mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Výběr partnera dle numerologie

neznámy
neznámy » lak | 17.1.2017 23:10
Tiež som 11-tka:), podľa tohoto tu ale dvojka a môj drahý 5-ka...ten výklad sedí presne;)
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 17.1.2017 23:11
cislo 8 for the win
lak
lak | 17.1.2017 23:18
ten vyklad pre 2 a 5 sedi? :)
milan08
milan08 | 18.1.2017 08:19
nie vzdy to funguje/
neznámy
neznámy | 18.1.2017 14:35
s mojom prípade to vôbec nesedí :-)
neznámy
neznámy » lak | 23.1.2017 11:30
Pekne povedané. Tiež som životná 11-tka a v podstate hocaký zdroj, čo mi číslo sčíta a skomolí väčšinou automaticky ignorujem.

Okrem toho som narodená 5. v mesiaci a musím povedať, že všetci moji najbližší ľudia sú buď len ďalšie źivotné 11-tky alebo 6-tky.

Mám menší problém výjsť so 7, hoci väčšina takých ľudí v mojom okolí je veľmi obľúbená a vychádza s každým. A vždy, keď da objaví v mojom živote 13-tka, stane sa z nej karmický problém.
lak
lak | 23.1.2017 15:23
dakujem :) robim to takisto, je to indikator toho, ze numerologiu odflakuju :D

ja mam zas rok narodenia 5 a najlepsie si rozumiem tiez so 6/15/24 ako den narodenia a obratenou 6, teda 9/18/27 :D

to je zaujimave s tou 7, lebo tiez si s nimi nerozumiem, hoci mam mesiac narodenia 7 :D ale den narodenia 7/16/25 mi nejako nesedi.. neviem, cim to je..

karmicky problem? beres to tak, ze si mate nieco odovzdat a neni to prechadzka ruzovou zahradou? :)
neznámy
neznámy » lak | 23.1.2017 21:25
Tak, tak. :) Zaujímavé. S tými sedmičkami si ako keby viem pokecať, ale dosiaľ som s ani jednou takou osobou nedokázala nadviazať nejaký hlbší vzťah. Ako keby sme k sebe neladili, no. :)

A s tými 13-tkami, no, dá sa tak povedať. :D Tá prezývka "karmický problém" znie nepekne. Ale ide o to, že vždy, keď mi nejaká 13-tková osoba prišla do života, spravidla to bola veľmi krátka, no za to intenzívna známosť, čo mi do života priniesla veľa chaosu. A to spravidla v období, ktoré bolo chaotické tak či tak, aj bez ich prítomnosti. :D Zaujímavým spojítkom medzi všetkými tými osobami bolo, že všetky boli psychicky labilné a mali psychické problémy, ktoré odborne neriešili. Napriek tomu som vždy cítila neovládateľnú potrebu pri tých ľuďoch stáť, pomôcť im a taktiež tam bol vždy obojstranne silný pocit, akoby sme sa poznali už veky.
Vždy sa tomu divím, lebo v podstate ma číslo 4 prenasleduje. Od čísla mena, po adresu školy, domova, telefónne čísla, náhodné čísla kdekoľvek idem... A predsa, toto je mi akoby súdené, že 13-tky mi slúžia ako neovplyvniteľné katalyzátorky dôležitých udalostí v mojom živote.
lak
lak | 23.1.2017 21:42
podobne :) tiez si s nimi pokecam, a hlavne, zasmejem sa, pretoze sedmicky maju velmi dobry humor, ktory vyplyva z ich vybornych pozorovacich schopnosti.. a vedia aj vyborne parodovat -THUMBSUP- :D ale pri tom kecani a srande to aj konci.. :)

poznam par 13tok a musim suhlasit - su labilne.. ale tak, ze az.. su to muzi, z ktorych jeden sa mi zveril s tazkou psychickou poruchou, druhy ani nemusel, to uz boli prejavy schizofrenie.. fakt sila.. a teraz mi napadla aste jedna zena, tiez psychicky na tom velmi zle celozivotne..

a vyskytuje sa to aj aktualne v tvojom zivote?
neznámy
neznámy » lak | 23.1.2017 23:13
7- Presne tak! :D Nemyslela som si, že to platí takto všeobecne, ale veru, aj v mojom okolí- čo 7, to showman a zabávač. -LOL- Myslím, že ale my 11-tky sme také, že aj v povrchnej srande hľadáme niečo hlbšie a ak tam nič také nenájdeme, neupúta nás to na dlhšie. :)

