mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

Uran v domoch...

neznámy
neznámy | 12.9.2014 12:15
Ja mam Uran v 1. dome a patri medzi jednu z planet, ktora je dominantna v mojom horoskope... Sposobuje u mna to, ze sa pohybujem DOSLOVNE z extremu do extremu... Casto mavam nepredvídateľne chovanie, z ktoreho su aj moji najblizsi znovu a znovu šokovaní (casto aj ja sama), aj ked pravdou je, ze to nerobim vedome... Nestalost a zmeny su u mna na dennom poriadku... Co sa tyka slobody, tak ta je u mna prvorada... Akykolvek naznak prikazov, zakazov ci obmedzovania neakceptujem... A vela dalsieho...


Ako vnimate Uran vo svojom horoskope?
neznámy
neznámy | 12.9.2014 12:22
Ja mám Urán vo 8. dome a prejavuje sa to v záľube o netradičné veci, duchovno a tajomstvá, o sexe sa radšej tu ani nebudem vyjadrovať, ale je to tak ako sa o tom píše v astro knihách, žiadny extrém však...a tiež žiadne sklony k zmene sexuálnej orientácie nemám. Tiež potrebujem veľa slobody a pocit nezávislosti vo vzťahoch, inak sa začnem dusiť, ale to už za to skôr môže Mesiac a Mars vo Váhach.
Tiež ku mne peniaze prichádzajú mnoho krát nečakane od iných ľudí, najmä od rodiny a budem určite dediť po rodine. Mám tam ešte Južný uzol vo 8. dome.
nikav
nikav | 12.9.2014 13:01
Vidím, že toto jeho umiestnenie spôsobuje aj u ostatných znamení typické vodnárske správanie. U teba ako u zemského znamenia to môže naozaj pôsobiť prekvapivo. Ja som ale Vodnár, takže moje okolie je s tým uzrozumené. Ale tie extrémy som sa už naučila trochu tlmiť.
joulutahti
joulutahti | 12.9.2014 13:15
a ja ho mam v 2.dome, spolu so Saturnom a neptunom tvoria velmi cudny výsledok hlavne co sa tyka tych penazi. Na jednej strane som velmi opatrny a setrny typ, na strane druhej sa lahko pre nieco nadchnem a idem si to kupit...takisto ten uran ma asi na svedomi , ze chcem byt financne nezavisla ...zatial nie som, ale o rok mozno budem...napr. si neviem predstavit, ze by ma zivil manzel, ked budem na materskej dovolenke ( a to mam silne obsadeny 8.dom s venusou ako vladcom 7.domu...a uran mam v opozicii na nu).

Uran tiez pocitujem v zmysle iného hodnotového rebricka...konkretny priklad ma momentalne nenapada, ale uz som si stihla vsimnut,ze si vazim ine veci a takisto nemam rada tradicie , ktore sa dodrziavaju len preto ,ze sa to proste ma(vo vacsine pripadov)...skor sa donekonecna zamyslam na ich zmyslom a tak ;)
neznámy
neznámy | 12.9.2014 19:09
Uran v 6.domě :-) během všedního dne pro mě neexistuje slovo všední, musím mít neustálé zajímavé podněty a to i pracovní.. mám trigona na Merkur a na Venuši a jemnej na Slunce /uranovej důl/ takže u mě hlavně v prožívání všedního dne, MC mám v kvadratuře na Uran a to ještě podtrhuje vzpouru proti normálu...datlování dat.. skládání šanonů, zařazování do kartotéky by mě zabilo... Zdrávas Uranus...-SHINY-:) mám ráda svůj nezávislej Uran... jo a jsem osobní, ne neosobní, ale to je mým ASC Rak, kdyby se však o mne někdo příliš otíral, uzemním jej uranským nadh"ledem"........
neznámy
neznámy | 14.9.2014 11:37
Mám Urán v konjukcii s Descendentom. Moje milostné záležitosti a zamilovanie sa do mužov sú vždy trochu za divných okolností a aj to čo sa vždy deje je trochu zvláštne, a pritom to nie je moja vina;), ale akoby mi osud vždy pripravil čudné prestavenie a čudných mužov:D. Napriek tomu, že som racionálny človek, ktorý si veci plánuje a je rozumný a každý mi tieto vlastnosti závidí. Ale jediná oblasť v živote kde mi rozum začne zlyhávať je pokiaľ ide o chlapov. Preto stále nemám životného partnera-SAD-
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 14.9.2014 12:33
uran v 6 dome v blizkosti 8stupnov DSC opozicia slnko nadherna rebelia :))
neznámy
neznámy | 14.9.2014 12:51
Mám uran ve štíru na hrotu 11. domu. Motají se kolem mě lidi, kteří jsou organizátoři či vůdčí různých revolučních hnutí. Nemusí být přímo anarchisti prostě vystupující proti systému. Své přátele většinou s nadšením podporuju v jakýchkoliv nejlíp zásadních změnách v životě, hlavně těch které se týkají jejich osvobození se a nalezení sebe sama. Autority neuznávám, spíš respekt. Svoboda je také prvořadá, jak moje tak druhých, ale mám problém najít rovnováhu, tedy tu hranici mezi svobodou jednoho a svobodou druhého,což je pro mě prvořadé. I se změnami mám problém, ale když přijdou, jsou zásadní. Mám uran v kvadrátu na uzly ve 2. a 8. domě a sextilu na saturn tamtéž ^^
neznámy
neznámy | 16.9.2014 19:07
urán v druhom dome,takže niekedy nečakané prijmi a občas utečú peniaze rýchlo preč....dosť ma to s mojou zemskou povahou hnevá...tak isto mám iný rebríček hodnôt ako okolie-BLUSH-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 16.9.2014 23:06
Pravdu? Fakt neviem... Urán v Strelcovi v 5. dome, navyše v kvadre s Lunou 2-3. dom a trine s MC.... deti ešte nemám, kreativita ako taká mám pocit, že zatiaľ nemá veľa priestoru na to, aby mohla mať voľné pole, ale vždy som rada tancovala, hrala na hudobný nástroj, milujem zábavu, kedysi som kreslila, písala a nikdy nedokončila príbehy... ja fakt neviem. Ale u mňa pravdepodobne súvisí Urán aj so vzťahmi a zdrojmi iných ľudí, lebo vládne 7. aj 8. domu.. U mňa Urán nie je dominantný, ale je súčasťou stélia generačných planét v 5. dome, takže som zmätená, čo po mne chce. Ale podľa všetkého by som sa mohla vydať z lásky :)
neznámy
neznámy | 17.9.2014 07:57
Já mám Uran ve 12.d. ale u ASC. Touha po svobodě, hlavně té vnitřní je nepřekonatelná. Výbušná jsem v některých případech, ale myslím že oproti minulosti se umím v mnoha případech dobře ovládat. Jelikož, ale převládá jeho pozice ve 12.d. tak ten první není až tak znatelný.
Našla jsem tento popis, který mi naprosto sedí:

