mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

VYKLAD KOLECKA

neznámy
neznámy | 6.11.2016 14:44
Ahojte


Boli ste niekto osobne u ASTROLÓGA na vyklade a spolocnej konzultacii? Co by sa malo ocakavat od takeho vykladu a konzultacie?

Ja by som chcela v Januari na taky vyklad ist, tak by som bola rada, ak by ste napisali nejaku skusenost, ci rady...
neznámy
neznámy | 6.11.2016 15:06
Byl. Očekával jsem že se dozvím o sobě něco co ještě nevím.

Napiš si otázky které jsou pro tebe důležité na které žádej odpověď.
Jinak se to obyčejně zvrtne do obecných keců.
neznámy
neznámy | 6.11.2016 15:12
Dakujem, to je dobra vec, predom si pripravit otazky, na ktore by som chcela odpoved... Lebo ked je clovek uz priamo na stretnuti, polka z toho na co sa chce opytat z hlavy vyfuci... :-))))
neznámy
neznámy | 6.11.2016 15:13
...asi tak nějak...mám několik psaných svých horoskopů a nic objevného v nich, naposledy jsem si nechala namluvit asi 1,5h CD, docela se pán trefil, na to, že o mně nic nevěděl, ale opět nic převratného, a vrchol všeho byl, když popletl datum mého tehdejšího přítele a z Kozoroha udělal Střelce...-LOL--YES-
neznámy
neznámy | 6.11.2016 16:26
A preberala si s nimi aj tvoje tranzity, direkcie??? Ci len cisto vyklad?
neznámy
neznámy | 6.11.2016 16:34
Vzhledem k tomu, že to byla jen online objednaná nahrávka (tehdejší přítel měl od něj svůj radix, znal jej i osobně, tak jsem chtěla výklad od stejného astrologa, byl to takový pokus :)), neměla jsem možnost do toho nějak vstupovat....zase na druhé straně, dotyčný mne nikdy neviděl, nic o mně nevěděl a tak v 80-90% se trefil.....nastínil i nějakou budoucnost, varoval mne před zdrav. problémy, které občas skutečně mám... dal mi možnost i osobního setkání (v Praze), ale já už neměla zájem.
neznámy
neznámy | 6.11.2016 16:59
Jaj, ja reku ze si bola s nim osobne...

