mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Pluta

ballin
ballin | 9.3.2012 23:29
zazil niekto taky intenzivny ? myslim viac rokov trval (asi ako zvycajne u pluta). a aj nieco zmenil alebo pomohol,nepomohol? ja budem mat 4 roky opoziciu na mars... no ale podla tej dlzky to asi pluto bude mysliet vazne s tym transformovanim nie? ci pluto uz nieje planeta ani v astrologii ? :D-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 07:33
zazil som tranzit pluta na pluto, pred 4 rokmi. obratil mi komplet zivot naruby, vysledok zmena v hodnotovom rebricku, dost brutalna. cele to trvalo cca 2 roky
ballin
ballin | 10.3.2012 09:13
napatovy?
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 10:01
kvadrat
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 10:35
To sme na tom podobne, ja mam zajtra exaktny Pluto konjunkcia Mars, cca 2 roky, 5 prechodov ... ked zistim co robi mozme vymenit skusenosti :-)
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 12:19
Ja som mala par rockov dozadu kvadrat na mars a mozem ho zhodnotit ako fyzicky dost narocne obdobie, ked si tak spatne zaspominam...obidva porody som vychytila pocas toho tranzitu a celkovo nova kazdodenna rutina spojena s babatkami.
Momentalne zazivam kvadrat na venusu...a ze ho teda poriadne citim...fakticky extremne emocie, ziarlivost, nenavist...a takisto ho budem mat este aj dalsi rok v januari a potom v lete...az skonci a prezijem to bez vaznejsej ujmy, zverejnim vysledky mojho prerodu. :D
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 12:37
Inak ten tvoj tranzit Pluta by som este moc do uvahy nebral, mas Marsa na 11 stupnoch. Pluto tento rok pojde na cca 9 stupnov 30 minut a potom sa zase otoci, od tvojho Marsu je viac nez dva stupne. Na jeden stupen sa mu priblizi o rok a intenzivne nim bude prechadzat az o dva.
ballin
ballin | 10.3.2012 12:46
pri tranzitoch je odchylka len +-0 ? tak som za vodou tento rok jupii-ROFL-
neznámy
neznámy | 10.3.2012 13:21
V jednej mudrej knihe "Prognózy v astrologii" je uvedene a zdoraznene, ze ked tranzitne planety tvoria presny aspekt, nic zvlastne sa zvacsa nedeje a efekt tranzitu sa casto prejavi ovela neskor, ale moze sa prejavit tiez aj skor. Pisem to preto, lebo som zazila tranzit Pluta na Mars (v opozicii) a v case presneho aspektu sa nic povsimnutiahodneho navonok nedialo, ale o par mesiacov (Pluto bolo uz o 2 stupne dalej) uz to povmsimnutiahodne bolo (strata prace, nehoda, smrt psa, konflikty vo vztahu), nastastie som tu :)
Prirovnala by to k prechodu buldozera -YES-
ballin
ballin | 10.3.2012 13:32
mozem vediet v akom dome bol nativny mars ? O_O dufam ze az tolko dobrych veci nezazijem... a neboli v tom zahrnute aj ine napataove aspekty ?
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 14:06
Mars v 7.dome a tranzit. Pluto prechadzajuce 1.domom, boli tam aj ine aspekty, napr. tranzit. Saturn v kvadrature na tranzit. Lunu, ktora prechadzala 7.domom (nasilna smrt psa, bol utrateny, nechcela som to, urobil to manzel bez toho, ze by mi nieco povedal, len ho priniesol od veterinara uspateho, predtym ho pes pohryzol, tak mi bolo smutno z toho) a kvadratura (tranzity) Saturn - Pluto, Saturn v 9.dome (to asi k tej autonehode?), Pluto v opozicii na 7.dom a Saturn v kvadrature na 7.dom, nastastie svietili na moje Slnko Jupiter v konjukcii s Neptunom (boli v trigone nan) vo Vodnarovi.
neznámy
neznámy » ballin | 10.3.2012 14:14
Inak, nas pes sa volal zverokruhovo Pluto :) bol to cierny labrador.
neznámy
neznámy | 10.3.2012 20:16
ozaj eqino... a sledoval si aj progresie??? samotný kvadrát na pluto má každý jeden človek v živote ak sa dožije toho veku. ja som si včera narychlo ešte kukol tvoje progresie a tvoj ascendent je práve (dlhodobo) v konjunkcii s Plutom. ono sa to umocní, keď ti zároveň tranzituje cez nejakú planétku, ale pocítiš to hlavne vtedy ak ti bude vytvárať aspekt na osobné a vedomé astrologické prvky. Jupiter a vyššie, to už nie sú "receptory vnímania", ale skôr silné podnety pre "receptory"
neznámy
neznámy | 11.3.2012 08:57
sledujem sem tam aj progresie, ale neprikladam tomu nejaky velky vyznam, skor pozeram klasicke tranzity.
