa na vizualizáciu a programovanie,hladina théta sa dosahuje v hlbokých meditáciách.
a v súvislosti s týmto som hľadala hudbu,ktorá tieto hladiny pomáha udržiavať-a našla som.
zaoberal ste sa niekto niekedy týmto?
-COOL-
neznámy
neznámy | 14.9.2013 23:14
V hlubokych meditáciách jsem dost často, přeně, ale i při plnym vědomí pracuji s bytostmi světla ve viších sférách. Mohu ti říct jenom toliko že s, prámou jsme vyživovány po cely nás život, jinak by jsme nebyli. Já energie i slyším. Pokud myslíš vyživu prámou za účelem přestat přijímat potravu, zeptám se proč? Bůh nás stvořil takové jaké jsme, tak mně zajíma tvůj cíl. Děkuji za odpověd.
neznámy
neznámy | 15.9.2013 18:49
viem,že sme pránou vyživovaní neustále,ale nie natoľko,aby sme mohli prestať jesť...a mne momentálne ani o to nejde-prestať jesť,aj keď raz by som k tomu chcela dospieť.Ja som tu skôr chcela upozorniť na tie knihy,pretože by mnohým ľuďom na ceste mohli pomôcť,pretože nejde iba o to-prestať jesť, my často krát-alebo asi vždy- jeme nielen preto,že pociťujeme fyzický hlad,ale jedlom sa snažíme zahnať emocionálny a neviem ešte jaký hlad ,a aj tak nám stále niečo chýba.Nejde mi ani o to,umelo sa dostávať do hladiny théta,lenže teraz už viem,že v tejto hladine sa môžem ľahšie naladiť na svoju podstatu,že môžem nájsť to,čo hladám,to,čo mi chýba,uspokojiť svoje hlady....Jasmuheen tieto hladiny nazýva frekvenčné pole Madony-podľa môjho názoru je dobré zvyšovať svoje vlatné vibrácie-nalaďovať sa na tie vyššie frekvencie hladiny théta-a to sa deje samozrejme automaticky,keď človek zmení-zušľachtí-svoje vlastnosti,zmení činy,myšlienky,bezpodmienečne miluje-jedno s druhým súvisí.............
....a ešte ako bonus-výživa z prány by človeku umožnila byť nezávislí na systéme.... a tá sloboda myslím stojí za to-COFFEE-

Mám problém meditovať,neviem nemyslieť a doteraz bola pre mňa meditácia tabu,teraz začínam chápať jej zmysel....tá hudba ,čo som si objednala je fascinujúca-LOL-
je super,že máš také schpnosti,ja ich nemám,ale chcem si spomenúť....pretože na začiatku-myslím si ja- sme všetci žili z prány-tak nás Boh stvoril:)
neznámy
neznámy | 16.9.2013 10:53
to ta este systemu nezbavi ak by si nejedla :D musis platit byvanie atd. ono nevravim ze neda sa zit bez jedla ale som k tomu skepticky. sme zapleteny v jednom obrovskom podvode, ktore sme spolustvorili svojimi predstavami a tuzbami. inak jasmhuheen mala sud lebo 3 ludia chceli prejst na pranu a prestali jest az umreli z toho
neznámy
neznámy | 16.9.2013 11:03
neznámy
neznámy | 16.9.2013 21:38
o tých úmrtiach viem,píše o nich aj v knihe...
to,že nebudem jesť je začiatok odpojenia sa od systému-YES-
je to cesta k slobode...ale ja nepíšem,že sa idem pránicky živiť:D
neznámy
neznámy | 17.9.2013 08:34
Prima centauri, zaklad je pocuvat svoje telo. Nikto, som si ista, ze nikto, kto zazil zivot na prane, Ta od zaujmu na tuto temu nebude odradzat.:) Ti co nezazili, Ti podla mna tazko nieco poradia. Teoria v tomto je ako teoretizovat o sexe. Clovek si moze nacitat cokolvek, so zazitkom to ma pramalo spolocneho.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...