Uran ve dvanáctém domu značí nestálost a změny v podvědomí. Může to znamenat podvědomý pocit uvěznění, touhu po osvobození a nezávislosti. Tento člověk může být poněkud samotářský, takže často najde uplatnění v samostatné práci. Je to nadaný výzkumník, který může mít dobrý psychický potenciál.Je to člověk, který se potřebuje smířit se životem a nestavět se podvědomě do opozice.

S tím samotářským typem je to sice pravda, ale jelikož je Uran v těsné konj. s Jupiterem, tento vliv se projevuje možná tak z 50%. Někdy víc, záleží na tranzitech a momentální životní situaci a pocitu.
Poslední věta o smíření se se životem a nestavět se do opozice je velká pravda, přesně tak to cítím!
joulutahti
joulutahti | 17.9.2014 08:01
chcem sa este opytat taku vec : ak mam ten uran v 2.dome v jeho prvej tretine, tak to znamena, ze sa bude prejavovat hlavne v prvej tretine zivota?
neznámy
neznámy » joulutahti | 17.9.2014 08:20
žial bude Ťa trápiť celý život-THUMBSUP-
joulutahti
joulutahti | 17.9.2014 08:23
sakra...-WALL- ale mam tam aj Saturn, tak nech to tam stabilizuje. A neptun si nevsimam..-SHINY-
martinbd
martinbd » joulutahti | 17.9.2014 08:26
Malo by to byť hlavne prvú tretinu života, ale to čo je na začiatku domu má mať najväčší vplyv na celý dom. Prvá planéta v dome by mala byť najdôležitejšia, ak ju neprebije nejaká planéta, ktorá má väčšiu silu, napríklad planéta vo svojom znamení alebo v povýšení, alebo recepcii.
neznámy
neznámy » joulutahti | 17.9.2014 08:32
Netuším :D ale obávám se, že to bude jak říká Evka -LOL-
Je to neoddělitelná součást tebe a záleží jen na tom jak zpracováváš jeho téma a takovým způsobem se bude projevovat.-YES-
joulutahti
joulutahti » martinbd | 17.9.2014 08:38
mozno Saturn v Kozorozcovi, to si mi uz tusim raz vravel:)
martinbd
martinbd » joulutahti | 17.9.2014 09:02
áno, ešte sa zamysli nad postupnosťou planét, ktoré idú v tom dome za sebou, či tam náhodu nenájdeš nejakú analógiu. Napríklad v mojom 7. dome so 4 planétami to celkom funguje. Prvý je Mars, takže najprv sa nadchnem, potom je Saturn, takže po nadšení sa zabrzdím, potom je Pluto, a nakoniec je Jupiter, všetko dobre dopadne. Vnímam to aj v čase naprieč životom, ale aj v konkrétnych situáciách. To naprieč životom vnímam tak, že kým som bol mladší, tak som žil Marsom - bol som vo vzťahoch aktívny, teraz to už prešlo do Saturna, rozvaha, a čakám na toho Jupitera ku koncu života.
neznámy
neznámy » martinbd | 17.9.2014 09:27
Tak přesně k tomuto jsem také došla : )
Na hrotu 8. domu mám vertex. To že pak následuje dračí hlava jupiter a mars má taky něco do sebe, akorát u mě to bohužel všecko končí vždycky tím saturnem ^^
neznámy
neznámy | 17.9.2014 18:49
Fakt jo.....trápení na celý život-CRY-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...