neznámy
neznámy | 11.3.2012 15:53
môžem ťa ubezpečiť, že progresie sú vynikajúcim zdrojom informácií. veľké životné zmeny sa dejú vďaka progresiám, respektíve progresie poukazujú na veľké životné zmeny, alebo udalosti. a tiež ich považujem za klasické. keby som mal hierarchicky poskladať jednotlivé metódy výkladov, tak na samom spodku je radix, nad ním progresie (+progresie na radix, len tu si nie som celkom istý mierou dôležitosti) potom tranzity a na ešte lepšie dofarbenie solárne a po nich lunárne horoskopy. lunárne horoskopy nepozerám tak často, ale majú čosi do seba. solárny je tiež dôležitý, ale ten nie je na dlhé pozeranie, pretože aspoň ja ho vnímam skôr symbolicky a staticky na celý rok. v podstate je to podobné ako s progresiami, s tým, že progresie majú omnoho väčší význam. progresie sú preto silné, lebo majú akoby najbližšie k radixu. a všetko čo sa v živote udeje sa odvíja od tých najspodnejších metód výkladu. často sa stáva, že samotný radix ani tak nevyzerá zle ako to, čo človek v živote prežíva, ale keď prehodíš horoskop z radixu na progresie (sek. direkcie), tak sa chytíš za hlavu čo tam všetko uvidíš a už sa nebudeš čudovať prečo ten človek prežíva to čo prežíva a je to tam vykreslené oveľa jasnejšie ako v tranzitoch. napríklad: v tranzitoch môže Pluto robiť opozíciu na Venušu a prvý pohľad by povedal, že to nie je vhodné obdobie na nájdenie trvalého životného partnera/partnerky. naproti tomu v progresiách môže byť "spln" - opozícia Slnka a Luny, čo je veľmi významný životný okamih. je to naplnenie a vyváženie mužského a ženského princípu a integrácia týchto princípov vo vnútri človeka, čo sa často prejaví nájdením si životného partnera. človek vyžaruje zo seba túto vibráciu a tým pádom ju aj realizuje v materiálnom svete. z iného uhlu: vytvorenie harmonického partnerstva bude prostriedok k naplneniu tejto kvality, vďaka ktorému bude človek žiť vedome túto vnútornú integráciu. ak však bude v tranzitoch prítomná opozícia Pluta na Venušu, táto udalosť môže nastať po zdrcujúcich zážitkoch a významných zmenách v postojoch k partnerstvu a v hodnotách, ktoré človek hľadal vo vzťahu
neznámy
neznámy | 28.3.2012 21:02
vyhazov z práce může přijít v této době kdykoliv a pes byl bud starý nebo nemocný tak umřel nic neobvyklého ne?
neznámy
neznámy | 28.3.2012 22:16
Ne, vole...a citaj pozorne :)
neznámy
neznámy | 30.3.2012 13:06
Seru na pluta vole :D
proběhl tranzit pluta na konjukci s uranem a nic..-BYE-
neznámy
neznámy | 30.3.2012 20:14
Vyckaj casu ako hus klasu sa hovori tu u nas, vole -LOL- moze sa ten tranzit prejavit par mesiacov "po", aj pol roka, ak do polroka nebude nic, napis, dovtedy by som netvrdila, ze si za vodou ;), ale prajem ti, aby si nebol prevalcovany (to je asi sposobene viacnasobnymi kvadraturami?), neviem, co neprijemne moze sposobit tranzit Pluta v tych suladnych aspektoch, asi to nebude buldozer :)
neznámy
neznámy | 30.3.2012 21:17
no počkať počkať.. ale tranzity transaturnských planét medzi sebou samých o sebe nemusia znamenať nič dramatického. treba brať do úvahy aj to či sa tam niekde nekryje ten istý princíp v radixe so znamením, alebo domom, alebo niečo iné. mne keď tranzitoval pluto cez urán, bolo to kruté, ale jednak tam toho bolo trochu viac ako jedna konjunkcia a ďalšia vec je že môj urán je skoro na ascendente. takže to prifarbuje situáciu. ak sú do tranzitov transaturnských planét medzi sebou zapletené aj rýchlejšie planétky a osy, tak to je celkom iná situácia. totiž ide o to, že ak chceme pociťovať nejaké aspekty vedome, musí byť prítomná "vedomá", osobná planéta, prípadne Luna ako osbné nevedomie. to sú všetko citlivé body, ktoré veľmi dobre vnímajú všetko čo sa na "oblohe", teda v nás deje. osy ascendent-des. MC-IC, slnko, luna, merkúr, venuša, mars sú akoby aj receptory vnímania - rôzne funkcie vedomia vďaka ktorým sme si vedomí všetkých vecí. transsaturnské planéty sú mocné, ale nie sú receptormi a čím vzdialenejšia planéta, tým predstavuje aj kvality, ktoré sú vzdialenejšie od nášho bežného vnímania. teda ak sa "stretnú tam ďaleko" nejaké planéty, je to akoby sa niečo odohralo v našom hlbokom nevedomí, ale nevyšlo to na povrch. akoby sa pod hladinou oceánu zrazila ruská a americká ponorka aj s ich hlavami štátu a čajky nad hladinou si kľudne poletujú a pospevujú. zrazu sa pomaly vynorí akýsi vrak, alebo kúsky čo nepadly na dno, ale čajky aj tak ani netušia čo sa vlastne stalo.

inak väčšine z nás prebehol pluto cez urán, takže aj z tohto pohľadu sú to skôr generačné/kolektívne záležitosti ako osobné
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...