mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Vzájomné aspekty Pluta v synastrii

neznámy
neznámy | 30.7.2014 08:57
Ahojte. Celkom by ma zaujímalo ako vnímate aspekty Pluta na osobné planéty v synastrii s niekým. Pri Plute ide vždy o moc a taktiež aj nejaký prejav skrytej manipulácie, avšak Pluto sa tiež vyznačuje silnou príťažlivosťou pre tých ostatných, kt. osobné planéty sú s ním v kontakte. Tak ak máte nejaké skúsenosti s týmito vzájomnými aspektami, budem rada ak sa o ne podelíte. ;)
neznámy
neznámy | 30.7.2014 13:07
Asi nejkrásnější je trigon Pluta a Venuše :) a nepříjemný zase vzájemný Pluto kvadrát Venuše (výčitky, žárlivost, podezřívání - nemám s nikým naštěstí), další nic moc je Luna kvadratura Pluto - podrývání emocí druhého, záměrné znejišťování, Pluto ví kam bodnout, aby Lunu vyždímal a pak jí zase oprášil kolínka, protože svou "misi" splnil... další útok přijde, až opět Luna projeví svou něžnou, závislou stránku... a na Plutu je přeci třeba být závislý...Pluto si to žádá - bububu -COOL-:) však je to jeho přirozenost vázat k sobě křehké bytosti :D aneb - má na čele neviditelným písmem:" Chceš být mou trampolínou?" (pro slabé neviditelným). Jenže slabá bytost se dostala do spárů Pluta, právě kvůli svým jemným/nevinným/poddajným někdy až slabošským rysům v povaze - aby ji "Hádes" transformoval a posílil skrze poznané zlo.......:)

pak mě napadá Mars kvadrát Pluto - vzájemné napadání až kriminalita (záleží na domech i znameních), Mars trigon Pluto - vzájemná regenerující spolupráce - vezmou to od podlahy :) myslím, že je to dobrý i pro kamarády - i ve sportu - pouto, táhnou se navzájem, ví o co jim jde - jdou si za svým a taky zvítězí. Mezi Merkurem a Plutem - kvadrát - někdy plodné, někdy útočné, záleží koho má jako protivníka/spoludiskutéra... někdy silně stimulující v konverzaci...vzájemně se omotávající nedočkavým chtíčem slyšet - jaký má ten druhý názor - až násilná výměna názorů , tlačení na pilu, silný emoušn :)) (můj pocit), nebo jen napadání a nenávist :D

Pluto trigon Merkur - pluto kultivuje merkura svou hloubkou a merkur dokáže své myšlenky krásně formulovat v jeho přítomnosti...nebo jinak: umí z něj vytáhnout to nejlepší.. Merkur zase odlehčuje Pluta a rozesmívá :)) tak si myslím že by to mohlo být....budu to sledovat..
neznámy
neznámy | 30.7.2014 13:18
Pluto vůbec nemusí být jen o moci. Nezapomínej, že je taky planetou transformace. A tam kde Pluto je, tam zkrátka umírá vše, co už posloužilo svému účelu, aby dalo prostor tomu rodícímu se novému. Nebudu se vyjadřovat ke konkrétním aspektům, ale obecně vztahy, kde Pluto působí (hlavně v konjunkcích) vnímám pro sebe jako velmi důležité.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 13:20
Ano mam skusenost... S jednym clovekom mne blizkym mame - jeho Pluto sedi na mojej Venusi, takze su v tesnej konjunkcii... Pluto vs. Venusa je podla mna ta najhorsia kombinacia, aka moze byt vo vztahu...
neznámy
neznámy | 30.7.2014 13:28
ještě mne napadlo, že Pluto kvadrát Mars mohou mít také partneři, kamarádi kteří se zabývají bojovým uměním :) ne vždy je to tak radikální, když se to UMÍ VENTILOVAT... "přetvářet v dobro"

