mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

URAN kvadratúra SATURN

gabi4
gabi4 | 19.4.2015 22:13
Rada by som sa opýtala, či má niekto skúsenosť s negatívnym aspektom SATURN - URAN. Mám Uran v 10. dome (nativ) a od 16. mája mi hrozí kvadratúra tranzit. Saturna v 2. dome a bude trvať asi mesiac. Okrem toho mám tento rok v 10. dome jupiter a dúfala som v satabilitu zamestnania aupevnenie postavenia, ale ten aspekt ma desí, preto sa pýtam, či má niekto podobnú skúsenosť. ďakujem pekne.
neznámy
neznámy » gabi4 | 17.5.2017 19:10
Aj mňa by zaujímala skúsenosť s týmto aspektom.
Popis je nasledovný:

Pravdepodobná strata alebo narušenie istoty, či stability je charakteristickým znakom tohto obdobia. Asi budete pociťovať intenzívne napätie a tiež silnú túžbu po vymanení sa z obmedzovania, či stereotypu. Kľúčovým slovom je pokrok a reforma zastaraných štruktúr, ktorá sa často uskutoční drsnou až násilnou formou. Jednoducho tento aspekt neznesie akúkoľvek stagnáciu a spútanosť, preto prichádza k udalostiam (väčšinou k nečakaným) narušujúcich zabehnuté koľaje života. Ak sa pustíte do nejakej činnosti, ktorú nemáte ešte celkom zmapovanú, tak prostredníctvom tohto vplyvu určite objavíte svoje hranice a mantinely. Nepriaznivá konštelácia pre stabilitu, povesť, či vyjednávanie alebo vzťahy s autoritami.

Tento aspekt (urán kvadratúra saturn) mám až do konca júla. Urán (natívny) mám v druhom dome a saturn buď v 10. alebo 11. dome (je tam rozdiel niekoľko minút). Momentálne mi urán tranzituje ôsmym domom a saturn tranzituje v štvrtom.

Zažili ste niekto túto kvadratúru?
martinbd
martinbd | 17.5.2017 20:22
Ja som zažil opozíciu a v tom čase mi zomrela stará mama, Urán mám v 8. dome, dome smrti a Saturna v 7. dome, čo je dom nejakého zo starých rodičov, ale v tom čase som mal aj divoký solár, zvýraznený 8. dom, mal som tam aj primárnu direkciu od Urána - bez ktorej by to asi nebola taká významná udalosť a ešte som vstúpil vo firdarii do veľkého Marsického obdobia a Mras vláde domu smrti u mňa.
neznámy
neznámy » gabi4 | 14.2.2018 18:48
Ja to mám v radixe a aktuálne aj tranzit Uran kvadratúra Saturn :)
Saturn mám v 9 dome a Urán v 1 dome
/ momentálne uranovska opozícia Urán 7 d. /...
Nič prevrátene sa mi neudialo ....

Robí to asi to , že nežijem čo by som chcela ...
nikav
nikav » gabi4 | 19.12.2018 11:19
Nemám astrokurz, poradí mi niekto? Ja mám opozíciu Urán - Saturn. Natívny Urán mám v
1.dome /Rak/ a Saturn v 5. dome /Váhy/ a pôsobiť má až do 9.1.2019. Krutá nádielka
práve na sviatky. -NOSMILE- Môže mi niekto vysvetliť, čo sa asi bude diať?

Vopred ďakujem ;)


Saturn v opozícii s Uránom :-(
Na nebi sa práve odohráva planetárne spiknutie, ktoré vám bude brániť (alebo brzdiť) v samostatnom rozhodovaní, či v prejavení vlastnej individuality a nezávislosti. Možno si teraz pripadáte akoby ste boli spútaný v reťaziach. Iným možným prejavom tejto konštelácie je nejaká náhla kritická situácia. Vlastne toto obdobie by vás malo naučiť ako utíšiť napätie a skonsolidovať rozbúrenú klímu. Skúsenosti z týchto dní dobre poslúžia pri odštartovaní niečoho nového, či pri ďalších budúcich zemetraseniach. Ak ste predtým svojim neopatrným a bláznivým chovaním spôsobili škodu, tak teraz budete musieť niesť zato zodpovednosť.
Približné trvanie konštelácie: 19.12.2018 12:00 - 9.1.2019 17:00

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...