mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Vedecka zkoumani prokazala neplatnost astrologickych vyroku.

neznámy
neznámy | 8.9.2012 17:40
je to len otázka času dokedy budú dnešní lekári žiť z nešťastia ľudí a budú mať také právomoci podobne ako romales, ktorí sa zadarmo a šťastne rozmnožujú zo zdrojov pracujúcich džungales gadžov.

normalne som sa musela zasmiat nad touto sentenciou, by sa hadam vari aj zislo niektorym ludom, Jozko, vyskusat si, co to znamena byt lekarom, a hlavne ake skutocne pravomoci maju. A mozem potvrdit, ze je to v mnohych krajinach kategoria, ktora sa nielen rozmnozuje zadarmo, ale zadarmo aj robi, a ta robota je sakramentsky tazka, niekedy az umorna.
Dilerska mafia toxickych sraciek funguje najma pre tych, co sami do nej vkladaju nadej. Bez spotreby nebude ani vyroba, aky dopyt taka ponuka. Niekedy mam dost vyrazny pocit, ze clovek je hadam obetou celeho toho kolosu bez vlastneho prispenia svojej osobnej viny. Co ak sa vsetko da zmenit tym, ze kazdy jeden clovek by mal pracovat na vlastnom sebauvedomeni, ak lahkovazne pristupuje k sebe, tak nijaky iny pristup od okolia ani nemoze ocakavat.
neznámy
neznámy | 8.9.2012 17:41
ako ste to mysleli "bludným balvanem" ??
neznámy
neznámy | 8.9.2012 18:03
to je ta jejich anticena, každý rok rozdávají Bludné balvany, ne že by v některých případech nebyly ty balvany oprávněné, ale většinou je to jen díky předsudkům, které mají.

http://www.sysifos.cz/index.php?id=homepage&idd=bludn%FD%20balvan
neznámy
neznámy | 8.9.2012 18:06
Co ak sa vsetko da zmenit tym, ze kazdy jeden clovek by mal pracovat na vlastnom sebauvedomeni, ak lahkovazne pristupuje k sebe, tak nijaky iny pristup od okolia ani nemoze ocakavat.

Jenže to, co je zodpovědný přístup se většina lidí dozvídá z médií v článcích placených chemickým průmyslem, lékaři nabízejí preparáty, které jim dodává farmaceutická lobby a přiznejme si, řada alternativních názorů jsou taky pěkné bláboly
neznámy
neznámy | 8.9.2012 20:54
ja viem, že je to ťažká robota a sami sú nanervy z toho ako to tam funguje, ale mal som na mysli takých doktorov ako aj politikov, ktorých tvrdé "názory" sú v súlade s trendom veľkého biznisu.

