mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Cesty tela i ducha - 

Cesty duší

neznámy
neznámy | 20.4.2013 18:04
Dočítala som práve knihu od Michaela Newtona - Cesty duší. A musím povedať, že som zmätená. Je v nej množstvo pre mňa nových a ťažko predstaviteľných (a uveriteľných) informácii. Čítal niekto z vás túto knihu? Prípadne jej pokračovania? Rada by som si prečítala názory na túto knihu, poprípade, čo si vy myslíte o posmrtnom živote a minulých životoch.
Newton píše, že ak bol niekto vo svojom živote zlodejom, v tom ďalšom bude okradnutý, aby si to vyskúšal i z druhej strany. Prostredníctvom týchto skúseností sa duše učia a mali by rásť. Ak by som bola ja v tomto živote zlodejom, v ďalšom živote budem okradnutá. Lenže to znamená, že niekto iný bude zlodejom a v jeho ďalšom živote mu to bude ukázané z druhej strany. Ako sa má tento svet zlepšiť, ak tu stále bude nejaká duša učiť druhú dušu, čo sa má robiť a čo nie?
Ďalej píše, že keď duša prichádza na druhý svet, čaká ju nejaká iná duša jemu známa a blízka, a to i v prípade, že táto duša je už vtelená v jej ďalšom živote. Pre môj mozog absolútne nepochopiteľné.
-NOOO-
Verím, že smrťou sa nič nekončí a verím aj na minulé životy, ale sú veci, ktoré nedokážem pochopiť.
neznámy
neznámy | 20.4.2013 20:53
ahoj necitala som konkretne tuto knihu ale ked som chodila na astro k jarke m. tak ona o tych dusiach nejak takto hovorila co sa tyka karmy ak by som verila ze po smrti nekoncime coz si myslim ze sa len rozplynieme vo vesmire a berem to tak ze smrt je konec, ale keby nahodou fungovala karma tak ukoncit to mozno moze ten okradnuty odpustenim tomu zlodejovi, alebo zlodej najde raz svedomie a este v zivote poprosi o odpustenie myslim ze bludny kruh je mozne takto pretat.jana.;)
neznámy
neznámy | 20.4.2013 21:23
a keď sa takto bludný kruh pretne, čo potom čaká, tú dušu v ďalšom živote, zdá sa mi to nejak= divné aby sa to takto programovalo, načo by to bolo dobré?
neznámy
neznámy | 20.4.2013 21:34
Keď sa to takto pretne, zlodej si uvedomí že nemá okrádať a neurobí to, alebo ked to urobí tak veci vráti :D alebo ozaj toho druhého okradne a trest si odsedí, ten druhý sa nad to povznesie, uzná že v duchovnom vývoji človeka nie je dôležité visieť na materiáli a ako píše Parvaroma zlodejovi odpustí, tak sa svojím spôsobom obidvaja poučia a posunú ďalej a akoby postúpia tak, že idú riešiť už ťažšie veci a nie také prkotiny ako sú krádeže, takže na to by to dobré bolo, či ?
neznámy
neznámy | 20.4.2013 21:38
to znamená, že budú riešiť iné prkotiny? ale aké? keď z minulého života si nedonesú karmu?
neznámy
neznámy | 20.4.2013 21:52
Neboj nič, ľudstvo má tolko toho na...ého, že má čo riešiť ešte miliardy rokov..
Každému sa naloží kolko znesie. Ked niekto nechápe, nič nemení a nepostupuje - tak mu to dokola nadbieha, raz červené, raz bledé raz fialkové. Ale vždy je to o tom, čo má dotyčný pochopiť údajne. Tak píšu múdre knihy.
Je to ako ked my ženy sme napríklad nepoučitelné a celý život si narážame rovnakých týpkov, ktorí nás vedia potrápiť. Všetky ženské časopisy sú plné múdrych rád a furt to robíme..tie isté chyby..dokola :D :)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 20.4.2013 22:01
mňa by skôr zaujímalo, čo by sa stalo, keby ľudia prestali opakovať tie isté chyby...viem dá sa odpovedať, že by robili iné, ale čo keby prestali robiť chyby ako také
neznámy
neznámy | 20.4.2013 22:07
Poznáš to že:

