mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Cesty tela i ducha - 

Aura

neznámy
neznámy | 2.6.2010 18:46
Ste tu viacerí skúsení ľudia, ktorí možno vedia čosi o aure.
Ako sa ju naučiť vidieť. Veľmi ma to zaujíma.
Vedel by niekto vysvetliť jeden môj zážitok spred niekoľkých rokov?
Bola som v spoločnosti skupiny ľudí a mali sme spoločnú meditáciu. Mala som zážitok, keď som pocítila akoby cez temeno mojej hlavy vstúpil do mňa prúd čohosi -nejakej energie, ktorá potom vyrazila v oblasti srdcovej čakry von ako prúd silnej energie. Spôsobovalo to až fyzickú bolesť ale bolo to nádherné.
Po meditácii sa mi prihovoril pán sediaci vedľa mňa, že cítil pri mne pokoj a lásku a videl nad mojou hlavou prúd modrého svetla. Krátke obdobie po tom sa mi stávalo, že ak som sa náhodou nahnevala, cítila som silnú bolesť v oblasti srdcovej čakry znovu.
neznámy
neznámy | 3.6.2010 19:19
Skusim trochu ja - myslim, ze to bolo silne "uzavretie" na srdcovej cakre, mozno preto ta bolest i nasledujuca bolest; ked sa na nejakom organe uzavrieme, zvycajne sa v nom riesia problemy, ale my pocitujeme pokoj, utulnost, lasku a tak to z nas citit aj navonok; inak otvorenie, alebo uzavretie na organoch je dost zlozita problematika a trening tychto stavov prinasa uzasne vysledky;

Aura - ako ju vidiet? je mnoho sposobov, len napis, ci sa chces ucit najskor na 1 farbe (to je podla mna najlepsi zaciatok), alebo napr. okolo tela cloveka, rastlin a pod., to je uz zlozitejsie, lebo to niekomu ide pomalsie, ale da sa!

:) a uz teraz mozes zacat trenovat pozorovanie 3D obrazcov, ak sa naucis rozostriet zrak, auru uvidis okamzite
neznámy
neznámy | 4.6.2010 00:31
to fakt? :) aj ja ju chcem vidiet... to je celkom uzitocna vec. musi to byt sranda. 3D to je stare to zaostrim za par sekund.
otazka: je mozne ju vidiet aj na fotografii (digi,analog) ci videu? -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 4.6.2010 20:22
Par sekund je kolko? ale fajn, na fotke sa to asi neda, pokial nie je fotena specialnou technikou (Kirilianove fotografie) a na videu neviem - nikdy som to neskusala a sranda to nie je, pretoze niekedy sa clovek moze laknut toho, co uvidi!
Aura nemusi byt vzdy pekna!

napisem viac, i postup ako na to, pre kazdeho, kto by to chcel skusit, len povedzte ci sa chcete ucit len na 1 farbe, alebo napr. na cloveku - pockam, ci odpovie ZuzanaK a podla toho potom napisem!
neznámy
neznámy | 4.6.2010 21:46
Vďaka za ochotu podeliť sa zo skúsenosťami :). Neviem, či sa chcem učiť na farbe, alebo na človeku, viem len, prečo sa to chcem naučiť. Chcem vidieť pravú tvár ľudí, nie masku, ktorou niektorí robia dokonalý dojem.Tá pravá tvár je aura. Človek s dokonalým výzorom, môže mať auru špinavú a naopak.
Ja tak nejako vnútorne vyciťujem ľudí farebne, ale to je len pocit, nie skutočné videnie. Možno to nejako súvisí s tým, že som synestetik, vidím napr. farebne slová, písmená, čísla, alebo farbu hudby. Pre mňa sú farby veľmi dôležité.
Tie 3D obrázky už poznám dávno a vidím ich takmer hneď.
neznámy
neznámy | 4.6.2010 21:54
ja mam zaujem... dovody presne ako uvadza hore Zuzana. a rad by som zacal uplne od zaciatku.
neznámy
neznámy | 5.6.2010 19:15
Aura farieb je omnoho hustejšia, ako aura ľudského tela, preto je jej videnie jednoduchšie a je najlepším tréningom pre videnie ľudskej;
Čo to o svetle: najvhodnejšie je mäkké svetlo, najlepšie denné, no nie príliš ostré, môže to byť aj 100W žiarovka, ale musíme ju mať za chrbtom; v žiadnom prípade nás nesmie rušiť napr. okno v smere pohľadu – je lepšie, ak je zboku, ale najlepšie za chrbtom najmenej 1-2 m;
Základná technika:
- obaľte knihu napr. o rozmere A5 jasným modrým, alebo červeným papierom a postavte ju napr. na stôl 2 m pred seba – vzdialenosť môžete aj skracovať, ale nie menej ako na 1,2 m, či predlžovať, tak, aby ste ešte boli schopní vidieť rozostrene; pozadie by malo byť biele – to je pre začiatok najlepšie, alebo veľmi neutrálne;
alebo dajte papier rovno na stenu

