mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Vzťahy v rodine

neznámy
neznámy | 25.5.2015 10:20
Ahojte. Celkom by ma zaujímalo z čoho treba vychádzať pri analýze vzťahov v rodine a z čoho vyplýva to, že človek má naštrbené vzťahy s príbuznými, prípadne úplne rozbitú rodinu? Teraz nemyslím matku a otca, ale ďalšiu blízku rodinu a vzťahy k nej. Dá sa niečo také vypátrať vôbec v horoskope narodenia? Predpokladám, že áno a najskôr asi bude niečo naznačovať 3. dom v radixe, kt. sa tradične priraďuje k súrodencom a blízkemu okoliu. Aj tak by ma viac zaujímali vaše osobné skúsenosti, za kt. vám vopred ďakujem.
neznámy
neznámy | 25.5.2015 10:37
ja mam saturna v 3.dome a da sa povedat, ze vztahy s pribuznymi su prakticky len formalne...aj to nie so vsetkymi... takze myslim, ze blizke okolie, susedov a pribuznych znaci vo velkej miere 3.dom....
neznámy
neznámy | 25.5.2015 10:45
Oki, ďakujem Rudi. Ja mám priateľa, kt. má totálne rozbitú rodinu, zlé vzťahy, problémy s komunikáciou a celkovo nezáujem a bezohľadnosť zo strany najbližšej rodiny. Merkúr konj. Venuša v 3. dome v Baranovi na hrote T-kvadratúry s Neptúnom na Asc. a Mesiacom v 7. dome. Môže toto postavenie niečo naznačovať?
neznámy
neznámy | 25.5.2015 14:40
jasne ze moze....T.kvadrat je dost problematicka konstelacia...a ak pada do 3.domu, tak ovplyvnuje veci aj s tymto domom suvisiace... ked je tam zakomponovany neptun a luna, vodne planety, tak to moze dost rozduchavat emocie...nedorozumenia mozu byt sposobene roznymi citovy ocakavaniami alebo citovymi zraneniami.. a samozrejme vztahy moze ovplyvnovat aj dost prehnana fantazia (klamstva, sluby, iracionalne jednanie, nesplnene idealy), ci pasivita z jednej ci druhej strany...
lak
lak | 25.5.2015 14:45
ahoj :) ja mam uran a neptun v 3. d. a vztahy so surodencami su zvlastne.. inak, caste kratke cesty spojene s tym domom sedia tiez -YES-
marcie
marcie | 25.5.2015 14:50
Ja mám v 3.dome uran a pluto a povedala by som, že to celkom sedí na súrodencov a rodinu - jedna sestra je vodnárka, druhá tesné rozhranie kozoroh-vodnár, brat zvýraznené pluto ... stále medzi nami prebieha akýsi iracionálny boj o " moc " ... :)
neznámy
neznámy | 25.5.2015 14:57
Hey, sedí to, ďakujem Rudi. Myslím,že je tam nejaká iracionálna idealizácia vzťahov v rodine a očakávania, kt. nie sú realizovateľné tak ako si ich ten človek predstavuje. Nepoznám nikoho s toľkými komplikáciami a problémami v rámci rodiny, ako tento môj priateľ. Nesplnené sľuby a klamstvá tiež hrajú rolu, ťažko sa mi to však hodnotí, keďže úplne do toho nevidím. Jednoznačne ťažké a problémové postavenie planét v 3. dome a celoživotné riešenie tejto situácie v rodine.
neznámy
neznámy | 25.5.2015 15:54
Mám saturna ve 3 domku a vnímám to podobně.....
Durgadevi
Durgadevi | 25.5.2015 16:19
Ja v 3.dome nemám žádnou planetu, vladař 3.domu Uran v 8.dome, co naznačuje potom chladný, až odcizený vztah mých sester ke mně? Že by Lilith v opozice na Pluto do 9.domu?
Dogi
Dogi | 26.5.2015 00:37
Nečítala som rady ktoré si už dostala, ale podľa mňa sa to poznať dá. Pozrela by som 3., 4.dom, tiež znamenie Raka, obsadenie planétami a aj vládcov a ich situáciu. Tiež svetlá a ich situáciu. A aj Saturn, ktorý predstavuje aj otca. Hrot 12.domu, či sa netýka rodiny. A tiež Váhy.
neznámy
neznámy | 27.5.2015 20:43
Podle mne je přesná rada Dogi. Nestačí 3.d., např. já tam mám Venuši v konkj s Chironem. Mám jednu sestru (Býk), už vůbec nekomunikuje (ona tedy nekomunikuje s kdekým), ale má Venuše si bere kvadraturu Urana (z 11.d.), a důležitý je i 4. dům, kde je stélium Slunce, Luna, Neptun - a tam podle mne ten Neptun dělá zmatek, vyvolává ve mně přehnaná očekávání, naděje, že se s ní lze domluvit apod. iracionální - jak teď už vidím - nesmysly. (V dětství jsme si byly velmi blízké). Co Eris?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...