Posledný rok mám veľmi kľudné obdobie, takže momentálne nie, ani jednu 13-tku v živote nemám. :) Ale veru. Čo si spomeniem na dve dievčatá, ktoré mi takto skrížili cestu- jedna mi v podstate hneď po predstavení vyrozprávala celý svoj životný príbeh, rodinné veci, samovražedné sklony- v podstate mi hneď ukazovala svoje jazvy; druhá to isté, ale s ňou to dopadlo potom horšie, z toho čo som len počula viem, že za posledné roky bola striedavo buď na protialkoholickom alebo v polepšovni (čo je celkom "sranda" na dievča do 20r). Zvláštne ešte je, že či oni tak aj iné "moje" 13-tky vyzerali na prvý pohľad tak nevinne. Nepomyslela by som si, že by dokázali urobiť čokoľvek zlé. Zo začiatku..
Posledná 13-tka mi odišla zo života pred rokom, to bol zase kamarát, s ktorým sme prv dokázali prerozprávať hodiny.. No napokon sa z neho vykľul opäť citovo labilný narcis a asi najväčší egoista, akého som spoznala. Dneska sa jeho život točí len okolo drog.

Máš poňatia, čo je na 13-tkach tak (ako to povedať) "rizikové"? Je tá kombinácia čísel taká komplikovaná, príliš veľa zmiešanej energie, alebo čo to proste? -LOL-
lak
lak | 24.1.2017 04:23
uvazujem nad tym vsetkym, takze to vezmem zosiroka; dopredu sa ospravedlnujem :D

ano, 7 su velmi vtipni ludia :) to k 11kam tiez sedi - urcite nas nezaujme krcmovy prvoplanovy "humor" :D

rizikove? :) ja vychadzam zo stein, ktora 13 ako den narodenia hodnoti vyrazom "zranitelnost" - a v tom tkvie (do znacnej miery) kamen urazu.. tito ludia su nie ze precitliveli, ale prirovnala by som ich k nalozi, ktora, ked jej nedas dovod vybuchnut, tak si ho vymysli sama.. to, co som s nimi zazila, som nezazila s nikym inym.. dokazu si vymysliet uplne fantasmagorie, uverit im a do krvi sa za ne urazit, uff..-WALL- s takymto pristupom k akejkolvek situacii to naozaj nemoze byt jednoduche.. co sa tyka drog, tak jedna z 13tok, co poznam, je zavisla od alkoholu, inak nie.. neviem ako si tu citlivost ostatne 13ky kompenzuju, lebo urcite to potrebuje nejaky ventil.. ako som tak uvazovala nad 13kami, napadli mi dalsie dve osoby - obe zeny s velmi tazkym osudom.. vlastne, nebude ta 13ka o tazkej karme? lebo ako si premietam osudy 13tok, ktore som poznala, je to az prechadzka ocistcom.. tie, ktore mi posledne napadli, boli sestry, obe narodene 13.12. (kazda v inom roku) - jedna po tazkom manzelstve ochorela na rakovinu, uz odisla.. druha tiez nestastna v manzelstve sa "utesovala" alkoholom a utesuje sa nim dodnes.. ale co je na tom cele (z pohladu numerologie) najfascinujucejsie, je fakt, ze ani jedna zo sestier nemala 13ku uvedenu ako den narodenia! (co by nahravalo teorii o tom, ze ak si niekto vybere 13 ako den narodenia, tak si s nim vybera aj narocny zivot; bez ohladu na zapis v matrike..) az ma zamrazilo, ked som si to uvedomila.. neviem, ci si uz o tom pocula, ale volakedy to byvalo tak, ze povercive zeny nedavali svojim detom napisat ich skutocny den narodenia, ak to bol den z ich pohladu zly, a kedze obe sa narodili 13.12., co je den bosoriek, tak ich matka dala jednu napisat na 12.12., druhu na 14.12. .. ale nezda sa, ze by im to nejako pomohlo.. samozrejme to moze byt aj zalezitost blbych radixov, ale kedze je tazky zivot u vsetkych 13tok, co som poznala, klasika, tak to numerologicka nahoda asi nebude..

