mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Cesty tela i ducha - 

Astrálne cestovanie

neznámy
neznámy | 21.10.2014 18:27
Zdravím,
rád by som aby mi niekto poradil kto sa v astrálnom cestovaní vyzná. Nedávno som čítal knihu o astrálnom cestovaní a dosť ma zaujala(obsahovala ako sa naučiť astrálne cestovať, ako sa v astrále správať a čoho sa tam vyvarovať). Tak som to začal skúšať samozrejme s vedomím že to bude dosť dlho trvať kým aspoň niečo "ucítim". :) Jednou z techník bolo bolo opakovanie nepríjemných činností v istom cykle a to po zobudení sa budíkom, aplikovania týchto činností a následnom pokračovaní v spánku. Tak som to pravidelne skúšal cca 2 týždne samozrejme bez výsledku. :) :D Podstatou bolo dostať sa z tela pomocou mysle skúsiť sa postaviť, vzniesť, alebo sa prekuliť nabok (samozrejme bez použitia akéhokoľvek svalu :) ).
Jedného dňa som to urobil ako stále, ale v momente keď som zaspával som sa proste nejako odkúľal nabok a videl som seba ležať na svojej posteli a ja som bol vedľa seba na úrovni svojej postele, ale vo vzduchu. :D Hneď som sa postavil a trochu sa rozhliadol vôkol seba. Videl som svoju izbu aj seba, ale nejak zvláštne všetky veci spolu so mnou boli priesvitné, ale obrysy boli svetlo fialové s jemne ružovou farbou. Ale do diaľky viac ako cca 3metre som videl akoby cez hmlu. V knihe som sa však dočítal že my má byť hneď jasné čo chcem v astrálnom svete urobiť, vždy som túžil po lietaní tak ma samozrejme napadlo že sa preletím a pomaličky som začal stúpať. Predo mnou však niekto šiel taká mala postavička ktorá bola cela biela a vyzerala ako tieň meditujúceho človeka(vychádzala z nej taká biela krivá čiara ktorá sa trošku chvela a prechádzala cezo mňa). Ale asi v úrovni povaly ma niečo vtiahlo späť do tela a potom si už len spomínam ako som sa ráno zobudil. Celý tento zážitok nebol dlhší ako 13-14 sekúnd. Odvtedy sa mi to nestalo, ale každý deň nad tým premýšľam.
:) Chcem sa preto spýtať bol to fakt astrálny zážitok alebo šlo len o nejaký divný sen bez nejakého vážnejšieho významu? :)
Vopred ďakujem za odpoveď... :) ;)
neznámy
neznámy | 21.10.2014 19:54
Zrejme to bol astrálny zážitok. Načo si ho vyvolával, keď si v ňom nič neriešil? Takéto stavy sú nebezpečné a z podobných výletov sa už viacerí nevrátili.
neznámy
neznámy | 21.10.2014 20:18
Asi máš pravdu, bolo to pre mňa niečo nové a bol som s toho v takom úžase že som si ani neuvedomoval možné riziko. Mňa to potom napadlo že som bol zrejme moc "hrrrrrr" a tak ma hneď napadá či to nemohol byť môj sprievodca ktorý ma doslovne "vrazil" naspäť do môjho tela. Nabudúce to radšej nechám na ňom :) A asi bude lepšie si zapisovať sny hneď po prebudení aby som to mohol posúdiť, teda aspoň tak to odporúčalo zopár ľudí na podobných diskusných fórach.
neznámy
neznámy | 21.10.2014 20:52
To si teda bol :) ... všetko má svoj čas a miesto a nič netreba siliť. Ak niečo má prísť, príde v pravú chvíľu a vtedy človek pochopí prečo a čo má robiť:)
Tvoj zážitok si dovolím prirovnať k zdvihnutému varovnému prstu.
neznámy
neznámy | 21.10.2014 21:02
Držal som sa totiž knihy, kde bolo napísane že sa nemôže nič stať a že sa mám snažiť sa s tela "vydriapať" za každú cenu. Asi ako lev mám tú nerozvážnosť v povahe. :D Ale každý sa to nejako musel naučiť tak snáď my to pomaly časom pôjde. :)
neznámy
neznámy | 21.10.2014 21:12
Taky jsem to kdysi zkoušel a nebál bych se toho.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 09:09
Co to bylo za knihu?Autor?
neznámy
neznámy | 22.10.2014 11:43
http://www.juryno.estranky.sk/clanky/juryno/rozhovor-s-astralnym-cestovate--om-tomasom.html