- zavrite oči, niekoľkokrát sa zhlboka nadýchnite a relaxujte; keď sa úplne upokojíte pozrite sa na knihu, nezaostrujte zrak (presne ako pri 3D) a pozerajte za knihu, resp. na stenu za papier, ale nie priamo, ale trochu do strany; celé to spočíva v relaxácii zaostrovacieho procesu a pozorovanie objektov periférnym videním; ak potrebujete žmurknúť, kľudne to urobte, lebo inak vám budú slziť oči;
ak sú oči trénované, obraz sa hneď vráti (to je ako pri pozorovaní 3D obrázku udržať obraz dlhšiu dobu, rýchlo prerušovať pozorovanie a vracať pohľad späť ), učte sa nestratiť obraz ani počas mrknutia – natrénujte to na obrázkoch; auru vidíme letmo, nezízame na ňu a ešte čo by ste mali vidieť?
Farba jej aura
Červená zelená
Modrá žltá
Zelená oranžová
Žltá svetlo modrá
Indigovo modrá zlatožltá
Oranžová svetlo zelená
Fialová svetlo zlatá
Ružová svietiaca jasnozelená

Aura je ovplyvnená farbou podkladu, na ktorom ju pozorujete!
Cvičenie by ste mali robiť denne aspoň 15 min.;
Pozor na paobrazy! Ak sa okolo knihy vytvorí sivý rám, prerušte pozorovanie a skúste zmeniť vzdialenosť, svetlo, alebo je chyba v pozorovaní – zrejme pozeráte na objekt a nie zaň – ak vám to inak nepôjde, dajte si pred 3D obrázok nejaký predmet a skúste pozorovať obrázok za ním tak, aby ste predmet v popredí nevnímali, ale videli čo je na obrázku za ním – treba to trénovať!

Toto nie je jediná technika, ale je najjednoduchšia, ak budete mať záujem, postupne môžem pridávať ďalšie; i tie pre pozorovanie rastlín a človeka;

Auru nie je vhodné chcieť vidieť zo zištných dôvodov – aby sme človeka nejakým spôsobom hodnotili, ale preto, aby sme mu úprimne a z čistého srdca pomohli, ak bude mať o našu pomoc záujem;

pri pozorovaní ľudskej aury sa okrem majstrov, ktorí vedia, čo vidia, môže stať, že ohodnotíme "príma" človeka ako "nie príma" len preto, lebo je napr. chorý, bez nálady, "má pri sebe niekoho", alebo má oblečené nejaké výrazne farebné oblečenie (i čierne), atď;

farba aury sa počas dňa mení, niekedy veľmi výrazne; všetko toto nás môže veľmi oklamať, preto vám radím, ak sa chcete učiť vidieť auru, robte to napr. len z čírej ľudskej zvedavosti, bez sebamenšieho náznaku akéhokoľvek použitia pre svoje potreby!!!
Učte sa napr. v zrkadle pozorovať svoju auru, rozlišovať ju počas dňa a jednoducho sa len tešiť, keď sa vám to podarí!

majstri vidia až 10 aurických obalov, bežní pozorovatelia do 7 obalov, spočiatku to bývajú 1 - 2, ktoré sú najbližšie pri tele a vôbec nemusia byť farebné!!!

Tak vám prajem veľa úspechov a mohli by ste mi o nich vedieť?
neznámy
neznámy | 5.6.2010 19:19
Pre istotu ešte raz napíšem tie farby, lebo som medzi ne nedala ani pomlčky, tak aby vás to nepomýlilo, keď začnete vidieť:

Farba jej aura
Červená zelená
Modrá žltá
Zelená oranžová
Žltá svetlo modrá
Indigovo modrá zlatožltá
Oranžová svetlo zelená
Fialová svetlo zlatá
Ružová svietiaca jasnozelená
neznámy
neznámy | 5.6.2010 19:21
Farba - jej aura
Červená - zelená
Modrá - žltá
Zelená - oranžová
Žltá - vetlo modrá
Indigovo modrá - zlatožltá
Oranžová - svetlo zelená
Fialová - svetlo zlatá
Ružová - svietiaca jasnozelená

