mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Vertex v horoskope

neznámy
neznámy | 8.12.2012 17:07
Pamata si niekto, ci tu uz bola otvorena tema Vertex?
Rada by som vedela, co to presne znamena, popr. odporucit literaturu.
Ja ho mam v 8. dome v blizencoch a bud. rok mi cez neho bude tranzitovat Jupiter.
Aku dolezitost ma tento tranzit? A cez vertex vseobecne ...
neznámy
neznámy | 8.12.2012 17:46
Tema otvorena bola, myslim ze pisal Rudi ked mal tranzity cez Vx. Urcite k tomu on ma zaujimave veci, len neviem ci mi ich rozpraval osobne alebo je to aj tu popisane.

Co ja som chcel povedat je ze tranzity cez Vx su dolezite a konketne aj tranzity Jupitera. Via Scientia si nasla novu pracu v tranzite Jupitera cez Vx a bola to velmi prijemna a necakana udalost. Taktiez mozes cakat prijemnu a neocakavanu udalost nejakeho spolocenskeho razu. Zavisi aj od toho comu Jupiter u teba vladne.
neznámy
neznámy | 8.12.2012 17:57
ano, ano .... uz som tuto temu nasla aj ja :-) bolo to celkom nedavno, zaciatkom oktobra. Uz aby sme mali ten vyhladavac, co nam sluboval rudi :-)

Ja si takisto hladam novu pracu ... to by bolo super, inak Jupiter u mna vladne 2. domu, takze to moze byt necakana udalost spojena s peniazmi. Rozmyslam, ze si objednam jednu knihu o Vertexe: Vertex - ascendent duse od Renza Baldini. Nepozna niekto?
neznámy
neznámy | 9.10.2013 22:53
Ahoj
Vertex v nesúlade s Lilith vieš mi poradiť ?
neznámy
neznámy | 10.10.2013 00:59
no neviem, ci to vobec brat ako aspekt....chyba tam "vysielac"...aspekty mozu tvorit len planety, pripade planety s bodmi ale nie body navzajom (lilith je bod, nie planeta)...to mas to iste ako s tvarmi horoskopu, rozdelenie modalit, kvalit znameni, ci domov alebo s pocitanim zivlov...tam sa tiez pocita len s planetami...planety su aktivum a body pasivum...aj z logickeho hladiska, keby sme vsade zahrnali aj body, tak dostaneme tolko vztahov, ze sa v tom clovek nevyzna...treba si vsimat len to najdolezitejsie...
neznámy
neznámy | 10.10.2013 20:33
Ahoj
Nevedel som. Lebo dá sa vysvetliť čo znamená napríklad južný uzol v súlade s Lilith. To tiež nie su planéty. Tak som si myslel že bude niekto vedieť co znamená Vertex v nesúlade Lilith.
neznámy
neznámy

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...