dole mas link na video kde rozprava o astralnom cestovani...
milan08
milan08 | 22.10.2014 12:03
nie je spravne v zaciatkoch sa pustat sam cestovat,poziadaj o pomoc skuseneho co uz ma s tym skusenosti,lebo ako ti bolo na;pisanenemusis sa raz vratit,alebo utrpis velku traumu na invalidny dochodok.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 12:29
ako nevrátili?
neznámy
neznámy » milan08 | 22.10.2014 13:46
Na to jsi jak přišel? Je to totiž blbost co píšeš. Nejde se nevrátit a ten invalidní důchod může být - ale určitě ne z astrálu. :)
neznámy
neznámy » milan08 | 22.10.2014 17:15
Rád by som bol aby ma to niekto naučil, ale v mojom okolí nikto taký nieje a ak tak by to pravdepodobne nerobil zadarmo.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 17:35
Hovorí sa, že ak je žiak pripravený, učiteľ príde. Myslím, že teba ženie skôr zvedavosť, ako potreba.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 18:00
Čo sa dá považovať za potrebu?... vnútorný nepokoj, túžba po poznaní niečoho nového, prekonanie strachu alebo si aspoň na chvíľu splniť to po čom človek túži a nikdy to nebude mať...? Určite tam je zvedavosť, ale nejako cítim že aj niečo iné. Nedokážem to však opísať, proste už nejakú dobu mám taký iný pocit ktorý som ešte nezažil (ešte skôr ako sa my prihodil ten zážitok). A ako sa má človek pripraviť keď sa tomu nebude venovať ? Vraj ak sa dostanem do tohto stavu sprievodca ma bude učiť.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 19:01
Potrebou som myslela riešenie dákej konkrétnej záležitosti - napríklad zdravia a podobne.
Sprievodca sa mi ukázal keď som bola vo vyšších vrstvách ako je astrál. V astrále sa človek musí spoľahnúť len na seba. Kontakty v ňom nemusia ostať len na vizuálnej úrovni, vtedy sa stačí ľaknúť a je zle. A ešte niečo - je rozdiel, či sa to deje v spánku, alebo v bdelom stave, napríklad počas dňa.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 19:06
To že som pripravený určí môj sprievodca? A som v bezpečí pokiaľ som s ním? O tom strachu som čítal že to zablokuje návrat pokiaľ sa neprestanem báť.
neznámy
neznámy | 22.10.2014 19:17
Neviem, kto to určí. Sprievodca asi nie, lebo by si sa nevzniesol ani teraz. Strach zablokuje až tak, že sa nedokážeš naladiť na frekvenciu svojho tela už nikdy sa nevrátiš. Nerob si ilúzie o inom spojení, to funguje tak 2 metre od tela. Vyššie je už len frekvencia, na ktorú treba byť celý čas naladený.
Sprievodcovia asi do astrálu nechodia - oni sa zdržujú v oveľa vyšších vrstvách. To sú ale len moje skúsenosti, ostatní majú možno iné.
neznámy
neznámy | 23.10.2014 08:15
stretla si niekoho kto sa nevrátil?
neznámy
neznámy | 23.10.2014 09:54
Takí ľudia väčšinou zomrú. Tieto skúsenosti sú veľmi individuálne, ale viem o ľuďoch, ktorí takto experimentovali a dnes sú z nich trosky.
neznámy
neznámy | 23.10.2014 10:23
myslim ze nie je na mieste strasenie z astralu. to by clovek musel priamo cestovat aby sa k tomu vobec vyjadril. v knihach su zvacsa hluposti. ak niekomu preplo tak len z astralu to isto nebolo, ale zo psychiky v tomto svete

moj nazor - ale vobec neviem, je ten ze ak sa ti to podarilo tak mozno sa mas tomu venovat. nenechaj sa odradit nikym a nicim, riad sa len sebou. poutnik tom vravi ze ak nema clovek porieseny strach v tomto svete, tak ze ho to dalej ani nepusti. doporucuje tiez zavolat sprievodcu

doporucujem ti pozret o astralnom cestovni toto:

http://www.youtube.com/watch?v=HAo7ScuD_nQ />


http://tompoutnik.webnode.cz/praxe/
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...