a právomoci.. : ak ťa zastaví policajt, dá ti fúkať a zistí ti kvapku alkoholu v krvi, tak ťa vyžmýka z tvojho živobytia (na Slovensku), potrestá podľa nekompromisného zákona, alebo ti aj vezme vodičák a slobodu šoférovať, lebo tá kvapka vraj znižuje pozornosť a tým sa zvyšuje ohrozenie bezpečnosti. ....ak prídeš k doktorovi, že máš nejaký problém, tak ťa poriadne ani, alebo vôbec nevyšetrí, ale hneď ti šupne lístok, alebo hneď niekoľko na lieky, ktoré si pôjdeš kúpiť. to je ten najbanálnejší prípad. keď ti nezaberú jedny antibiotiká, vyskúšame druhé a zase trošku poškodíme pečeň, imunitu a celý organizmus. bežné sú prípady, kedy ti doktori odporučia napríklad operáciu, ktorou ťa totálne, ale totálne zmrzačia na celý život a to len kvôli tomu, že oni majú z jednej operácie bodíky - skóre, ktoré sa im potom pripočítavajú na účet. nechce sa mi písať o konkrétnych prípadoch, ale v týchto prípadoch neexistuje zdravý rozum, ktorý by sa verejne zamyslel nad nie ohrozovaním bezpečnosti zdravia a života nevinných pacientov, ale priamo nad mrzačením, pomalým zabíjaním a masovým vampirizmom postihnutých a takisto nad cieleným vytváraním nových "zákazníkov". keby sa mal zákon pozerať na lekárov tak ako na vodičov, tak už nemáme pomaly ani lekárov, lebo všetci by si sedeli v base, alebo by už nemali licenciu...
neznámy
neznámy | 8.9.2012 21:50
lenze keby boli tie pristroje alternativnej mediciny take dokonale, tak mozeme z horoskopu celkom vyskrtnut 6.dom s klucovymi slovami ako sebareflexia, sebanaprava, sebazuslachtovanie...
jak alternativna, tak aj klasicka medicina ma svoje "pre" a "proti". ver mi, ze aj v alternativnej medicine je kopec iluzii a biznis manov...
ked uz tak nedoverujes klasickej medicine, tak si predstav situaciu, ze by klasicka medicina liecila systemom alternativnej mediciny, respektive pomocou filozofie 6.astrologickeho domu...co myslis, kolko ludi by sa dajme tomu pri lieceni zdalo masa, ci obilnin a to nehovorim o sladkostiach, ci kave a cigariet...kolko ludi by zacalo cvicit podla doporuceni jogu, ci realizovat nejake ajurvedske ocisty? a kolko ludi by zacalo meditovat a nurat sa v hlbinach svojej duse? myslim si, ze minimum...v masovejsom meritku je proste jednoduchsie predpisat nejaku tabletku ci prasok...to sa aspon clovek donuti do seba ladovat...takze chapem jak princip alternativnej, tak aj klasickej medicine...a osobne moc nenadavam ani na jednu z nich...ved ludstvo ma presne takych lekarov akych si zasluzi...a choroba je predsa o tej sebareflexii, sebanaprave a sebazuslachtovani a to za teba neurobi ziadny lekar ani liecitel ci pristroj, ti moze maximalne minimalizovat jej nasledky, ale nemozu odstanit jej pricinu, to musi urobit kazdy sam...-PUH-
neznámy
neznámy | 9.9.2012 03:30
na toto ma napada to, co povedala starsia pani, v jej rannych devatdesiatich rokoch posobila velmi svizne a mladistvo, bola to sice Anglicanka, ale myslim, ze na vyzname jej slov to nic nemeni. Povedala, ze ludia sa nedokazu spravat moderovane, umiernene a ze sama cely zivot pracovala v lekarni, no niekedy tazko chapala chcenie ludi konzumovat co najvacsie mnozstvo liekov, lebo verili tomu, ze cim viac tych lieciv bude, tym zdravsi budu. Nemyslim si, ze je chybou iba to, co je nabizeno, casto je smerodajne aj to, co chcu ludia. No a potom lekar co nepredpise za plne hrste pirul moze byt kludne povazovany za sarlatana.
neznámy
neznámy | 9.9.2012 03:37
to ja neviem, ako to je. Mne vsak aj vyhovuje niekedy hypeprotektivne nastaveny pristup vychodoeuropskeho zdravotnictva, lebo ked je clovek niekde inde, tak musi velmi dlho, predlho cakat, kym si ho niekto vsimne, ak si ho vobec niekto vsimne a o predpisovani antibiotik sa neda ani hovorit, tych sa boja ako certi svatenej vody a ked ich clovek naozaj potrebuje, tak ich musi tahat ako z chlpatej deky. Ozaj a co sa chirurgickych zakrokov tyka, mne robili artroskopiu na Slovensku a keby mi ju neurobili, tak by mi odislo cele koleno, ako aj moji rodicia mali nejake chirurgicke zakroky, a myslim, ze by sa bez nich v skutku nezaobisli, pravdou vsak je, ze tych chirurgov poznali osobne a jeden byva tot za plotom, rovno v dedine.
neznámy
neznámy | 9.9.2012 09:17
ono s lekármi je to ako s Romale. nikde nie je žiadna strana úplne čierna alebo úplne biela. aj medzi lekármi sa nájdu slušní ľudia. tí ale často makajú na svojich nadriadených, ktorí na nich vyvíjajú veľký tlak a serú na to ako budú tí svedomití zaobchádzať s pacientmi. oni potrebujú nazbierať body a čo najvyššie skóre a pacienti sú plemeno oviec, ktoré im to umožňuje.
neznámy
neznámy | 9.9.2012 09:52
najväčší problém je v tom, že hlavný prúd medicíny je tupo zameraný svojim smerom a ani halier nedá do rozvoja čistej, alebo aspoň lacnejšej medicíny. čistá medicína by mala podobný, ak nie "horší efekt" pre ich zisky ako lacná. ak by našli cestu k zdraviu, tak zdraví ľudia by neinvestovali svoje peniaze do oxytetracyklínu, amoxicilínu, alebo kortikoidov. dnes je na ľudí vyvíjaný neúnosný tlak na čas a na prežitie, takže keď aj niekto potrebuje napríklad rýchlu pomoc z čistej medicíny, nemá čas hľadať, skúšať a učiť sa ako na to, ale rýchle navštívi lekára, ktorý je po ruke a vyberie z lekárne narýchlo predpísané antibiotiká. tie svojou deštruktivitou zabijú aj vírus a človek môže makať na živobytí ďalej. stúpenci tejto medicíny potom povedia.... : "no vidíš ako dobre, že máš dnešných lekárov? čo by si si bez nich počal?! no nenavštív ich.. a budeš mať čo si chcel!"

nečudo, že ľudia chcú brať lieky a niektorí možno aj veľa liekov, keď sú masovo oblbovaní a zaneprázdňovaní, aby nemali rozum, ani čas ho získať a hlavne aby svojim životným štýlom boli oslabení a ľahko manipulovateľní

prečo by si mal škrtať 6. dom? veď aj úplne zdraví ľudia ho majú v horoskope. nedá sa povýšiť na iný level?
ballin
ballin | 9.9.2012 23:05
boze teraz ta tema vyzera ako keby som ju zalozil ja :D vymazat ihned prosim :D-WINKIE-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...