inak, co si spominala k 6 a 11-kam, ze su to tvoji najblizsi ludia, tak som si uvedomila, ze u mna toto plati s 9 a 11 - aktualne kazdy mne blizky clovek ma den narodenia bud 9 alebo 11 :) a ako si tak tie 11-ky (ci uz ako zivotne cislo alebo den narodenia) - a ze ich aj tu je celkom dost :D -preberam v hlave, zistila som, ze vsetky vykazuju urcitu duchovnu mudrost, ktoru nenadobudli z "mudrych kniziek", ale s ktorou na tento svet uz prisli.. teraz to mozno vyzera, ze si chvalim svojho kona, ale bodej, je to k teme :D zaujima ma, ci to mas tiez tak - ze si k svojmu vedeniu (v zmysle chapania duchovnych zakonov) nedospela cielenou naukou, ale mala si odjakziva iste vnutorne vedenie o veciach duchovneho razu.. dakujem :) -COFFEE-
neznámy
neznámy » lak | 25.1.2017 21:06
Nevedela som, že sa takto zámerne prepisovali dátumy narodenia. Poznám len dva prípady z okolia, kedy sa v nemocnici pomýlili a napísali iný dátum, ktorý napokon rodičia nezmenili. V oboch prípadoch sa takto zo Strelca stal Kozorožec. :) Bohvie aký to má v realite vplyv na tú osobu, lebo je jedna vec, pod akými konštaláciami sa tvoja duša rozhodla narodiť, a je druhá vec, ako na teba vplýva, keď si osvojíš niečo iné. Predsa len, hovorí sa, že mnohokrát, keď si človek napríklad zmenil meno, tak sa mu zťažil/ uľahčil život. Ale to len tak okrajovo.
V tvojom prípade to očividne tie ženy nezachránilo, čo ma mrzí. Buďme teda rady, že nám niečo podobné nebolo dané do vienka. A dúfajme, že sa nám do budúcna podarí nájsť spôsob, ako aspoň niektorým strateným 13-kam pomôcť.

Podľa mňa to môže mať mať niečo spoločné s našimi asc/descendentami. :) Napríklad v mojom prípade si myslím, že mám v horoskope veľa yangovej energie. A tak, s mojim Býčím descendentom sú práve venušinské typy niečo, čo v živote potrebujem. Preto teda môže byť okolo mňa toľko čísla 6, Váh, Býkov.. Všetko z toho predsa len reprezentuje Venušu. (Hoci musím povedať, že so samotnými Býkmi častokrát vychádzam ťažko. -LOL- )
Nuž a v tvojom prípade to teda môže byť naopak. :) S ascendentom vo Váhach môžeš priťahovať mužské energie, Baranov, Škorpiónov, Pluto. či Mars. typy a v neposlednom rade aj číslo 9, ktoré reprezentuje Mars. Myslíš, že sedí? :) Ja napríklad nepoznám nikoho z môjho okolia narodeného 9-teho v mesiaci (okrem môjho otca), čo je zaujímavé. :)

A napokon, ku tvojej otázke. Neviem to úplne posúdiť, ale myslím, že už od mala ma proste lákali duchovnejšie veci :) Veľa vecí z toho, ako má fungovať svet, mi jednoducho nedávalo zmysel. Tak som, veľmi v skratke, v 11-tich rokoch začala čítať všemožné knižky o reinkarnácii, numerológii, ... hľadajúc ,,nejakú pravdu". Ako posledná ma začala zaujímať astrológia. To bolo asi v 14-tich keď mi ju poradila astrologička, u ktorej som bola. Vždy sa ale buď mne, alebo v našej domácnosti diali nejaké veci, čo moje bádanie týmto smerom podporovali. A som za to veľmi vďačná, lebo si neviem úprimne predstaviť život, kde by som sa neriadila nejakými vyššími zákonmi, ako sú tie svetské.
Durgadevi
Durgadevi | 26.1.2017 19:36
Na to se nedá spolehnout. Někde předtím jsem četla, že Brad Pitt a Angelina Jolie mají hluboký a trvalý vztah a důkazem na to je, že jejich společná numerologická mřížka vyplní všechny pole, není ani jedno prázdné políčko. No a teď jsou rozvedeni. Numerologie může být jen jedna z kritérií při hodnocení vztahu, sama o sobě nemá tu správnou vypovídací hodnotu. -NOOO-
lak
lak | 26.1.2017 21:17
ja mam tiez rada 6ky, lebo su harmonicke, co je prave rys venuse.. :) mne sa tie 9 zdaju skor pod vplyvom niecoho makkeho - luna, venusa - ziadny z nich okolo agresie ani nesiel.. vsetci moji ludia su charakterni, inteligentni a slusni :) sunkohlavy alebo inak agresivne typy ma odpudzuju.. :D
neznámy
neznámy » lak | 27.1.2017 03:31
Šunkohlavy. :D
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...