mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Urán konj.ASC

kozorozka
kozorozka | 5.7.2016 17:43
Aké máte skúsenosti s prechodom Uránu cez ASC a celkovo cez 1.dom?
Podľa výpočtov sa mi tam zdrží veľmi dlho, celé roky.
Nat. Urán mám v 7.dome a ASC v Baranovi.
Poslednú dobu výrazne pociťujem, že sa mi nič nepáči, mám pocit, že by som najradšej kamsi utiekla, s ničím nie som spokojná, z toho nervozita, jednoducho cítim obrovský pretlak nespokojnosti. -WALL- a to mi táto konštelácia iba začala -ROLL-
Plus po celý čas prejazdu cez ASC mi robi kváder na Slnko / X.dom/ -CONFUSED-

Ďakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy » kozorozka | 5.7.2016 18:04
ja nemam konjunkciu na ascendent, ale kvadraturu na ascendent... a citim sa ako pred exploziou-PUH- nie je to taka energia, ze mas chut na niekoho kricat, ci vybijat si to silovo...ale skor taky ten chronicky nepokoj, ze nedokazes sediet dlho na jednom mieste, stale musis nad niecim premyslat, nieco robit.... a samozrejme v tebe hloda silna tuzba po zmene...oslobodeni sa od starych zvykov, vzorcov spravania, zitovneho stylu, zivotnych postojov, ci ludi, ktori ta brzdia nejako v rozlete...
neznámy
neznámy » kozorozka | 5.7.2016 19:11
Tak já mám vzpomínky na Uran na Asc úžasné. začala jsem dismančit, celé večery jsem jako devítiletá, desetiletá trávila v dabingu nebo v rozhlase. Velice šťastné období. Všechno se dařilo. Doma, ve škole - asi ten přetlak je třeba někam nasměrovat.. mně to tenkrát vyšlo.:)
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:20
.."dismančit" ?...to je nějaká islandština?-LOL-
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:28
DRDS. Kdybys byla Slovenka, tak chápu...
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:35
no nezapomeň, že já žila 8 let v Blavě a navíc.......jsem po otci poloviční Slovenka -ROFL--YES-
kozorozka
kozorozka | 5.7.2016 19:35
Rudi je to presne ako pises. Ako sa vravi "akoby mnou certi sili". Ale ja mam vyrazne obmedzeny fyz.pohyb a nemozem tu tuzbu po zmene nijak pretransformovat, do nejakej cinnosti, tak som nervozna a drzkata, hned prudko slovne reagujem, ale to nie preto, ze tych ludi nemam rada,ale citim ten nepokoj v sebe. Mam chut behat, skakat, menit vsetko okolo seba. Vyhadzat skrine, aj sa odstahovat, ak by sa dalo kam -ROLL- proste citim sa nespokojna.
Myslim, ze to zacina posobit vyrazne na 7.d. odrazu mam pocit, ze na muzovi vidim vsetko mozne, aj nemozne, co mi vadi. A nevadilo. Az sa cudujem, co sa so mnou deje :D
A to je len zaciatok tohto prechodu. OMG :D
neznámy
neznámy » kozorozka | 5.7.2016 19:42
Co si pamatuju z četby, tak vliv tohohle aspektu se často projevuje na manželství. Když je vše v pořádku, proběhne snad v klidu, když ne, začne ti manželství jít na nervy a chceš v něm změny... - Podle mně je potřeba tu energii Urana někam nasměrovat. Víc astrologie, nebo hlouběji, nebo něco úplně jiného?
(Tedy já aspoň vnímám Urana jako silnou energii, která nevyužitá spíše ničí).:)
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:48
Tak já schválně mrkla, kdy mi šel Uran přes asc. a bylo to v době, kdy můj muž začal jezdit hodně ven, byli jsme od sebe i několik měsíců.....takže parafrázuji: "Uran se nažral a manželství zůstalo celé"....;)
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:50
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 5.7.2016 19:51
tehdy....:)
kozorozka
kozorozka | 5.7.2016 20:52
:)-FLOWER- ja mám ešte aj Urán v 7.dome. Vecí, ktoré potrebujú zmeny je veľa, ja celkovo cítim, že potrebujem zmeniť smer svojho života. Nejde o manželstvo, tam to nie je také zlé / zatiaľ/ :D a verím, že nebude i napriek postaveniu Urána.
Skôr ide o mňa, moje ja. V tomto postavení je ešte krátko, zhruba mesiac, tak sa radšej pripravujem vopred, i keď viem, že Urán je nevyspytateľný.
Naposledy keď som ho mala v neg. postaveni s Marsom, tak mi v ruke vybuchol fén :D
neznámy
neznámy » kozorozka | 5.7.2016 20:56
hmm, taky mám Uran v 7.domě...:)
kozorozka
kozorozka | 6.7.2016 09:19
A ako ho vnimas? V partnerstve? U mna sa prejavil nahlym koncom jedneho vztahu a neuveritelne rychlym zaciatkom s manzelom. Celkovo som vo vztahu velmi trpezliva, ale ked uz je niecoho prilis, tak viem urobit radikalny rez. Az tak, ze som.vedela ze tj definitivne. Nie len na oko ale aj v pocitoch.
Akoby som vsetko vymazala behom minuty a to slo o 5,5 r vztah.
A ako som ten jeden tak nahle skoncila, tak rovnako nahle zacal aj moj vztah s manzelom. Okolie bolo sokovane, do roka sme mali syna. A taktiez aj zamestnania /partnerstva/ koncili nahlymi vypovedami.
Teraz pohladom nazad si vela veci uvedomujem inak, ale vtedy to tie situacie vyzadovali. -WALL-
-PUH-
neznámy
neznámy » kozorozka | 6.7.2016 10:48
-LOL-..no, ptáš se té pravé.....byla jsem 30 let v manželství (po pouhých 7 měsících známosti:D), pak vloni začátkem roku nastalo okamžité ochladnutí (prvotní impulz ovšem vyšel z druhé strany ), škrtla jsem ho ze života a rozcházíme se.

Celkovo som vo vztahu velmi trpezliva, ale ked uz je niecoho prilis, tak viem urobit radikalny rez. Az tak, ze som.vedela ze tj definitivne. Nie len na oko ale aj v pocitoch.


S tímhle souhlasím ne na sto, ale na tisíc procent.....prostě jsem hodně tolerantní, ale jakmile pohár trpělivosti přeteče, je konec, není cesta zpět.

Já mám ale navíc Urana v konjukci s Plutem, tak pro mne není lehké "věci pustit" záleží na tranzitech, co víc převáží.....

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...