mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Uran na hrotě 4. domu, potažmo ve 4. domě

neznámy
neznámy | 13.5.2013 08:19
Ahoj aho ahoj :D

Dneska mám chuť sem zatáhnout opět Urana.-BOW-
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s tímhle tranzitem, hlavně z dlouhodobého hlediska.
Pište zkušenosti své, druhých, jakékoliv přípomínky k tématu.

Nedávno mi vešel Uran na hrot 4. domu. Do té doby jsem váhala či se přestěhovat či ne, ale najednou jsem měla pocit, že jo a pak koukám no jo Uran na hrotě 4.d. :-)
Pro mě to znamená dost podstatnou změnu v oblasti domova, něco zcela jiného, protože teď už to nebude jenom o mě a mém soukromničení :D ale o tom příslovečném "my" a vším s tím spojeným.

Jak to bylo u vás? Co jste prožívali (prožíváte)? Vnímáte tuto konstelaci pozitivně nebo negativně anebo to nijak nepociťujete?
neznámy
neznámy | 13.5.2013 08:31
Mne prešiel cez IC /hrot 4.domu/ Jupiter a teraz sa mi pohybuje cez 4.dom.
Sťahovanie do nového domu a privykanie si na nové miesto už nejaký čas trvá, nie je to nijaké náhle a neočakávané. Takže také naozaj jupiterské. :)
Keď sa jedná o Urán asi to bude naozaj o náhlom vnuknutí ako píšeš.
Alebo o neočakávanej ponuke a podobne.
Viem o jednom prípade, keď sa motal okolo IC a v 4.dome Neptún.
Vtedy sa sťahovali do historickej, starobylej budovy v ktorej dýcha duch času a tajomnosti pôvodného určenia budovy.
Tuším ten dom bol pôvodne kláštor.
Ak to budem rozvíjať ďalej v tomto duchu, tak tranzit Marsu cez IC by možno priniesol nové bývanie na športovom štadióne, alebo v bojovom stane, prípadne prechod Merkúra ubytovanie na univerzite. :D
Nuž všetko je možné...
neznámy
neznámy | 13.5.2013 08:42
Tak Jupitera jsem měla ve 4d. právě před 3 roky nebo tak nějak a taky jsem se přestěhovala a mělo to podobný průběh jak píšeš. Hlavně to byl úžasný pocit, konečně jsem se přestěhovala do "svého", vše bylo na mě, všechno jsem si dělala jak jsem chtěla. Vyloženě jsem měla doslova pocit expanze. Teď to je jiné, už to nejde tak hladce, ty změny mají pocitově úplně jinou kvalitu... uvidíme.
S tím Neptunem to je zajímavé! Tak třeba se toho tranzitu dožiju na stará kolena a kdoví, třeba skončím někde v nějakém meditačním chrámu daleko v Himaláji -LOL- Docela dobrá představa...:D-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 13.5.2013 15:12
:D no možno máš aj pravdu. Presne v čase, keď mi prechádzal Mars cez IC, tak sme boli pozrieť náš byt. Nebolo veľmi jednoduché ho získať, pretože bývalí majitelia boli rozvedení. Problémy robil majiteľ bytu, ktorý ho nechcel predať. No jeho exmanželka trvala na predaji. Po niekoľko týždňových naťahovačkách sa nakoniec dohodli na podieloch a byt sa nám tak podarilo získať. Hoci to nie je štadión ani ten spomínaný bojový stan, občas mám pocit, akoby tak bolo. Syn behá po byte, ako na dostihoch a sused zas na to trieska na radiátor v bojovej nálade. Vtedy mám fakt taký pocit, akoby som bola v nejakom úkryte pred nepriateľom... . :)
neznámy
neznámy | 13.5.2013 15:23
Takže na začiatku bol boj medzi exmanželmi a v športovo-bojovom duchu to pokračuje aj naďalej. :)
Pozdrav syna, hlavné je, že ti nedotiahol domov živého koňa, keď už spomínaš tie dostihy. To by bol sused asi málinko nervóznejší.
neznámy
neznámy | 13.5.2013 15:32
Neviem asi by explodoval chudák aj s manželkou. Ten Mars sa u nás prejavuje aj naďalej a to najmä, keď naháňam syna kvôli učeniu. Koňa mi tu síce nedotiahol, ale zato dinosaurov jeden vagón, ktorých aj napodobňuje. No momentálne má fajront, keďže leží zo zápalom lymfatických uzlín pri rozprávkach. Pozdrav odovzdám.
Ešte som si spomenula, že tým Marsom pravdepodobne budem aj ja. Keďže rozdávam príkazy jedna radosť... ;)
neznámy
neznámy | 13.5.2013 15:37
Tak pridávam ešte prianie skorého uzdravenia. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 13.5.2013 15:46
:) Dík si zlatá. Budúci týždeň by mal ísť na svoj prvý výlet do Školy v prírode. Tak trošku bude sklamaný, lebo asi tak skoro sa nevylieči. -SADLEY-
neznámy
neznámy | 15.5.2013 08:34
Nikdo nic? A co třeba vy co máte Urana ve 4d. v radixu? ;-)
neznámy
neznámy | 15.5.2013 09:20
Chcela by som s astrologiou zacat no neviem kde a ako. Ako to pocitas? Mozes poradit? Som zo vsetkeho jelen.-ROLL-
neznámy
neznámy | 15.5.2013 09:25
Normálně si stáhni nějaký astroprogram, já používám ZET9

