mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

tranzity na chiron

neznámy
neznámy | 24.10.2013 08:10
neviem, či tu je taká téma...
práve mi na chiron robí pluto kvadrát a urán konjukciu. chiron mám v piatom dome v baranovi...som si ho doteraz nevšimla, ale neviem, čomu inému pripísať svoje pocity, na toto by to sedelo.
otázka: kto to zažil a čo sa stalo? díky-FLOWER-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 24.10.2013 13:47
Chiron žiaľ nesledujem, lebo mu nerozumiem. Tiež by ma zaujímali jeho účinky, lebo ho mám spolu s Lilith v 11. dome a nepovažovala by som ho za dôležitý, nebyť stélia "ťažkých" planét v dome oproti. Neviem, ako ho cítiť, nieto ako na tranzitoch :/
neznámy
neznámy | 24.10.2013 14:51
A trošku priblížiť tie pocity by nešlo?
Ja mám Chirona v prvom dome v Rybách, vo vodnom trigone s Jupiterom, Lunou a Neptunom. Myslím, že by som nejaké aspekty na neho mala teda cítiť dosť podstatne.
Pozriem sa na to do minulosti. :)
neznámy
neznámy | 24.10.2013 16:27
Tak zatím co jsem vysledovala, tak tranzity ať už na mého Chirona nebo od tr. Chirona, vždycky to vyústí nějakým způsobem v řešení témat ohledně zdraví. Asi proto, protože mám Chiron původně v 6d. což jsem četla, že je hlavně o chronických nemocech a o nalezení svého vnitřního léčitele, o zaměření se na to jak zdravě žít a jak zdravě jíst, hlavně ve fyzické rovině.
Před časem jsem měla tranzity Chiron-Chiron, teď je to nějakou dobu Neptun-Chiron, a já to vnímám výlučně na fyzické rovině. V březnu příštího roku mi vleze tranzitní do opo z téčkem tak uvidím jaké to bude, každopádně ale když se dívám zpět, tak fakt všechn tranzity byly vždycky o zdraví... zatím jsem nenašla tranzit, kdy bych neřešila fyzično.
neznámy
neznámy | 24.10.2013 18:44
no tie pocity sú o uzdravovaní, nie však tela, ale duše. ona sa mi tá moja duša lieči postupne, ale teraz bol nával docvaknutí.
vskutku som ale mala pred 6 týždňami problém so zdravím, ale neviem, koľko mám rátať orbis tých tranzitov, pretože si to neviem nastaviť a nezobrazuje sa mi to čiarkami, takže som iba sledovala hodnoty tranzitujúcich planét...kto mi poradí, koľko je orbis?
neznámy
neznámy | 24.10.2013 18:56
Mala som konjunkciu Uránu na Chiron v roku 2011, ale nič si nepamätám, čo by s tým mohlo súvisieť. -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 20.3.2015 14:57
Ahojte. Vedel by mi niekto astrológie znalý povedať, čo znamená postavenie Slnka v sekundárnych direkciách rovno na Chiróne v radixe? Dosť by ma to zaujímalo, čo by mohol značiť takýto aspekt a ako sa môže prejavovať. Pričom Chirón sa v radixe nachádza v znamení Blížencov v 5. dome a direktívne Slnko je momentálne v 4. dome v sekund. direkciách, pričom tvorí konjukciu s direktívnym IC s orbisom 3° a niečo.
Ocením všetky názory a príspevky. Ďakujem. :)
neznámy
neznámy | 15.2.2018 07:59
Mal tu niekto Chirona konjunkcia Čierna luna ? ... mám to v 5 dome v rybách...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...