mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Vyhercovsky horoskop a tranzity.

neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:12
helou vsetci :) Dost casto sa vo vykladoch tu na zverokruhu stretavam s vyrazom: Vyhercovsky horoskop. Ake vlastnosti ci aspekty takyto horoskop obsahuje prosim? Ako sa da rozpoznat ci clovek ma alebo nema vyhercovsky horoskop? A chcem sa este spytat, ktory tranzit pripadne subor tranzitov moze priniest vyhru napr. v loterii ked clovek nema vyhercovsky horoskop? Ake tranzity vas sprevadzali ked ste povedzme nieco vyhrali v nejakej sutazi ci loterii? Vdaka, vdaka :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:33
dominantny jupiter, venusa, ci uran (v siderickej astrologii je tato triada povazovana za "dobrodejov"), pricom jupiter by mal byt v aspekte s uranom, ci venusou (najlepsie trigon) s navaznostou na 2., ci 5.dom alebo nejaku jupitersko/venusku stalicu...a u tranzitoch to moze byt podobne...tiez by som povedal, ze tieto 3 planety mozu hrat velku ulohu...
neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:39
dik, rad by som videl radix a tranzity povedzme toho chlapika, co si v amerike kupil vyherny los a vyhral nenormalne vysoku sumu :) x milionov dolarov :D Mna sa asi tato vec netyka, dominantny mam neptun ci saturn ci merkur, presne neviem, takze ma cakaju asi ine radosti... :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:53
neřekl bych, že jsem něco vyhrál rudi :D jasné no, krom toho jupiteru jsem úplně marný :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 17:55
Ja mám napríklad dominantný jupiter,ale hrať ma ani nenapadne.Ako som robila revíziu u mňa sa dominancia jupitera spája zo starostlivosťou o všetkých,myslím že to je to ,čo mi robí radosť.Hoci pri priaznivých tranzitoch jupitera mám viac peňazí a vždy ich vyhodím doslova von oknom a kúpim si niečo s čoho mám radosť.......Možno skôr venuša bude mať niečo s výhercovskými možnosťami a pekne aspektovaný urán v trigone,alebo sextile,by tiež mohol hrať úlohu pri šťastných náhodách.
neznámy
neznámy | 20.11.2012 18:51
..no tak podľa tohto, by som v živote na výhru nemala ani len pomyslieť. Pretože všetko mám opačne. Namiesto trigónov kvadratúry. Druhý a piaty dom je prázdny. Jedine Urán z blízkosti hlavnej osi descendentu mám v sextile so Slnkom, ale z 9-teho domu, ktoré je vládcom 5-teho domu v Levovi. A to asi o výhre nič nehovorí. Keby som hrala napríklad nejakú ruletu, alebo vsádzala na iný hazard, tak by som asi prehrala aj gate. :D
adelaida
adelaida | 20.11.2012 20:10
:D jsem na tom podobně...
sice mám Jupiter konj. ASC, Venuši konj. MC, ve druhém domě Mars v Býku, ale v kvadrátu na ten Jupiter a v pátém domě tomu dává korunu Saturn. Takže nejsem schopná si ani koupit nějaký ten tiket a vsadit. Uměla jsem prohrát i čtyřicet korun po desetníkách, když jsme hráli žolíky-ROLL- :D
neznámy
neznámy | 20.11.2012 20:14
Ahoj, tak predsa som sa k niečomu dopracovala. Na stránke
http://www.astrologie.cz/zacek/efemejs/efemejs.htm
o ktorej nás informoval Rudi v téme o Midpointoch ..., som sa dostala k výpočtu planétky Eros. Keď sa nachádza medzi 17-18° Kozorožca, tak vraj ide o hráčov a sprostredkovateľov stávok . Taktiež o užívanie peňazí a času na takéto špekulácie.
Tak si skús pozrieť, kde sa nachádza tvoja planétka Eros. Snáď ti nejakú tú výhru naznačí. :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 20:16
tak viem si predstavit, ze vyhravaju trebars aj ludia s kvadratmi medzi Venusou a Jupiterom...tymi idealnymi konstelaciami som len chcel naznacit, ze ktore astrologicke prvky by tam mohli hrat vyznamnu ulohu...ale nikde nie je napisane, ze nemozu byt vynimky...urcite bude inak vyzerat horoskop cloveka, ktory je prakticky zabezpeceny a vyhra nieco, pricom ho ta vyhra nijako zvlast neovplyvni...a uplne inak bude vyzerat horoskop, kde napriklad zo zobraka sa stane mihnutim carovneho prutiku milionar...;)
neznámy
neznámy » adelaida | 20.11.2012 20:18
..no pekne :), ale ty máš aspoň Mars v 2. dome býka, tak si tie peniažky aspoň vieš zarobiť. Ja si niekedy tiket kúpim. No vyhrala som tak maximálne 5€. Ale možno môj čas ešte príde, keďže som objavila toho Erosa. ;)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 20:29
..takže ty si to vieš predstaviť? Aj ja by som si vedela, len či skutočnosť by bola zhodná s mojimi predstavami. Ale 8. dom je v Strelcovi, ktorému paradoxne vládne ten Jupiter v konjunkcii so Saturnom v kvadratúre s Venušou. No ale človek nikdy nevie. Možno sa to raz podarí. Už len nájsť ten spomínaný čarovný prútik. Mňa by potešilo aj 10 € nemusia byť nutne milióny. :)
neznámy
neznámy | 20.11.2012 20:47
tak ja mam tychto "dobrodejov" ( venusu s jupiterom ) v konjunkcii v bykovi, pricom jupiter je vladcom mojho 2. domu a musim povedat, ze v LOTO mam celkom stastie, uz som zoparkrat aj nieco vyhrala. Ale na tu prvu cenu stale este cakam :-)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...