mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Začal sa rok Hada

neznámy
neznámy | 14.5.2013 11:41
:) neboj sa, ja jej tým všetkým drístom neverím...
neznámy
neznámy | 14.5.2013 11:54
To ja velmi dobre viem:) Predstav si vsak co taky clovek moze narobit ak ho vyuziju nejaki mocenski spekulanci vo svoj prospech, akurat keby sa tu jej energiu podarilo obratit na nieco produktivne, napriklad toho jej hada, v ramci ezoternej vnutornej cesty na otvorenie brany, nieco co bude mat osoh, ale to je asi praca pre sizyfa tvaneho sizyfosa-Pretoze umerne s tym ako by sme to mohli vyuzit sa to da rovnako aj zneuzit ROLL--LOL-
neznámy
neznámy | 14.5.2013 12:10
ano, tak vsetko najlepsie k 24 narodeninam, pomaly tu uz travis tri roky, citis sa tu dobre, mas tu utocisko, aj ked nikomu neveris, v podstate sme na tom rovnako, len s tym rozdielom, ze ja som paranoidne paranoidna. Takze som voci svojej paranoji paranoidna. Takze ked niekomu neverim, tak neverim tomu presvedceniu, ze niekomu neverim, teda snazim sa ho rozanalyovat:)))
takze maminka je turkyna a ty ju nepoznas a ocko bol nemec. Dobre.
A toho svojho hada nechavas nadalej stipat a zabijat, ujeda si z teba a ujeda si z inych ludi, ale to sme tu uy mali v historii niekolkokrat, co keby si prisla s niecim novym?.zatial co by si mohla toho hada nechat na pokoji, tak ty ho hecujes a on ta nahana. No, ak s tym neprestanes, tak vela stastia a lasky vo vztahu nenajdes, a nielen partnerskom:)
Mimochodom, hovori sa: si hlupy a tupy ako baganca. Co cumis ako tela na nove vrata. Hovor o certovi a cert za dverami.
-PUH--BIGEYE-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...