mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

vertex

vandalka
vandalka | 18.11.2012 20:05
ako je s tym vertexom? znamenie, v ktorom je, akosik predurcuje ludi v slnecnych znamieniach, ktorych nahodne stretavame? Alebo to mozu byt aj ludia s takym asc, pripadne s inym dolezitym prvkom v radixe?
Su tito ludia niecim specialnym v nasich zivotoch? Maju nas naucit nieco konkretne? Alebo su to nahodni okoloiduci bez vacsieho vyznamu v nasich zivotoch? A aky je rozdiel medzi vertexom a desc?
Mam oba prvky v baranovi a krutim nad tym hlavou...barani mi (zatial) nic nehovoria..resp velmi vynimocne a ked, tak len zeny.
neznámy
neznámy » vandalka | 18.11.2012 20:37
to zas nemozes takto brat, ze ludia so slnecnymi znameniami...ak ich mas v baranovi, tak to vseobecne moze znacit ludi s marsovskou dominantou a slnko, ci ascendent mozu mat trebars aj v rybach...alebo ani nie s marsovskou, ale nejaky mix s venuskou, ci neptunskou (vladca descendentu mars je vo vahach a v "rybom" 12.dome)...a tiez treba brat do uvahy aj aspekty na tieto body...
tak rozdiel je asi v tom, ze pri descendente sa jedna o nejake zmysluplne vztahy, ktore su spojene nejakou spolocnou ideou (napr. svadba, spolocne podnikanie...) a pri tom vertexe sa jedna proste o ludi, ktori vstupuju ti do zivota bez toho aby si sa im mohla vyhnut (nahodne)...ale ziadne velke vazby s nimi nemusis mat, ale pritom stretnutia s nimi moze mat pre teba osudovy vyznam....a mimochodom nerozumiem, odkial si zobrala, ze vertex mas v baranovi....ved ho mas na 20° byka:)
neznámy
neznámy | 18.11.2012 20:42
čo to je ten vertex, jak ho zistím??
neznámy
neznámy | 18.11.2012 20:44
ja mam descendent v Panne a vobec v mojom zivote poznam strasne malo ludi v tomto znamení. Neviem teda ako to mam brat. Panna je aj matka mojho priatela, a pacilo sa mi na nej, ze je to taká prakticka zena, stará sa o svoju rodinu, je šikovná, má vela energie..dost som si ju pred nejakym casom zidealizovala, a porovnavala sa s nou. Dlho mi trvalo kym som sa zmierila ze Ja som Ja a nik iny. A aj tak neviem, co mi tak tá Panna ma do života dať.
vandalka
vandalka | 18.11.2012 20:47
aha, fakt.. ja som sa omylom divala na horoskop niekoho ineho v starfisherovi :)
tak uz mi je to trosku jasnejsie -YES- , dik :)
vandalka
vandalka | 18.11.2012 20:53
ak mas stiahnuteho starfishera, mozes si vertex zistit v sekcii info k tvojmu radixu. v tabulke domov je posledny riadok VX a AVX.
Mozno sa mas tiez naucit praktickosti ;) alebo stretnes ine panny, ktore ti inym sposobom ovolyvnia zivot. :)
neznámy
neznámy | 18.11.2012 20:53
mas to brat tak, ze princip panny nemas zamienat za slnecne znamenie panny:) ved ta panna na descendente je nejako aspektova, ma nejake vladcu (merkura), ktory moze byt v roznom znameni, dome a v aspektoch;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...