mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Vzťahový horoskop - ( partnerstvo na spôsob Neptúna a iné aspekty )

neznámy
neznámy | 30.12.2013 22:05
Zdravím :)

Práve som si urobil vzťahový horoskop a zaujímalo by ma , či je pri zložitých kombináciach vhodné hľadať u partnera presne tie isté kombinácie planét ( spôsobov partnerstva )

Mne vyšla táto kombinácia : Neptún -13 , Jupiter -12 , Merkúr - 11 , Luna - 9 , Saturn - 7.

Nájsť pre mňa partnera na dlhodobý vzťah je naozaj problém a najväčší problém mám práve s Neptúnom - často si partnera idealizujem a keď ho nemám hľadám ideál. Nebolo by preto riešením preto nájsť tiež niekoho s Neptúnom ? :D Ostatné kombinácie sa dajú , ani so Saturnom problém nie je. Najlepšie keby aj niekto s podobnou konštaláciou s Neptúnom napísal svoje postrehy :)

Moja aktuálna spriaznená duša má kombináciu: Saturn -13 , Mars - 11 , Jupiter - 10 , Luna - 7 ( Rozmýšľam ako by bolo možné pri rozvoji vzťahu zvládnuť túto kombináciu. Saturn sa u nej prejavuje veľmi , Mars zatiaľ nie - toho sa obávam najviac.... + u mňa ten Neptún..... v partnerskom horoskope prvé dva aspekty tiež nič moc ; mars opozícia slnko -10 a slnko opozícia venuša - 9 )

ďakujem za názory :)
neznámy
neznámy | 30.12.2013 23:12
Je to otázka na skúsenejších, za seba môžem len povedať, že mám Pluto - 12, Merkúr - 16, Neptún - 16 a Lunu - 21. A tiež som mal najprv problém s idealizovaním ale časom som to zvládol a partnerku už beriem s rezervou.
Mal som priateľku s Marsom - 7 a podľa mňa to nebolo až také hrozné :-). Veľa zdaru.
neznámy
neznámy | 30.12.2013 23:24
:-) a teraz pozerám, že máme rozdiel v dátume narodení len pár dní a aj tak sú tam také odlišnosti, sranda. No a ešte mi napadlo, aký je tvoj partnerský horoskop s Tvojou terajšou priateľkou? Pozitívny alebo skôr negatívny? Pýtam sa zo zvedavosti, ale možno to pomôže aj ostatným aby Ti pomohli.
neznámy
neznámy | 30.12.2013 23:47
ďakujem za postreh :)

Čo sa týka vzťahu je to len na začiatku. Partnerský horoskop je skôr negatívny. Ako som napísal ( prvé dve interakcie - mars opozícia slnko -10 a slnko opozícia venuša - 9 )

Ale priznám sa , že v partnerskom horoskope sa až tak dobre neorientujem a do hĺbky som neštudoval ani terajší partnerský. Skôr ma zaujal tento vzťahový , nakoľko tento štýl spracovania som ešte na žiadnom portály nevidel.
neznámy
neznámy | 31.12.2013 00:04
No ja mam vztah na sposob 1.Pluta, 2.Marsu, 3.Saturna a je to ako na hojdacke.. niekedy mam pocit ze je to na hranici medzi laskou a nenavistou alebo sutazenie kto z koho.. Ale zaroven aj velmi hlboke city, odovzdanie a laska az za hrob.. Je to niekedy vycerpavajuce, intenzivne. Krasne zazitky su stokrat krajsie, horsie zazitky stokrat bolestivejsie.
Ked som mojho terajsieho priatela spoznala hned som mala pocit ze je to osud a to sme komunikovali iba cez pismenka. Nas vztah sice nie je jednoduchy ale ani jeden sa ho nechceme vzdat aj ked tento rok k tomu bolo blizko -FLOWER-
neznámy
neznámy | 31.12.2013 00:32
Hmm to je kombinacia troch celkom tazkych planet.. Mna zaujima celkom ten mars. Poznam jeden par -ti ho maju obaja. Napriek tomu ze doma je stale nazorova rivalita a casto si aj nadavaju , tak su spolu vlastne uz x rokov spokojni. No neviem co v pripade ak ho jeden s partnerov nema resp. ma ovela lahsie kombinacie..potom moze byt pre toho druheho tazke ustat niektore veci...ale neviem toto je ( bude ) moj prvy mars :D
neznámy
neznámy | 31.12.2013 09:28
vies mi poradit sa trosku zorientovat v horoskope pre vztah?
da sa to, aj ked viem iba svoju presnu hod. narodenia a partnerov presny cas nepoznam?
dik
neznámy
neznámy | 31.12.2013 09:57
Tak dat sa to da len to nebude moc presne kedze nevies jej presny cas ale vyskusaj aj tak a uvidis.. minimalne o tebe ti to naznaci dost
neznámy
neznámy | 31.12.2013 10:08
Podla mna je lepsie keby ten mars nebol u toho druheho dominantny ale skor nieco co by tu marsovsku energiu dokazalo upokojit alebo pochopit ci eliminovat.
Moj priatel ten ma zas vo vztahovom horoskope dominantnu Lunu. Cize je sice brutalne starostlivy ale zaroven sa casto sprava ako rodic a to som od neho citila uz od zaciatku tu starostlivost zodpovednost a to ze mu mozem verit. Ma tam aj Saturn aj Mars aj Merkur aj Venusu aj Jupiter takze ma to pestrejsie nez ja. My si zas nenadavame, aj ked ja som uz parkrat vybuchla a vtedy sa neovladam (kvadratura Mars-Merkur v native) ale vzdy je to reakcia na to, ked sa citim v uzkych a partner sa sprava ako rodic
:D-LOL-:D
martinbd
martinbd | 1.1.2014 14:26
Zdravím.

