mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Zloba

neznámy
neznámy | 11.9.2015 18:13
Prosim Vas, je mozne z horoskopu vycitat preddispozicie k ludskej zlobe a zakernosti?
Alebo bezohladnost? Traja ludia, co poznam a su taki, maju mars v napati na slnko. Moze to byt tym?
neznámy
neznámy | 14.9.2015 16:46
Nikto nic? -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 14.9.2015 17:36
z horoskopu sa dá vyčítať určitá náročnosť, ktorú človek musí zdolať. a táto náročnosť sa netýka len vonkajších okolností života, ale aj vnútorných okolností - skúseností z minulosti, zábrany, bloky, emočné vlastnosti, nahromadenie určitých emócii, potlačenie určitých emócií, potlačenie určitých druhov správania, intelektuálne schopnosti chápania a to všetko vytvára vnútorné prostredie človeka, s ktorým musí zápasiť. preto nie je jednoduché súdiť druhého človeka. okrem horoskopu existuje stupeň uvedomenia duše, ktorá tiež môže byť niečim naznačená, ale aspoň západná astrológia nepozná nič významné čo by hovorilo o výraznej duchovnej vyspelosti človeka. na základe stupňa uvedomenia človek narába so svojim vnútorným prostredím a zveľaďuje ho, alebo podľahne vnútorným tlakom a nezvláda sám seba, čo sa prejaví navonok zlými vlastnosťami a prejavmi. zlý človek je vlastne trpiaci človek, ktorý nezvláda svoje vnútorné rozpoloženie - rozpoloženie planét - horoskop. aj keď si to možno mnohí zlí ľudia neuvedomujú, konanie zla/utrpenia je len projektovanie ich vlastného nevedomého nedostatku skutočného šťastia
neznámy
neznámy | 14.9.2015 18:57
sokrates to dobre zhrnul... z horoskopu sa neda vycitat, ci je ten clovek chrapun a zlosyn alebo cista dusa... moralne vlastnosti, pohlavie, duchovnu vyspelost, IQ v kolecku nehladaj... ale moznoze su urcite znaky v horoskope, ktore zvysuju pravdepodobnost, ze ak ten clovek nezvladne svoje konstelacie, tak moze byt pre okolie kontakt s nim utrpenim... jedna sa hlavne o konstelacie saturna, marsa a pluta na osobne planety... mars v napati so slnkom znaci velmi haklive ego, urcitu drsnost a sklony ku konfliktom. ak ten clovek na sebe nepopracuje, tak moze sa javit ako velmi konfliktna a bezohladna osoba... samozrejme, to nevieme z horoskopu, ze ako dotycny danu konstelaciu zvlada... mozeme iba tusit s kontaktu s nim...-PUH-
neznámy
neznámy | 14.9.2015 19:19
K uz uvedenemu chcem hadat len dodat, co sa konkretne tejto konstelacie tyka - mars v napati na slnko - ak sa jedna o horoskop zeny, moze si tuto "zlobu" odzit skrz partnera. Mam kamaratku, ktora ma kvadraturu slnka na mars, ona je velmi mierumilovny clovek, snaziaci sa o kompromisy, mozno az prilis ( Vaha ) a nasla si partnera, ktory je agresivny, grobiansky, taky hulvat, ktory sa jej snazi ublizovat este aj po rozvode. Maju dceru, takze ho nemoze definitivne odstrihnut.
neznámy
neznámy | 14.9.2015 20:18
Cítim tu prúdenie rôznych protichodných energií tak sa skúsim zapojiť s vysvetlením :). Ľudia, ktorí prenášajú na iných zlobu sú síce nízke bytosti, ale netreba zabúdať na to, že duchovne vyspelé osoby sú schopné také indivíduá v dave rozoznať a ich duša sa im prirodzene vyhýba. Zloba sa k nim vôbec nedostane. Naopak, tí čo sa im vyhnúť nedokážu sú v podstate rovnakí ako oni pretože to, že s nimi vôbec prichádzajú do kontaktu ukazuje na nevyspelosť ich vlastných duší. Niektoré duše sú skrátka mladé a čaká ich ešte veľa inkarnácií kým dosiahnu vyšší stav vedomia. Pokiaľ niekto vidí v ostatných zlobu, je to len zrkadlom jeho vlastnej duše a musí sa naučiť prijať skutočnosť, že jeho duša ešte nemá toľko skúseností aby on dokázal posúdiť takého človeka keďže je s ním sám úzko spojený svojou vlastnou nedokonalosťou a tiež podvedomou zlobou :)
neznámy
neznámy | 15.9.2015 13:01
-THUMBSUP-
milan08
milan08 | 10.1.2016 08:59
nie!
neznámy
neznámy | 10.1.2016 10:16
"Pokud někdo vidí v ostatních zlobu, je to jen zrcadlem jeho vlastní duše...." a celý tvůj text i předtím, je pro mne ilustrací rčení, že šedivá je teorie, zelený strom života, nebo tak nějak podobně.
Lidi jsou přece velice různí, světci, vrahové, lidi průměrní, géniové, idioti, lidé v zásadě nebo celkově velmi dobří, nebo hajzlíci. Nevím, v jakém světě žiješ, kde se pohybuješ.
Že si "mladá duše" přitahuje zlobu, protože ji má v sobě podvědomě taky?
Přála bych ti tedy prožít nějakou parádní celospolečenskou krizi - nemusí to být zrovna válka - u nás stačil 68 rok a to, co následovalo. To se lámaly charaktery jak stromy ve vichřici. To se v cele sešel slušnej s konfidentem. Nemohl ses zlobě vyhnout. Odešel si, a našel si ji jinde. Začátek 70tých let v čr byl ukázkou toho, že podobná tvrzení jsou z říše přání a snů.:D
neznámy
neznámy | 10.1.2016 11:02
Vzdy si rada precitam co napises:)...

To o tom zrkadleni sa v tomto pripade sa mi tiez nezda...nie kazdy je nase zrkadlo predsa...

Clovek so zlobou v sebe je moj ucitel...ucim sa pri nom trpezlivosti, sucitu, empatii ...no nesnazim sa mu pomahat. Ta zloba je totiz jeho ...a on ju mozno ani nevnima...takze.... co s tym ja mozem robit?....nic:)
neznámy
neznámy | 10.1.2016 11:25
zakerny a agresivny clovek ma problem sam so sebou. Ak sa reinkarnoval s takouto povahou asi to nebude len taka nahoda. Vsetko zle je na nieco dobre. Vsetko je tak ako ma byt.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...