Ja mam taku predstavu, ze poslem svoje data a po 2,3 tyzdnoch (mesiaci) sa s nim stretnem osobne...
Chcela by som vediet, co by mi povedal na moje tranzity a direkcie, ktore som mala...
Potom tranzity a direkcie do buducnosti... A samotny vyklad osobneho horoskopu...
neznámy
neznámy | 6.11.2016 17:13
Hlavne aby to bol astrológ napr. na úrovni p. Emila Havelku z ČR, chodí občas aj na Slovensko. Ten vie poradiť aj ohľadom zdravotného stavu.
neznámy
neznámy | 6.11.2016 19:30
Nasla som si o nom diskusiu o skusenostiach s jeho vykladmi... Bolo ich tam az moc negativnych... Zevraj podava ucebnicove vyklady... O to ja nemam zaujem...
neznámy
neznámy | 6.11.2016 21:21
od vykladu by si mala ocakvat to, ze ti poodkryje nejake nevedome casti tvojej osobnosti, pripadne dat urcitym udalostiam nejaky zmysel... ak ti astrolog pise alebo hovori, co uz o sebe vies, tak je zbytocne za takych astrogom chodit...
neznámy
neznámy | 6.11.2016 21:33
No ved to som napisala vyssie, ze nemam zaujem o ucebnicovy vyklad... Pozerala som aj vo Viedni astrologov... Je tazke v tejto dobe najst niekoho, kto naozaj v kolecku vidi viac... Poznam vela ludi co maju "pisatelsky, literarny talent" a niektore ich "vyklady" maju zaujimave slovne spojenia (preto to vypada, ze clovek tomu rozumie), ale to je tak akurat vsetko...
MandMs
MandMs | 6.11.2016 23:47
Závisí od astrologa. Mne v januári hovorila o jesenných mesiacoch a práci na projektoch v zahraničí a nič tomu nenasvedčovalo. A v júli sa to zvrtlo a presne to sedelo. Tá ku ktorej chodím mi vravela veci a mnoho mi doplo neskôr. A pýtala som sa viac-menej na oblasť ktorá ju nezaujímala. Ja som so svojou spokojná a aj sestra bola. Googli Eva Prokesova Praha. Nahráva ak je to skype a nahrávky pošle obratom.
neznámy
neznámy » MandMs | 7.11.2016 00:02
Dakujem ti... -FLOWER- Idem si ju pozriet...
neznámy
neznámy | 7.11.2016 10:44
Myslím že by sis mohla svůj horoskop vyložit sama. Anebo někoho ze známých požádat kdo se astrologií zabývá třeba i tu na zveráku je pár lidí co jsou schopni říct když člověk je sto naslouchat.
Dobré je taky i krotit očekávání typu že čím "renomovanější" borec tím více zajímavého poví. Často to bývá právě naopak.
Nejlepší je nastudovat si svůj radix sám.
neznámy
neznámy | 7.11.2016 11:13
Uz som si velakrat -PUH- Ono, hm, aspon pre mna je zlozite, ak pozeram do svojho kolecka pochopit niektorym veciam, ktore sa vlastne zivotom ucim... To prichadza casom, skusenostami (to pochopenie)... Mne to pride ako ked psycholog vie pomoct 100 ludom, ale sam sebe nie...
Ja nemam o sebe mienku, ze som zdatna v astrologii, ale asi by ma piclo, ak by som za niekym merala cestu a ten astrolog by mi povedal menej, nez ja sama viem... :)
neznámy
neznámy | 7.11.2016 12:00
ale asi by ma piclo, ak by som za niekym merala cestu a ten astrolog by mi povedal menej, nez ja sama viem...

to by mohlo být známkou i toho, že o sobě už víš dost.
pokud se chceme dozvědět něco o sobě, nemusíme se omezovat jen na oblast astrologie.
já jsem pojezdil dost různých čarodějů čarodějek a kartářek a takových.. a nakonec musím konstatovat že jediné má cenu co jsem v sobě a ze sebe sám vyškrábal.
vždycky horko těžko pod náporem tlaků z krizí a neúspěchů.
nic zvnějšku mně nikdy nikam doopravdy neposunulo. byly to jenom slepé uličky ze kterých jsem se musel vracet. včetně všech dobře míněných rad.
není nad to sám sobě svítit na cestu. nakonec to vždycky stejně tak dopadne. lidé podvádějí. nikdo není zcela objektivní. jediný na koho se lze spolehnout je člověk sám. ale musí se k tomu nejprve sám vycvičit. nelhat si.
marcie
marcie | 7.11.2016 14:59
to je milé, na teba by som naozaj nepovedala, že by si behal po čarodejniciach a kartárkach (ja som tiež behala!) :D-LOL-
marcie
marcie | 7.11.2016 15:06
Bola som na výklade u serióznej pani v Prahe (robí astropsychológiu), to, čo mi povedala, ma dosť prekvapilo, možno aj preto, že to bolo v období, keď som nebola sama sebou ... ďalší astrológ mi tiež povedal ohromujúce veci, tak to vyhodnocujem ako rudi a bosch - všetko, čo mi kto povie, tak si trikrát "preosejem", lebo ma to možno len zbytočne zaviedlo na nesprávnu koľaj ... ale nezvarhnujem to úplne, začiatkom decembra sa tiež chystám do Brna k jednej pani ... skús dať na svoju intuíciu, že koho by ti ona vybrala ;)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 7.11.2016 16:09
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 7.11.2016 16:14
přesně tak, svatá pravda....-YES-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...