(konjunkce vy synastrii neznám.. jen mé Pluto konj Slunce mého otce :D ale vlivu jsem unikla.. díky svým třem trigonům od Urana na Slunce, Merkur i Venuši, nenechávám se jen tak ovlivňovat..)
neznámy
neznámy | 30.7.2014 13:57
Ahoj, tak já jsem věděla, že máme s partnerem mezi sebou plutonické vazby, ale že je jich až tolik-BLUSH-, schválně jsem se nyní na to koukla a 3x jeho Pluto tvoří aspekt na mé planety a 3x moje Pluto zase aspektuje jeho planety. Děs, běs....proto jsme asi typ páru - ani spolu, ani bez sebe:D
Tak z těch lepších - Pluto trigon Mars (sedí to co napsala Unicorn), Pluto konjunkce Uran, Pluto konjunkce Luna (vnímám to jako obrozující aspekty - smrt a znovuzrození), pak je tam Jupiter v opozici na Pluto a jeho Pluto v opozici na mou Venuši (tam to chápu jako neustálé snahy partnera o "přetváření" partnerky k obrazu svému - v mládí mi to šlo děsně na nervy, za ty roky když pochopil, že Vodnář nesnáší " měla bys,...tohle je pro tebe lepší, musíš...."-WALL- tak s tím přestal...:D, no a nejhorší je asi aspekt Mars kvadrát Pluto (naštěstí ve zn. Blíženci X Panna,.... takže jsme se za ty roky nepovraždili:D...ale být to mezi třeba Lvem a Štírem...to by byl mazec:D...takhle se to projevovalo především ve slovních výměnách názorů a myslím, že i ten aspekt Pluto trigon Merkur se v tom často projevil. S nikým jiným jsem si nikdy tak nepokecala o všem možném,jako se svým chlapem.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:10
Ja som sa zatiaľ v praxi vždy stretla s tým, že Pluto sa vo vzájomnej synastrii s osobnom planétou prejavovalo v rámci boja o moc a samozrejme, že sa s tým spája aj radikálna premena a transformácia osobnosti skrz tieto aspekty. Určite sú tieto aspekty Pluta v synastriách veľmi významné a dôležité pre oboch partnerov, o to ťažšie sa zvládajú, aj keď príťažlivosť je veľmi silná pri týchto aspektoch, hlavne pokiaľ sa jedná o aspekt Pluta a Venuše, tiež aj Mars - Pluto, no ten sa mi zdá byť viac deštruktívny ako pozitívny, ťažko hodnotiť, osobnú skúsenosť práve s týmto aspektom nemám.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:15
Ahoj. Nechcela som do tohoto pliesť karmické záležitosti, ale pri tomto aspektu to musím spomenúť, že sa jedná o jeden z najťažších aspektov v rámci Pluta vo vzťahu, v rámci kt. si duša z minulých inkarnácií prenášajú zakorenené očakávania, že "nikdy nebude dosť lásky", a vzťah môže byť vnímaný veľmi bolestivo hlavne pre osobu s Venušou. Takýto vzťah má však v sebe významný potenciál pre prerod osobnosti bohužiaľ práve skrz tú bolesť, hlavne ak sa Pluto vyznačuje ešte v ďalších vzájomných aspektoch v rámci synastrie.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:19
Myslím si, že je to i o tom, jak máš plutonské energie pochopené a zpracované v radixu, čím míň, tím hůř se logicky zvládají v partnerství.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:23
Ahoj. :) Ďakujem za príspevok a Tvoje osobné skúsenosti v rámci týchto aspektov. Ako najhorší z toho, čo si vymenovala by som videla tiež ten aspekt Mars kvadratura Pluto, ale mate to obojstrane kedze je tam este to Pluto trigon Mars, cize tato tema Pluto-Mars, co by mohlo suvisiet s tym bojom o moc vo vztahu a skrytou manipulaciou a pretvaranim partnera (nechcem to vsak tvrdit na 100%, to vies len Ty ako to je medzi vami) je posilnena u vas. Aj ked aj take Pluto konj. Luna sa musí prejavovať dosť výrazne vo vzťahu.
Tie aspekty s Jupiterom a Urana s Plutom nie su az tak vyznamne kedze nejedna sa o aspekty na osobne planety.Inak, kedze Ty mas to Pluto v 7. dome a Venusu navyse v konj. s Uranom, ak sa dobre pamätam, tak u Teba sa muselo to Pluto navonok nejako prejavit vo vztahu a to take Pluto v 7-icke to je na cely zivot, z toho sa nevyzujes -NOOO-... Ale inak je to aj tak zaujimave kolko tam mate tych aspektov okolo Pluta. :)
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:24
Tak jsem koukla a máme s partnerem taky požehnáno......

slunce sextil pluto
měsíc konj. pluto
venuše sextil pluto
jupík sextil pluto
MC sextil pluto

No a aby to nebylo tak jednoduché...... tak máme osu ( manželovo pluto v panně v 1d do mého 7d taky v panně)

Seznamili jsme se, když jsem měla tranzit pluta v trinu na venuši a v den svatby měl manžel přesný aspekt pluto konj. venuše ve štíru

Manžel má v radixu pluto v panně 1d sextil venuše a konj. měsíc)

