mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Zivotna energia - splnene priania - Neptun v aspektoch na Slnko - Mesiac - Midpoint Slnko/Mesiac

dodo41
dodo41 | 10.5.2019 20:22
Zdar vospolok, uvazujem nad temami v nadpise.

Posledne dva roky som zil zivotom, co nevyhovoval mojim osobnym potrebam. Prial som si spomalit, utriedit si myslienky, zivotne smerovanie, nastavit novy smer. Bez tazkeho zapalu praveho ramena a rukou v neoprenovej orteze priputanej k telu, by som to nespravil. Je to na dlho a cez bolest. Siel by som v starych kolajach, dokedy? Do uplneho vyhorenia, frustracie, nespokojnosti, zrutenia. Ano da sa to spravit jednoducho, utiect od toho, pohodlne: alkoholom, drogami. Povedal som si ze nie. Ze hocijakym inym sposobom, ale tymto uz nie. No a prisla zablokovana prava ruka na cca rok, s pauzami. Bol som slaby to spravit vedome, razne stop.

Neptun v polokvadrate so Slnkom, zaroven v polokvadrate na Lunu a zaroven na midpoint Slnko/Luna, tma proste stopol. Ano, prial som si stopku, bez tohoto onemocnenia by som to nespravil.

Je pravdou ze zakon zachovania energie, aj tej zivotnej, je proste zakon, ktory sa neda obist. Neda sa zobrat a vyuzivat energiu z nicoho, je treba proste niekde ubrat a az potom vieme pridat na druhu hromadku.

Ake su vase nazory, ci postrehy s tranzitmi Neptuna v napatovych aspektoch. Ako vnimate jeho tranzity na vase body v radixe? Ako vnimate 'nutene' stopky vo vasich zivotoch? Mate konkretne skusenosti?

Pytam sa teda, je Neptun skodca? Alebo pomocnik v nasich zivotoch? Cez bolest som sa dostal k casu pouvazovat, nastavit smer zivota, tak, co mi vyhovuje. V konecnom dosledku uvedomit si, kto vlastne som.

Ak mate chut, piste, budem vdacny.
neznámy
neznámy » dodo41 | 10.5.2019 20:51
V prvom rade ja nemám rada termín škodca ani ho tak nevnímam a to ani Saturn, jednoducho každá planéta nám pomáha a pomáha tak ako mu dovolime ak to inak nejde tak jednoducho stopne. S tým mám nesmierne veľké skúsenosti - ale predsa nemôžem povedať že je to zle, jednoducho inak by som sa nezastavila a ja som potrebovala spomaliť. Ja som si pred časom všimla že u mňa sa to spustí ked do takej konštelácie vstúpi Luna. Ja dietko Luny zrejme sa vždy čaká na ten jej príchod aj ked je rýchly stačil na to aby sa spustila veľka mašineria. Vždy kde som vedela presne aj hodinu tak bola prítomná.
Teraz mi už dlhú dobu stojí na mojej Lune a riadne ma skúša, ale ja ho vnímam skôr tak že ma uči ako vidieť duchovno v pozemskej rovine - možno preto že je vo Vahach v 7 dome. Ja svoj Neptún vnímam ako niečo dobre, previedol ma mojou hlbinou a obstala som.
simetra
simetra » dodo41 | 11.5.2019 11:18
2001 a 2014, ten prvý rok si neviem spomenúť čo sa udialo a v tom druhom to bolo niečo vzťahové, čo ma skoro zabilo a teda v istom zmysle ozaj aj zabilo.

Zaujala ma udalosť s rukou, tiež som mala veľký problém s pravým ramenom, nemohla som ju tiež zodvihnúť, ale tri dávky ožarovania to "napravili". No bolo v inom období.

A na čo si prišiel, kto si?
dodo41
dodo41 » simetra | 11.5.2019 12:30
To ti poviem na buducu jar :)

A rad Ta zase vidim! -FLOWER-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...