Dobre je tiež porovnať osobné horoskopy ako celok. Tak napríklad či prevláda mužská alebo ženská dominanta. Podľa mňa je to dôležité, lebo ten z mužskou dominantou bude mať asi snahu dominovať vo vzťahu a ten so ženskou sa podriaďovať.
Tiež je dobré porovnať zastúpenie živlov, často sa nájdu ľudia tak, že si živly dopĺňajú. Tak napríklad niekomu chýba zem - praktickosť, tak bude pravdepodobne hľadať niekoho, kto má tú zem dostatočnú alebo dominantnú.
Tiež je dobre porovnať obsadenie kvalít. Napríklad niekto s dominantnou pevnou kvalitou, ale nedostatočnou základnou, si môže nájsť niekoho s dominantnou základnou kvalitou, aby ho ten človek ťahal dopredu a on mu poskytoval určitú stabilitu, zdroje. A podobne.
Potom je zaujímavé pozerať aj na obsadenie hemisfér, Ak má napríklad niekto dominantnú hemisféru pod obzorom, bude si asi hľadať niekoho, kto má dominantnú hemisféru nad obzorom.
Nie je to ale pravidlo. Každopádne dvaja ľudia s dominantnou hemisférou pod obzorom sa asi utiahnu do súkromia ... Podobne s východnou a západnou hemisférou.
Či je lepšie mať podobné s podobným, alebo protikladné je veľká otázka na ktorú zatiaľ nemám jednoznačnú odpoveď ...
neznámy
neznámy » martinbd | 1.1.2014 14:59
Súhlasím aj ja a priznám sa že na horoskop ci uz svoj alebo niekoho ineho som sa este nikdy nedívala v súvislosti s tým, či sa jedná o mužskú alebo ženskú dominantu, živly, tiež či sú znamenia pevné, pohyblive a pod..
neznámy
neznámy | 2.1.2014 19:22
Neviem, či to robím správne ale keď si robím partnerský horoskop tak zratúvam tie čísla dokopy (tie v rámčeku beriem dvojnásobne) a keď je to kladné číslo tak to beriem ako dobré a naopak. Čím väčšie kladné číslo tým som radšej :-D. Ale samozrejme robím to len tak pre zábavu a beriem to s rezervou :-D. Tieto vzťahové beriem tak, že keď mám napríklad ja Lunu a Neptún tak si budem rozumieť s niekým kto ich má tiež alebo má Pluto, lebo sú to všetko planéty ktoré vládnu vodnému živlu ak sa nemýlim. Tak mi to pripadá logické, ale samozrejme môžem sa mýliť, som len amatér v týchto veciach. Takisto pre ohnivý živel (Mars, Slnko a vládnuca planéta pre strelca, teraz si neviem spomenúť). Atď. Opravte ma ak to robím zle prosím.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...