mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Vyber strednej skoly astrologia + numerologia prosim radu

neznámy
neznámy | 8.2.2018 17:30
Skusite sa niekto pozriet na tento horoskop, co by ste danemu cloveku odporucili ist studovat? Je to moja neter a narodila sa 2.2.2004 21:22 BA. Co sa tyka ucenia, tak sa takmer neuci a nosi same jednotky. Co sa tyka ale zalub nikdy pri nicom nezotrva - to prisudzujem, ze ma najviac obsadene kardinalne znamenia, a teda tam je iskra a zapal, ale dalej to uz neustoji. Niekolko rokov vyraba rucne pletene naramky a predava a v tom sa jej dari, ale v poslednej dobe to uz opat prestala robit. V sporte je v kazdom dobra, ale vsetko ju bavi chvilu (uz presla tanecnou, hadzanou, teraz boxuje). Znama ju chce dat na obchodnu akademiu, co si myslim, ze pre nu nie je absolutne vhodne. Ma venusu v rybach v 6. dome s dobrym aspektom na merkura zo 4. domu. Ja by som ju skor videla v nejakom bytovom navrharstve a dizajne (co vidim, ze ju aj velmi bavi, kazdy rok si preraba izbu na iny styl, beha okolo toho, surfuje na internete a vysledok je vzdy pekny), mozno tiez psychologia, poradenstvo, tiez mozno mystika a ine. V horoskope ma zaujala este luna na MC. Co sa tyka numerologie ma velmi zaujimavy datum, co sa tyka karmickych dvojok. Astrologiu sa este len ucim, tak hlbsie suvislosti este nevidim, preto pytam radu. Uvitam akykolvek postreh, napad, nerada by som ju videla tukat 12 hodin za pc uctovnictvo, pretoze si myslim, ze bude nestastna :( Dakujem, velmi pekne.
neznámy
neznámy | 9.2.2018 10:01
tiez si myslim, ze uctovnictvo nie je pre nu prave orechove... ked sa pozriem na tu konjunkciu luny so saturnom pri MC v rakovi a plus vladca 4.domu je v 10.dome, tak by som ju smeroval skor tymto smerom... teda stavebnictvo, architektura, bytove navrharstvo, ci historia a dejiny... tiez by to mohlo byt nejake poradenstvo, ci v psychologii (konjunkcia slnko/neptun) plus silny rak alebo ked tam vidim ten trigon luny s uranom, tak aj to, co si povedala...astrologia a podobne, ale s tym sa asi neuzivi... tiez by to malo byt nieco kreativne, kedze ma tu konjunkciu slnko s neptunom v 5.dome... respektive nejake povolanie, kde sa bude starat, ci vychovavat deti.... na obchodnu by som ju nedal, dal by som ju bud na gymnazium, ci na strednu pedagogicku alebo na stavebnu...alebo na skolu, kde sa silno podporuje kreativita....
neznámy
neznámy | 9.2.2018 12:28
Dakujem rudi, velmi si vazim tvojej reakcie a nazoru. Tiez ju vidim presne tymto smerom - stavebnictvo, inetrierovy dizajn, co si myslim ze by ju aj neskor uzivilo a hlavne bavilo. Uz len presvedcit jej mamu, aby nevyberala skolu za nu a nenutila ju ist tymto smerom. Na vsetko co ju nutili a casom si to rozmyslela, vzdy to skoncilo velkymi emociami - placom, nervozitou a nestastna je. Este raz vdaka.;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...