Prepáčte ľudia, dáka som veľmi "šikovná":)
neznámy
neznámy | 5.6.2010 22:13
Môže mať chorý človek , alebo človek bez nálady špinavé farebné odtiene, nie je tak, že farba takého človeka, je skôr slabá a nevýrazná? Čo znamená," má pri sebe niekoho". Fyzicky niekto pri ňom auru narušuje, alebo niečo iné?
Nejde mi vôbec o to aby som niekoho hodnotila, len chcem vidieť podstatu tak ako v prírode. Strom je strom, líška je líška, a tak. Príroda sa na nič nehrá, nezakrýva svoju podstatu. To robia len ľudia. Ale nepotrebujem hodnotiť, je to zbytočné.
A ak sa mi niečo podarí, rada napíšem.:)
neznámy
neznámy | 5.6.2010 23:07
dnes som nad tym strasne tuho premyslal cestou autom. verim ze aura existuje ale nieco sa mi nezda. pretoze zaklad je mat rozostreny obraz a nepozerat nan priamo.
BTW ten uvod som cital ked som si sam hladal na nete o aure ako ju vidiet. takze ozaj som mal casu premyslat. no ale k veci :)
povedzme, ze som v lese, idem po dialnici alebo proste iba sedim doma v izbe. obklopuje ma nespocetne mnozstvo objektov v roznych vzdialenostiach i uhloch voci mojej osi pohladu. tak logicky by som mal auru nahodne vidiet na niektorom z nich. keby hned sa obklopim tak kontrastnym prostredim v byte.
-BIGEYE-zas ta moja myslienka. sry za poznamku
neznámy
neznámy | 6.6.2010 13:39
Presne tak, na hociktorom predmete a v rôznych uhloch, postup, čo som napísala je presne o tomto - "zrazu sa pozerám do blba" a uvidím auru predmetov, otočím sa a uvidím aj tam; tie ostatné veci sú len o tom, ako k tomu prísť, aby to človek začal vnímať - no vidíš, nielen ja používam takýto postup;
vôbec netreba nejaké kontrasty, ide len o to, že zo začiatku to ide "ťažšie";

čo sa týka toho rozostreného pohľadu: keď budeš mať čas, vydýchaj sa pár sekúnd a pozri na nebo tak, aby sa ti pohľad postupne zameral na jednu oblasť a rozostril sa - napr. ponad stromy, alebo len tak ľahnúť dakde na lúku a pozerať hore... z takej strany, aby si slnko mal za chrbtom (za hlavou), skús vnímať len nebo vdiaľke, a potom napíš, čo si uvidel;
naschvál ti nenapíšem, čo by si mal vidieť - keď to vyskúšaš a napíšeš, budem ťa "navigovať" ďalej!
Príjemný zážitok!
neznámy
neznámy | 6.6.2010 13:58
Podľa toho, o čo sa jedná - napr. zápaly môžu mať až krvavočervené oblasti, napr. narkomani čierne výrony z tela, ktoré ich akoby stláčajú k zemi, iní odporné slizové povlaky rôznych farieb, kadejaké tvary hrotov i takých, ktoré im prepichujú napr. hrudník ..., takže málokedy sú len bledé a mdlé;

Fyzicky niečo! na ňom auru narušuje - to ale teba zaujímať nemusí a ak sa budeš chcieť vypracovať na diagnostika, tak to uvidíš sama vtedy, keď uvidíš auru už hocikedy, za akýchkoľvek svetelných podmienok - samozrejme okrem tmy, lebo vtedy ju nevidieť.
Ale "to niečo" je dobre vidieť aj za tmy!
Všetko, čo som všetkým záujemcom napísala, sú len priateľské rady, ktoré majú pomôcť, aby sa vyvarovali zbytočných chýb.

Teším sa na vaše úspechy!
neznámy
neznámy | 10.10.2010 09:40
ja si myslím Zuzana, že ak chceš vidieť človeka vo svojej podstate netreba vidieť auru iba sa zbaviť predsudkov a pozerať na človeka bez akéhokoľvek subjektívneho názoru. Ako malé deti. :)
neznámy
neznámy | 7.2.2011 20:08
tha len pozeraj,,ako Ta krasne seci oklamuuu :D:D ,,a prvy bude hned srac na diskoteke co Ti povie ze mas pekne oci a sup na byt :D
neznámy
neznámy | 8.2.2011 00:17
skade vieš?
neznámy
neznámy | 8.2.2011 14:03
Asi z osobnej skúsenosti, aj keď v profile túto charakteristiku nemá. Lenže píše aj to, že je klamár pri registráciách, takže možné to je.
To znamená, že tento prerastený, žltooký a modrovlasý fešák môže byť aj menovaný sráč z diskotéky.
Pardon. -BLUSH-
Človek nikdy nevie.
Antonidas
Antonidas | 12.11.2011 19:22
Zdravím , mňa dosť zaujíma aura... dosť ma priťahuje spoznávať aj túto moju stránku . Čo si myslíte o fotografovaní aury ? Osobne som si spravil fotku aury ,bolo to zaujímave zistenie :) Po roku som si spravil kontrolnú fotku, ďalšie zaujímavé zistenie. V niečom potešilo,v niečom sa nič nezmenilo

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...