mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi....

neznámy
neznámy | 19.1.2016 09:04
...kto je najškaredší......

Pri čítaní diskusie od Durgadevi (tajomstvo o dátume narodenia), mi napadla otázka, ktorá isto príde pre tu zdatných astrológov smiešna, ale i tak ju napíšem :)

Ak by som prišla k astrológovi a povedala mu, že nechcem vedieť z kolečka o mojich "dobrých" vlastnostiach, ale chcem vedieť tie "zlé", či by mi vedel v tomto pomôcť, ukázať mi možno to, čo ja na sebe nevidím.
Stalo sa mi, že mi jeden astrológ na to povedal...."a načo chceš vedieť to zlé, pracuj s tým dobrým, ktoré som ti ukázal o tebe".
No stalo sa mi v živote i to, že som bola obvinená z ublíženia, navyše mi toto ublíženie malo spôsobovať radosť a bolo vraj zámerné, toto obvinenie však nebolo objasnené a doteraz neviem, kedy sa ono ublíženie udialo a ani ako, čím z mojej strany. Viem len to, že môj zámer taký určite nebol.
To je len jeden príklad, ktorý mi momentálne napadol.

Za prípadnú odozvu ďakujem :)
milan08
milan08 | 19.1.2016 09:54
ani nemusis odstupovat aby som sa mohlo rozhliadnut......
marcie
marcie | 19.1.2016 11:36
tak už dlho tu neboli vytiahnuté "zrkadlá", však ????-LOL--BYE--THUMBSUP-
mne tiež jedna pani astrologička pri výklade hovorila viac-menej o tých dobrých vlastnostiach a schopnostiach, ale asi preto, že mám merkúra v škorpiónovi, tak som chcela vedieť viac, tak som sa začala trochu zaoberať astrológiou ... a dozvedela som sa, čo som za kvietok ... des a bes to bol, ale už som to našťastie "predýchala" a prijala, že aj taká som ...:)
neznámy
neznámy » marcie | 19.1.2016 11:50
a jak jsi zjistila že i "taká jsi" ?
to ti ukázaly astrologické knihy? že taká a taká konstelace znamená tu a tu špatnou vlastnost? nebo od koho a jak ses to dozvěděla?
marcie
marcie | 19.1.2016 12:01
od toho zrkadielka ...;)
nikav
nikav | 19.1.2016 12:03
To nehľadajme v knihách, mne sa to ukazovalo v opakujúcimi sa problémami vo vzťahu s okolím. Izolácia nepomôže, nanajvýš v tichu samoty porozjímať nad slovami nápisu na pradávnej veštiari v Delfách.-COFFEE-
Dobré je urobiť zadosť aj svojej fyzickej stránke, mne veľmi pomohla moja prvá očista
pečeň-žlčník, čo mi rozjasnilo zmysly a dodalo radostnejší pocit zo života.-BYE-
neznámy
neznámy » nikav | 19.1.2016 12:07
a co tam psali ti delfíni?
marcie
marcie | 19.1.2016 12:11
asi záleží na tom, kedy sa do toho zrkadla človek pozrie ... tak ako žena sa radšej do neho pozrie, keď je odpočinutá, upravená a v dobrej nálade, ako keď ráno vstane strapatá, ospatá, prípadne mrzutá ... každý človek má veľa "tvárí", s ktorými sa stotožňuje alebo ich nechce vidieť ... a okolie dáva človeku spätnú väzbu, pokiaľ ju je schopný vidieť ... druhá vec je sebakultivácia ...
neznámy
neznámy » marcie | 19.1.2016 12:33
Áno, tak funguje zrkadlenie a popísalo sa tu o ňom už ozaj veľa :)
Mohla by som povedať, že teda astrologický výklad ako taký nie je vôbec potrebný, ak sa človek má pozrieť "do seba" a skúmať svoje pozitíva aj negatíva, mať schopnosť ich uvidieť.

