mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

URÁN konjunkcia MARS

neznámy
neznámy | 22.11.2013 20:57
V radixe mám túto konšteláciu. Máte s tým niekto skúsenosť? Kludne aj v tranzitoch. Myslím, že to zvládam dosť blbo. :D
neznámy
neznámy | 22.11.2013 22:49
no v radixe to nemám, ale pred rokom a pol mi to tranzitovalo
nevedome som dala rozhodnutia, ktoré nemali logiku a išli z hlbky, z brucha
som im dnes rada, aj keď to bol brutál. mám mars v piatom dome v baranovi, aj to tak bolo...vraj po tranzite uránu človek pocíti slobodu a veru to bol skvelý pocit, trval veľmi dlho a intenzita bola úžasná, ako keď objavíš niečo, čo si netušil, že môže existovať, ale zároveň som mala strach, viedli ma len vnútorné pocity, nedalo sa im odolať, logicky mi to nesedelo, ani rozumovo. šla som za hlasom svojho srdca a úplne som význam tranzitu pochopila asi tak až po pol roku, neviem či je to možné, ale ja to tak vnímam, i keď sa mi tam súbežné premávali omnoho ťažšie tranzity...no, vyber si -PUH-:)
granko
granko | 22.11.2013 23:02
napríklad? impulzívne výbuchy všetkých niekam poslať? -PUH-


obe planéty majú spoločnú bezohľadnosť.. konfliktnosť a neusporiadanosť na jednej strane a na druhej nezávislosť, focus, chlad a invečnosť v konaní na druhej..

a pri streleckej konj. ma napadá jediné slovo - anarchizmus -COOL-
neznámy
neznámy » granko | 23.11.2013 12:48
Všetko sedí, dík.
neznámy
neznámy | 23.11.2013 12:49
mne to pripadá ako marsovské rozhodnutia ktoré nemaju logiku..:)
neznámy
neznámy | 23.11.2013 13:18
Ahoj, podobna tema tu bola, mozno si z toho nieco vyberies

http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/uran-kvadratura-mars/
ballin
ballin | 26.11.2013 13:55
všimol som si že dosť hercov ma spojenie uran mars. Originalno vybusna energia ktora musi byt vyuzita. -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 26.11.2013 14:03
Já mám sice kvadraturu, ale má to podobné účinky, možná ještě citelnější. Souhlasím maximálně s ballinem, že tahle energie by měla mít využití. Líbí se mi grankovo poslední slovo = anarchie -LOL-
Většinou už vím kdy TO na mě leze, tak buď se klidím od lidí, kteří by to neprávem schytali, anebo se nějak vybiju, buď doma tancem, nebo diskuzemi zde nebo provokuju kočku a lítáme po celém bytě :D.
neznámy
neznámy | 26.11.2013 14:05
Kde chceš hledat v marsovské a uranské energii logiku to fakt netuším :D
granko
granko | 28.11.2013 15:39
prekvapuje ma, že balin spomína hercov, pretože mi uniká súvis s týmto postavením.. ktorí herci? aké zastúpenie? aké vyjadrenie?

čo však, platnou otázkou zostáva, kde sa správne realizovať?
v múdrych knihách sa pri tomto píše prosté: na kolektívnom poli..

v rodine, v skupine, v spoločnosti.. máš guráž bojovať za veci, ktorým veríš spojenú s nutkaním meniť zabehané.. a to v zásade dvomi spôsobmi:

1. dramatickou pózou, prázdnym, nezriadeným buričstvom vyplývajúcim len z vlastného znechutenia a sebectva /platilo by ako "otázka dňa" skôr pre kvadrát/

alebo

2. praktizovaný idealizmom, ktorý druhých oduševňuje a inšpiruje;
strháva masky, hovorí priamo do očí ignorované a nepríjemné, ktoré si nemajú odvahu dotyčný priznať ani sami pred sebou, nieto ešte spoločnosť, kde sa pokrytectvom platí.. avšak nie však z potreby upozorniť na svoju exkluzivitu ale z odporu ku lži a zlému.

toto zvládneš dobre, mal by si k tomu mať veľký talent -PUH-
neznámy
neznámy | 28.11.2013 20:29
nuž, s tým súhlasím, že nemajú logiku, ale život nie je o logike a doteraz si blahoželám k svojmu rozhodnutiu...bol to pocit, že áno, toto urob, neanalyzuj furt, dôveruj... a dotlačilo ma k tomu len to, že som bola natlakovaná a ak by som tak neučinila, bola by som vybuchla - to jediné mi logiku dávalo, že hlavne moja, nevybuchni, škodí to zdraviu...asi tak! ale nikdy nezabudnem na uránsky pocit oslobodenia...je to jeden z najkrajších feelingov, čo som kedy zažila :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.11.2013 22:26
Teraz si presne opísala moje pocity, ale ja som v kvadráte. Všetci mi hovoria, neanalyzuj furt, a urob to... Uránske možno oslobodenie alebo neviemčo ma asi ešte len čaká, ake ktovie :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...