mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Vhodny termin na svadbu...

neznámy
neznámy | 26.12.2015 21:33
Nemyslim si, ze by to bol magicky datum, to by som zvolila potom 17 alebo 7 a nie 20... Paci sa mi kolecko v ten den a v tu hodinu... -PUH-
neznámy
neznámy | 26.12.2015 21:49
Čo sa ti tam páči?:)...Slnko v konjunkcii s marsom v rakovi a venuša v konjunkcii s Lunou v blížencoch a to všetko v polokvadráte?-LOL-....kriste a slnko s marsom kvadruje uran a lunu s venusou zase neptun...:)...čo očakávaš ty od takéhoto svadobného dňa ?;)
neznámy
neznámy » martinbd | 27.12.2015 00:26
áno je zaužívaná sobota,,ale dá sa vybaviť aj piatok,,,,ja som sa vydávala tak,,a to som myslela,,že piatok je taký deň priradený Venuši a manželstvo nám vydržalo ledva rok,,-NOSMILE-
martinbd
martinbd | 27.12.2015 07:29
Dajú sa vybaviť aj iné dni. Asi ten deň nie je až taký dôležitý, ale podľa mňa je vhodnejšia sobota, ktorej vládne Saturn, lebo Saturn dáva stabilitu a vernosť, aj obrúčka, ako kruh, je symbol Saturna. Venuša je spätá aj v prírode s tým, čo je pominuteľné, napríklad kvety, tie vykvitnú a zvädnú. Aj vzťahy založené len na zaľúbenosti nemajú dlhé trvanie, to pozorujem aj u ľudí, ktorý majú Venušu ako signifikátora VII. domu, ak tam nie je niečo iné stabilizujúce, tak sú to skôr krátkodobé vzťahy, ale ak je signifikátor Saturn, tak buď trvalé, alebo žiadne.
neznámy
neznámy | 28.12.2015 08:11
Na môj vkus veľa sedmičiek.
neznámy
neznámy » martinbd | 14.9.2018 17:29
A ake je poradie dolezitosti? Lebo nie je realne, aby boli vsetky podmienky splnene. Je najdolezitejsia Venusa, mesiac alebo horoskop svadby? Alebo staci, ak ma dajme tomu venusa dobre postavenie v horoskope svadby ale mesiac je v kvadrature? Fakt by ma zaujimalo, ze co je najdolezitejsie.
martinbd
martinbd | 14.9.2018 18:56
Dôležité je vyhnúť sa tomu najhoršiemu. Ak je napríklad Venuša retrográdna, tak by som už iné veci nepozeral. Podobne nov by vylúčil daný okamih. Podobne slabý vládca ASC. Alebo slabý škodca v rohovom dome. Alebo nejaký neprijateľný tranzit. Ak sú aspoň priemerné dané veci, alebo neutrálne, tak sa to dá akceptovať. Nedal by som teda poradie dôležitosti, ale vo všetkých veciach to musí spĺňať aspoň minimum a nesmie tam byť najhorší scenár. A až potom by som sa snažil nájsť niečo nadpriemerné. Napríklad Venušu v znamení doma, alebo povýšenia. Mesiac dorastajúci a aplikujúci sa ideálne na Venušu. Venuša, alebo Jupiter v rohovom dome. Tranzit Jupitera na Venušu a podobne.

Ono vždy ide o to, nájsť nejaký prijateľný kompromis. Ak niekto chce sobáš do roka, tak by som hľadal to najlepšie v rámci toho roka. Ak chce niekto sobáš do 2 rokov, tak by som hľadal do dvoch rokov. Každopádne by tam musel prísť nejaký kompromis.