Avšak zaujímalo ma, či je možné na to ísť aj (iba či hlavne) cez astrológiu...tak, ako som napísal do prvého príspevku.
neznámy
neznámy | 19.1.2016 12:44
ahoj, profesionálny astrológ ukáže potenciál! komplexne a nezaujato. Či je čosi dobré alebo zlé je konštrukt človeka, nie hviezd.

k tomu príkladu - nechtiac si sa dotkla rany, ktorá tam už bola a v takom prípade stačí povedať čarovné slovko
marcie
marcie | 19.1.2016 12:46
neviem, či iba alebo hlavne cez astrológiu ... to by ti vedeli povedať tí, čo sa v nej naozaj vyznajú ... skôr myslím, že človek sa zaujíma o viaceré smery a potom zistí, že isté princípy platia vo všetkom a že veci sa opakujú, skrátka to tak nejako začne do seba zapadať a potvrdzovať sa ti ... toľko moja skúsenosť ...
neznámy
neznámy » marcie | 19.1.2016 13:10
podle mých zkušeností v zrcadle vidíš jen to co tam vidět chceš. :)
neznámy
neznámy | 19.1.2016 13:11
Mala si možnosť sa s takým astrológom zhovárať?
Ja inak hviezdy z ničoho takého neobviňujem, to by teda bola trúfalosť :)

Ten príklad....čarovné slovíčko bolo úprimne vyslovené, u mňa však ostal pocit, že nemuselo ísť len o ranu iného človeka ale aj o môj nejaký problém, o ktorom však neviem, keďže mi to nebolo objasnené. Čarovné slovíčko, ak nevieš za čo ho vlastne vyslovuješ....taký zvláštny pocit, udialo sa mi to prvýkrát v živote.
neznámy
neznámy » marcie | 19.1.2016 13:12
Rozumiem, ďakujem :)
neznámy
neznámy | 19.1.2016 13:42
Nepoznám presnú hodinu svojho narodenia takže chodiť k profíkom pre mňa nemá hlbší význam, čo sa mi ale stalo bola parádna spätná väzba od tlupy cigániek ..
že nepoznám tú hodinu pociťujem ako výhodu, pretože ma to vedie rozvíjať svoj potenciál - slobodne, nič nie je náhoda :) a takto je to u mňa

Ten príklad, tak mne sa tu z týchto stránok javiš ako velmi citlivá žena, ktorá to ale navonok neprejavuje, možno je to hrdosť možno snaha mať city pod kontrolou a možno len nevieš ako na to lebo si to nepoznala jak dievčatko toto skutočne neviem, každopádne niečo také môže viesť k tomu, že plne nevnímaš citové vibrácie u iných a to sa potom ľahko stane, že sa nechtiac dotýkaš ich rán hoci to vedome rozhodne nechceš - pretože sama vieš jak niečo také bolí. V živote som ťa nevidela (čo je úprimne škoda) tak len z dojmov tohoto portálu..
neznámy
neznámy | 19.1.2016 16:09
Ďakujem a uvidíme sa na jar...? :)

Takto nejako si predstavujem, že boh tvorí horoskop človeka -PUH-

http://hiddenlolcdn.com/i/58579.gif
neznámy
neznámy | 20.1.2016 00:02
ja som toho názoru pokiaľ si neublížila vedome,,,,,,,s cieľom mať z toho pprospech,,či už duševný alebo hmotný,,,,tak sa nič nedeje,,len dalej využívaj to dobré o čom vieš,,ja sa snažím tiež pracovať a žiť s tými dobrými vecami čo v sebe vykutrem-SHAME-
marcie
marcie | 20.1.2016 12:28
... alebo čo si schopný vidieť? ;)
neznámy
neznámy » marcie | 20.1.2016 14:12
všechno co tě napadne.
pokud ti někdo říkal v dětství že jsi nemožná neschopná a blbá pak s tím nejspíše budeš mít problém a budeš si říkat že jsi taková.
pokud tě hodně chválili prohlašovali že jsi chytrá dobrá a sebevědomá, pak se nejspíše tak i stane.
protože náš mozek zpracovává tuto realitu - vstupy. a to je celé zrcadlo.
máme v sobě jen to co do nás bylo zaseto.
lidská duše je ve svém základu čistá a prázdná. tímpádem dokonalá.
my lidé se příliš ztotožňujeme se svými nedostatky ale i přednostmi, rádi si namlouváme různé výmysly o sobě.
duše ale zůstává čistá a prázdná. dokud ji sami svými představami neznásilníme.
marcie
marcie | 20.1.2016 15:56
Týmto pohľadom si ma potešil a dovolím si opäť -PUH- a idem sa mojej duši ospravedlniť -YES-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...