mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Život za hranicami

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 1.4.2015 01:04
Cítim sa veľmi podobne. Hlavne teraz keď zavŕšením 29.roku opúšťam rodičovský byť, výhľad na Tatry ktoré som začala spoznávať len posledné roky, opustiť dlhoročné zamestnanie, a v neposlednom rade rodinu. Roky sme na seba nemali čas a už nebude ani vzdialenosť "za rohom". Objavila som lásku k svojej krajine, chcem ju pochopiť a som presvedčená že to objavim až vtedy ak sa konfrontujem s inou krajinou. Najviac ma irituje pocit starnutia ľudí okolo mňa a naša pominutelnost ktorá má brzdí v rozlete. Že neuvidím konkrétne osoby a možno nestihnem pozazivat posledné pekné chvíle s nimi. Ale takým uvažovaním sa ani nikam neposunieme, takže vyhráva zahraničie. ;-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » martinbd | 1.4.2015 01:12
Aj toto je smerodajne? Planéty v Strelcovi? Ja ho mám na hrot 5.domu a v ňom Saturn a Urán... Saturn mám v trigóne na Merkúr v Devíne a ooozicne na lilith v 11-tke čo je dom merkura u mňa...
A urán mám napojený na Lunu do kvadru na konci 2. domu a v trine na MC...
Nie je to už priveľká skladačka? Luna vládne 12.domu... Skrátka u mňa bude zahraničie na nejakú dobu domovom... Tak hádam tam nezosivejem. :-D vládcu 5. domu mam v 8mičke (dom smrti :-D)
martinbd
martinbd » Žabkažabulienka | 1.4.2015 04:59
No áno, aj planéty v Strelcovi. Planéta v znamení by mala predstavovať skôr schopnosť a dom oblasť života. Takže planéta v Strelcovi môže súvisieť s potrebou rozširovať si obzory, objavovať, teda napríklad aj skrz cestovanie. Keďže to máš v dome záľub, tak cestovanie môže byť záľuba, akurát, máš tam Saturna, ktorý pôsobí skrz strach, zábrany, alebo vyžaduje hĺbku.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.4.2015 11:27
No môže to tak fungovať, je to logické. Rozmýšľam teraz, že potrebovala by som ešte nejaký impulz, kt. by ma nakopol pre ten definitívny odchod z práce, odchod zo SR a začatie života v zahraničí. Dlhodobo už riešim tiež svoju prácu (tranzituje mi Pluto na MC a Merkúre + kvadratúra od tranzit. Uránu na MC, Merkur), chcem odísť z práce a tým pádom by som chcela začať žiť niekde inde, ale vnútorne mam však pocit, že ešte nenastal ten pravý čas pre takúto zmenu a chcem ešte počkať do konca roka, ako to bude.
Mars kt. vládne môjmu Asc., sa nachádza v VI. dome vo Váhach a pod vplyvom tranzitujuceho Jupitera bude najskôr začiatkom tohto leta, keď bude Jupiter na neho tvoriť sextil a zároveň trigón na natívny Jupiter v IX. dome, zároveň ešte kváder na Venušu v VII. Presne v tom čase už budem mať direkčný Mesiac v Strelcovi v sekundár. direkciách rovno na natívnom Jupiterovi a navyše tranzitujúci Urán z 12. domu mi bude tvoriť tiež trigón na ten Jupiter a navyše aj opozíciu na Mars, takže môj Jupiter bude bohato atakovaný v tom čase.
Tak možno vtedy sa niečo vo mne pohne a začnem konať a naberieme dostatok odvahy pre takúto radikálnu zmenu v mojom živote.
No uvidíme...
martinbd
martinbd | 1.4.2015 12:57
No áno, Ak máš v natíve Jupiter sextil Mars a zopakuje sa to v tranzitoch, teda Jupiter trigon Jupiter/sextil Mars, tak to môže byť dôležitejšie. Ten Urán bude v orbise?
neznámy
neznámy » martinbd | 1.4.2015 13:12
Áno, mám aj v natíve aspekt Jupiter sextil Mars a zopakuje sa toto v lete v tranzitoch + tie ďalšie tranzity Jupitera (Jupiter trigon Jupiter, Jupiter kvadratura Venuša). Urán bude tvoriť vtedy širší trigon na Jupiter (orbis okolo 4°) a opozíciu na Mars (orbis cez 2°). Tak ktovie aký to bude mať vplyv v lete.
martinbd
martinbd | 1.4.2015 14:31
S tým Uránom by som ešte nerátal, prvý kontakt s planétou by mal byť podľa mňa do 1°, dokonca ak nenastane presný aspekt, tak sa to nemusí prejaviť v udalosti.
neznámy
neznámy » martinbd | 1.4.2015 15:03
Okey, ani s tým až tak nerátam, len som to všetko zosumarizovala, aké aspekty a direkcie budem mať na ten Jupiter a Mars ako vládcu Asc.
neznámy
neznámy | 1.4.2015 16:08
Az budou zruseny hranice bude po problemu.
Zijeme na zemekouli.No a na jinem miste budes opet na zemekouli.
Hranice,to neni dobra vec.Hranice podporuji nacionalismus a valky a jine svinstva.
No a jeste jsou lide hrdi na to ,ze jsou treba ohraniceny.
To je hruuuuza..!!!!-NOOO-
Jako lidstvo si libujeme v hranicich a omezenostech...-NOSMILE-


Naprosto jsi to vystihl, většina z nás (mne nevyjímaje) tu hranici v sobě má, a proto silně vnímá, když někdo překročí jeho osobní bezpečnou zónu nebo je v zahraničí delší dobu, než je mu příjemné. Tohle se ale nedá přikázat .. každý z nás si vytvořil hranici z nějakého důvodu a jestli ten důvod neobjeví nebo si ho nepřizná, tak se bude vždy vracet tam, kam ho táhne pocit bezpečí. Mladší generace a Ty:) jste na tom líp, ten kosmopolitní duch je znát všude kolem .. a to je fajn -FLOWER-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 16:24
Mám v mládí velkou praxi.Už jsem mladý ve svém současném těle přes třicet let.
Když mi bylo třeba 20 ,tak jsem toho o mládí ještě moc nevěděl.Byl jsem mladý jen pár let.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...