mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Venuša aspekty na Pluto ?

ballin
ballin | 30.9.2011 20:28
ja mam venusu v rybach cize v exaltacii a pluto v skor. cize v domicile znamena to nieco silne ten aspekt? pretoze je jeden z tych presnejsich uhol 2° a aj ostatne aspekty. a zalezi tam aj dost na domoch ?
neznámy
neznámy » ballin | 30.9.2011 23:31
myslim, ze ano, aj ked asi najsilnejsie posobia konjunkcie a opozicie...ale kedze mas Pluta este v blizkosti Descendentu (teda analogia Venuse), tak tento aspekt by mohol v tvojom zivote sa dost uplatnit;)
neznámy
neznámy » ballin | 1.10.2011 00:04
Ja mám Venušu v blížencoch a jeden z jej aspektov je v trigone s Plutom, tak predpokladám, že aspoň niečo v mojom intímnom živote by mohlo byť harmonické, tým viac, že je to silný aspekt-BIGEYE-...lebo inak ju mám v opozícii s Neptúnom (to akoby s rybami)....čo asi nie je nič moc, ak vezmem do úvahy povahu blížencov-CONFUSED-Takže to celé som si domyslela tak, že ako v kontexte syntézy sú moje skutočné city neharmonické s reálom, resp. s ich vonkajšími prejavmi...???
A môže mi niekto vysvetliť, čo to znamená, narušená Venuša?
neznámy
neznámy | 1.10.2011 00:15
tak nejako....ze tvoje city (Venusa) su vzdialene (opozicia) tvojim snom (Neptun), cize tazko v tomto svete realizovatelne...a kedze je to opozcia, tak tento aspekt je lahsie si uvedomit (opozcia je analogia splnu, cize symbolu, kedy je v noci najviac svetla) a teda s nim aj nejako vedome nalozit, ci ho korigovat...
hmmm, narusena Venusa:) o takomto slovnom zvrate som nepocul...pocul som o narusenom uchylakovi ale o narusenej venuse-PUH- asi si mala na mysli poskodenu Venusu...cim je venusa viac poskodena, tak tym je citovy zivot jedinca zlozitejsi a tym padom ho nevedome pritahuju aj dost problematicky partneri...samozrejme zalezi, ze akymi planetami je poskodena...je rozdiel ak Jupiterom a rozdiel Saturnom...
neznámy
neznámy | 1.10.2011 00:22
Vidíš, ako rýchlo si uhádol:)... poškodenú som mala na mysli, dokonca som to tak mala napísané, ale narušená sa mi páčila viac, alebo viac kolidovala s mojimi predstavami o danom aspekte.
Aký je rozdiel medzi poškodením Jupiterom a Saturnom?
neznámy
neznámy | 1.10.2011 00:26
napriklad v tom, ze ten co ju ma poskodenu Jupiterom, tak ten si v podvedome mysli, aky je fajn a pekny a ze len malokto sa mu vyrovna a tym padom kvoli tomuto nadmernemu sebavedomiu zaziva sklamania...naproti tomu clovek s poskodenim Sarunom, mava vo vztahoch vasinou toho sebavedomia malo a tiez skrze to zaziva sklamania....teda az dovtedy, kym nepochopi urcite lekcie...
ballin
ballin | 1.10.2011 12:57
takze mars poskodeny jupiterom moze znamenat ze si myslim ze som mužný alebo ze to co spravim je asertivne a dobre ale naozaj neni ? :)
neznámy
neznámy » ballin | 1.10.2011 19:25
casto to znamena precenovanie vlastnych sil a z toho plynuce dosledky...nieco na sposob supermana, aj ked pod habitom supermana sa skryva normalny smrtelnik...ale to clovek zvycajne zbada, az ked nieco pokasle:)
neznámy
neznámy | 18.10.2011 12:04
Odveci otazka, ale je dobre, ked je venusa v konjunkcii so sev. mesacnym uzlom? Asi to patri do inej temy, ale ako vyrazne ovplyvnuju zle aspekty saturna a pluta na mesacne uzly plnenie zivotnych uloh?
neznámy
neznámy | 19.10.2011 17:24
neviem, reinkarnaciu neverim...co myslis tym, ze "plnenie zivotnych uloh"? podla mna doleitejsie su aspekty Saturna, ci Pluta na tvoju Venusu, teda ked ju mas v konjunkcii s uzlom...
neznámy
neznámy | 19.10.2011 19:40
no myslela som zivotne smerovanie...asi je to temou skor karmickej astrologie, tam to popisuju, ze zivotna cesta by mala smerovat od toho znameho, ktoreho pozostatky si nesieme este z min. zivota a lipneme na tom (co zastupuje juzny mes. uzol) k nepoznanemu, comu sa mame ucit (severny mes. uzol)...toz len rovina teorii zase :)
neznámy
neznámy | 19.10.2011 23:08
no ale zivotne smerovanie alebo inak zivotne poslanie sa da urcit aj bez karmickej astrologie;) staci ti na to "obycajna" zapadna tropicka astrologia-THUMBSUP-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...