Já mám v radixu pluto v panně v 7d, jupíka ve štíru v 8d a hrot 8d ve štíru no a čeká mne za chvíli tranzitně -pluto opoz. venuše-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:29
V tom máš síce pravdu, ale Pluto pôsobí skryte, takže človek si ani nemusí uvedomovať navonok, že s tým druhým skryte manipuluje a tým vlastne získavá nad tým druhým moc. Tým však nechcem povedať to, že Pluto pôsobí negatívne, to určite nie. Každá planéta má svoj spôsob prejavu. Pluto len pôsobí inak, skryte ako keď Škorpión sa nenápadne priblíži, nikto o ňom netuší, že tam je a môže tam byť dlho a potom zrazu z ničoho nič zacítiš jeho bodnutie a bolesť. Určite Pluto má obrovský potenciál v sebe na zmenu a transformáciu a musí byť jeho energia správna pochopená a zvládaná. Okrem toho veľa závisí od toho, kde sa Pluto v radixe nachádza v akom dome, znamení a aký význam má daného človeka.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:34
Fúúúúha, tak to vyzerá medzi Tebou a Tvojim manželom na riadny plutonický vzťah. Vidíš a u Teba je Pluto tiež v 7. dome, preto máte zrejme také významné aspekty v rámci pôsobenia toho Pluta v synastrii. V rámci toho Pluta budeš musieť prejsť al. už aj prechádzaš skrz nejakú ťažkú skúšku v rámci manželstva, kt. bude významne poznačený zrejme Tvoj vnútorný prerod samej seba. Jeho Pluto sa zasa nachádza v 1. dome, čo sa tiež berie za významné postavenie pre neho. Hmm... zrejme nie je čo závidieť. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:35
No ano, já to vím, že je to můj karmický partner a jak píšeš, že sama mám Pluto v radixu výrazné, opravdu šlo o přeměnu osobnosti, myslím, že dneska jsem už někde "jinde" než v mládí a s tím souvisí i moje názory (ale bylo to bolestné, opravdu procházka podsvětím). Ten aspekt moje Pluto na jeho Luně - partner mi vždycky tvrdí, že na něj mám uklidňující vliv, že když bude se mnou, nic se mu nestane, že se vždycky rád vrací ke mně...nedokážu říct, zda se to týká tohoto aspektu, možná kdyby napsal někdo, kdo tento aspekt na své Luně má, jak toto vidí a prožívá
A co se týká toho aspektu Mars kvadrát Pluto, tam si myslím, že to u nás bylo "ukočírované", nikdy jsme se fyzicky nebyli:D, ale slovní půtky to jo - bylo jich sice za život málo, ale stálo to vždy za to.:D Teď už jsme oba dva zmoudřelí, uklidnělí-LOL-
Ještě tě poopravím, nemám Venuši v konjunkci s Uranem, ale právě v opozici na Uran s Plutem do 7.d.
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:41
Ano je to silný plutonický vztah, nazvala bych to podobně jako Vodnářka....ani s tebou ani bez tebe.......-PUH-
Zkouškou vztahu procházím, myslím, že mne opravdu mění od základu.......
Myslím, že po tranzitě pluto opoz. venuše se rozhodne, jak vše dopadne......
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:41
No keď tak na to pozerám a čím viac spoznávam ľudí s tým Plutom v 7. dome, desím sa tej prechádzky podsvätím, kt. ma zrejme ešte len čaká a neminie... doposiaľ sa mi zdá, že to Pluto sa síce prejavilo navonok, ale ešte neukázalo všetko, čo v ňom je a bude treba načrieť hlbšie. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:43
To určitě, nicméně mám takovou zkušenost, že ať už působení Pluta v daný moment vnímám jakkoli bolestně, do budoucna mne vždy posunulo dopředu. Tím, že působí skrytě ty jednotlivé kroky vlastně ani nemusíš postřehnout, ale jednoho dne se probudíš a zjistíš, že si úplně na jiném místě a že si urazila pořádný kus cesty.

No pain, no gain. :-)
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:50
No, při těch aspektech co mám já, se říká, že hrozí sebevražda z nešťastné lásky-ROLL-, můžu za sebe říct, že tohle mne nikdy ani v nejdivočejších snech nenapadlo, spíše se držím hesla "co tě nezabije, to tě posílí..."
A ano, myslím si, že tvoje Pluto se teprve projeví, budeš nucena přehodnotit své některé své názory a ideály, ale věřím, že jako Kozorožka to zvládneš -FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:52
Neboj, bude to,jak to má být.-KISS--FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2014 14:54
No jo, v tomto sa zhodneme -YES-...
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...