Moja skúsenosť je taká, že na výber tých termínov nie je veľa. Je potrebné teda potom vybrať z nejakých možných termínov ten najlepší.
neznámy
neznámy » martinbd | 14.9.2018 21:06
A co sa da chapat, ako to najhorsie? Pre mna je to nov a spln, akykolvek zly aspekt od saturna a marsu. A este ubudajuci mesiac a retrogradna venusa. Je este nieco, co by mohlo byt vylozene zle?
martinbd
martinbd | 14.9.2018 21:35
Ubúdajúci mesiac nie je až taký strašný, s tým by som ešte išiel. Ešte by som pridal na zoznam retrográdny Merkúr.
Celkom určite je potrebné sa vyhnúť aplikatívnemu disharmonickému aspektu Mesiaca na Mars, alebo Saturn.
Asi by som venoval ešte viac pozornosti Venuši, aj čo sa týka aspektov a pozícii v domoch. Ale aj Slnku. Venuša je nevesta a Slnko ženích.
Tiež Mars v rohovom dome cez deň. Dôvod je ten, že rohové domy majú v horoskope svadby veľký význam, všetky. Prvý dom je ženích, siedmy nevesta, desiaty, čo je medzi nimi, čo ich spája, a štvrtý je výsledok svadby.
Saturn sa dá použiť teraz cez deň, pretože je silný v Kozorožcovi, ale asi by som s tým dosť váhal. Saturn v noci v rohovom dome by som už radšej nedával.
Ináč mi teraz viac nenapadá, musel by som vidieť danú situáciu. Určite sú tam aj iné veci.
neznámy
neznámy » martinbd | 14.9.2018 21:37
Nasla som napriklad datum, kde je jupiter vladca asc, v prvom dome a robi sextil na mesiac a trigon na slnko a venusu. A mesiac robi sextil na slnko a venusu. Mesiac pribuda. Aaaale takisto ma kvadraturu od Saturna a venusa je 2'60" od slnka. a uz je asi spalena. A venusa je v levovi. Je to dobry datum ci zly?Proste vzdy je niekde problem. To je len horoskop svadby. Este som nepozrela synastriu na radixy.
martinbd
martinbd | 15.9.2018 20:33
neviem sa k tomu takto vyjadriť, je to komplexné,
spálená Venuša nie je veľmi dobrá,
ak je hľadám nejaký dátum, tak to je ani nie tak o tom, že čo tam chcem mať, ale o tom, že to nájdem, ten zámer má niekde v budúcnosti svoje naplnenie, treba ho nájsť
Magnician
Magnician » martinbd | 15.9.2018 20:37
-YES-
neznámy
neznámy » Magnician | 15.9.2018 23:36
ELEKCIE UŽ DOCELA NĚJAKÝ ČAS NEFUNGUJÍ-ŠKODA NO.
neznámy
neznámy | 18.9.2018 08:21
Niekedy sa to naplánovať ani nedá :) žeby osud ? okolnosti sa naskladajú tak , že svoje ANO si lúdia povedia presne vtedy, kedy majú :)
neznámy
neznámy | 20.9.2018 18:35
Aj u nás to bolo tak, že okolnosti nám posunuli termín svadby asi o dva mesiace.
Vtedy som sa zaujímala o astrológiu ešte menej a ani som nehodnotila ten termín,
vlastne to tak vyšlo, že bol volný termín.
Možno by som si ten termín nevybrala teraz, ale vtedy som si ho vybrala s ohľadom nato, aby nebola ešte zima. A bol našťastie celkom pekný slnečný deň.
Zatiaľ nám manželstvo vydržalo (termín 20.10.1990), to je dosť dlhá doba.
Keď som si ho dodatočne pozerala, tak sa mi tam nepozdávali tri nuly.
Ale nebola ani jedna retrogradná planéta, len Mars stál.
neznámy
neznámy | 20.9.2018 21:38
Este mam jednu otazku na temu datum svadby. Venusa in cazimi... Citala som na viacerych forach, ze starsie "verzie" astrologie s tymto pojmom vobec nerataju. Az zapadna astrologia prisla s venusou v srdci slnka. Je naozaj taka silna ako to tvrdi zapadna astrologia?
milan08
milan08 » martinbd | 21.9.2018 07:03
u nas aj v stredu!
neznámy
neznámy | 21.9.2018 07:38
super :)-HEART-
neznámy
neznámy | 21.9.2018 08:02
Tam máme zaujímavé to, že Venuša je blízko Slnka, ale ona je doma - takže ju nespálilo a Merkur je tiež blízko Slnka a my máme veľmi prepojenú pracovnú oblasť so súkromnou(spolu podnikáme už 20 rokov a ide to celkom dobre), takže tie planéty, ktoré sú blízko Slnka môžu spôsobiť aj to, že tie oblasti veľmi súvisia.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...