Keby, keby, keby
boli by sme v nebi..
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 20.4.2013 22:09
takže konečné riešenie, vlastne neexistuje a táto teória zdá sa byť pochybná
neznámy
neznámy | 20.4.2013 23:25
ano tak som to myslelA ZE SA POSUNU DALEJ ale ved nie kazdy je karmicky zatazeny a urcite konecne riesenie existuje len ho este nepozname, alebo nie vsetci daktori ho urcite poznaju a ziju s pokojom a mierom v dusi.jana.
neznámy
neznámy | 21.4.2013 09:59
Tiez si myslim ze je to o tom posuvani sa dalej na dalsiu uroven, ale stale bude niekto na urovni nizsej. Takze bude robit chyby. Ale asi skor potom budu priznacnejsie dobe.
neznámy
neznámy | 21.4.2013 13:42
čo rozumieš pod pojmom : ZE SA POSUNU DALEJ, a nie každý je karmický zaťažený, čo keď na tek vyžšej úrovni si tiež začne tvoriť karmu?
neznámy
neznámy | 21.4.2013 14:41
nooooo to si sa dobre opytala lebo kazdy si o tom posune moze mysliet ine ,ale teda napr. u mna smrtou otca a muza som musela zacat akceptovat ze ludia zomieraju, ,prestala som sa tej smrti bat,dalej viac a viac ma zaujima najst zmysel v mojom zivote akoby som bola prospesna inym este, alebo uz sa tolko nebojim ze nebudem mat na chleba, menej sa obavam chorob citam vela knih a kazda mi nieco zanecha snazim sa o komunikaciu a riesit co ma trapi verejne trebars aj tu lebo vsetci nieco riesime a najlepsie si poradime navzajom a ked sa mne niesco zadari mozem to poslat dalej.......takto asi o posune
co sa tyka filozofie som neveriaca v zmysle klasickeho krestanstva ale napriek tomu citam aj takuto literaturu aby som vedela povedat popripade sa spytat co mi na tom nesedi a dalej mam celozivotnu ulohu naucit sa vztahom pretoze mi na asc sedi mars v opo na saturn v 7.dome takze tuto mozem makat kazdy den len najhorsia je robota sam so sebou , ale ked odstranim aspom jeden blby vzorec spravania vo vztahoch tak sa posuniem o krocik dalej a takto vo vsetkom pomaly step by step....jana.;)
neznámy
neznámy | 22.4.2013 20:46
S tím bych si hlavu nelámala,jsou to všechno jen teorie:)
Až přijde čas,tak se všechno dozvíš z první ruky;)
neznámy
neznámy | 22.4.2013 20:58
každej nemá tak dobrej sex jako ty..-SHINY-
neznámy
neznámy | 22.4.2013 21:15
-ROLL- sex?septem,octem, nonem,decem,pocééém....nějak nechápu-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 22.4.2013 21:17
Ja ho pochopil.On si mysli ze te "pigluje" Martin Mrnka z televize NOVA-ROLL-
neznámy
neznámy | 23.4.2013 10:03
V pätnástich rokoch sa môj duch zaoberal štúdiom. V tridsiatke som nadobudol pevné názory. V štyridsiatke som prestal pochybovať. V päťdesiatke som poznal vôľu nebies. V šesťdesiatke bolo moje ucho spoľahlivým nástrojom na prijímanie právd. V sedemdesiatich môžem nasledovať túžby môjho srdca bez toho, aby som porušoval akékoľvek pravidlá. (Konfucius):)
neznámy
neznámy | 23.4.2013 16:16
hm...citát
neznámy
neznámy | 23.4.2013 16:44
Vacsina citatov je mudrych/ako ludia co ich vyslovili..../-FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...