http://astrozet.com/downloads.html

Určitě ti tady lidi poradí ještě další, ale já jsem zvyklá na tento.
Jak si ho stáhneš (Freeware je v angličtině) tak pokud bys nevěděla, tak ti poradím jak na to, ale to až budeš mít program před sebou a budeš to všechno vidět... To tam pak jen zadáš data a vše ti vyjede. Dodatečné věci jako citlivé body, vertex, apod, ti řeknu až se s tím anučíš trochu narábať ;-)
neznámy
neznámy | 15.5.2013 09:46
Dekuji moc, anglictinu znam, no ptat se urcite budu, jestli ti to nevadi.-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 15.5.2013 10:05
Jasně, napiš mi do vzkazníku...
neznámy
neznámy | 15.5.2013 10:12
Dobre. Zatim jeste stahuji - prvni pokus nevysel...
neznámy
neznámy | 15.5.2013 16:46
Ja mám IC vo vodnárovi,a v priemere každé 3roky sa potrebujem presunúť na iné miesto..sa niekde zabývam a už keď si zvyknem,a dojdem do určitej fázy,tak začnem premýšľať na zmenou.
No a tento rok mi v soláry spadá luna do 4.domu,tak to asi vyuzijem
a presťahujem sa :-)
neznámy
neznámy | 16.5.2013 12:16
Já to mám podobné s tou potřebou stěhování, i když hrot IC nemám ve Vodnáři. U mě si myslím to způsobuje ten Jupiter, ale očividně je v konjunkci s Uranem, takže to má na kvalitu toho pohybu taky vliv.
Tak ať se ti daří;)

Ještě si tak říkám, že kdybych si to stěhování několikrát nezkusila, tak bych tomu asi ani nepřišla na chuť. V letech 2008-2009 jsem se stěhovala asi 5x, protože jsem se tak různě pohybovala na ose Česko-Anglie-Skotsko a to už bylo na mě trochu moc...
Pak rok u rodičů a teď necelé 3 roky v bytě. A za 2 měsíce se zas stěhuju, ale k příteli... Je dobré být v pohybu a nepřipoutávat se k jednomu místu... čím víc je totiž člověk na jednom místě, tím víc hromadí... hromadí vzpomínky, v neposlední řadě hromadí materiální věci... když člověk ví, že se zase bude stěhovat, tak si toho tolik nepořizuje, protože ví, že je to zátěž... a to se mi na tom vždycky líbilo-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 18.5.2013 10:19
Presne ako hovoríš :-) s tým hromadením..čím viac toho človek nahromadí,tým viac starostí má pri tom sťahovaní :D tiež som si uz v tom našla svoj systém..
neznámy
neznámy | 18.5.2013 12:17
diskusia zaujala, tak som si to preklikala 15 rokov dozadu. IC mám tiež vo Vodnárovi, 6 stupňov pred začiatkom štvrtého domu mám venušu. keď som mala konjukciu uránu na venušu, otehotnela som prvý krát. bola to skutočne veľká docvakávacia zmena v mojom živote. keď malo moje dieťa pol roka, vstúpil mi urán do štvrtého domu, v ktorom apropo nemám žiadnu planétu, a ja som skutočne, až kým odtiaľ neodišiel žila plne rodinným životom, venovala som sa iba a iba deťom (čo by som už dnes neurobila) a presne, keď moje druhé dieťa nastúpilo do materskej škôlky a ja som sa kvázi vrátila do života, bol urán šup preč a vošiel do piateho. ale to je už iná téma;)
neznámy
neznámy | 18.5.2013 12:34
Chmmm...tak to vypada na zakladani rodiny, ocividne jak to tak vidim...-BIGEYE-
Mozna to nebude pravidlem, ale u dalsich dvou pratel o kterych vim kdy se presne narodili a kdy meli deti, meli taky Urana ve 4d. ale v tech letech tam byl spolu s Jupitertem...
No proc by ne, jsi v me diskuzi a klidne se o Uranovi v 5d zmin ;-) taky me to ceka, sice za 7 let, ale stejne ;-)
neznámy
neznámy | 18.5.2013 14:11
keď mi urán vstúpil do štvorky, tak som mala jupiter akurát na descendente, čo sa mi zopakovalo minulý rok. ten jupík myslím.
teraz mám urán v piatom dome a v piatom dome mám aj mars, ktorý má v radixe opozíciu na pluto a ten mars je v baranovi. vtedy som riadne vybuchla a dala som výpoveď v práci, ale bol to nielen koniec práce, ale aj spôsobu celého môjho života, ktorý sa začal dosť meniť. ale myslím, že to neovplyvnil len urán, ale aj pluto v konjukcii so slnkom, saturn v kvadratúre na lunu a saturn cez asc. momentálne mám urán v kvadratúre na slnko, v konjukcii na chiron a bude tam aj trigon na venušu. švanda bola, keď mi prišiel urán do tej kvadratúry na slnko, to som bola ako elektrikou nabitá, vybuchovala som, cítila som sa ako na ihlách. keď som si to uvedomila, prestalo to. mne je ten urán dosť sympatický zatiaľ. akoby mi začalo docvakávať, čo pluto a saturn načali. a minulý týždeň som si tam všimla tú konjukciu na chiron a fakt sa cítim ako liečená tými uránskými náhlymi docvaknutiami.
je mi nejak podozrivo dobre, čo by som za týchto podmienok teda určite takto nevidela pred rokmi. ani pred rokom dokonca. :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...