mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Lilith

neznámy
neznámy | 10.10.2014 14:29
Tak som to pozrela, ale iba lilith aspekty na slnko,čuduj sa svete,vždy v tom bol nejaký muž s mojím vnútorným bolestivým prežívaním,vzdanie sa ,pri každom jednom aspekte od lilith na slnko sa diali fakt škaredé veci,že si človek povie či je toto fakt možné a následne pocitovaná čierna diera,ktorej predchádzala duševná bolesť a utrpenie...
som netušila že to až takto sadne časovo na tie udalosti...
takže asi ticho pred búrkou
neznámy
neznámy | 10.10.2014 15:06
stáva sa že stretávame v živote podobných ľudí, ktorí nám robia problémy, ale to len preto, aby sme si uvedomili nejakú svoju vlastnosť. kým si ju neuvedomíme a nezmeníme, budeme priťahovať stále tých istých. neviem či je toto aj tvoj prípad, ale myslím si, že tam bude určitá podobnosť v situáciách, ale hlavne v tom čo si v sebe nezmenila. ak na to neprídeš, tak je to možno hlbší problém, niečo čo si priťahuješ nevedome. potom to treba riešiť "hlbšími" metódami
neznámy
neznámy | 22.10.2014 13:54
Tak mám ju exzakt skúsila som zmeniť to čo robím obvykle pri týchto tranzitoch, no je to ťažké mne ona príde ako keby cihala na slabú chvíľu...uvidíme keď bude dostatočne ďaleko od slnka,inak všimla som si ešte jedno pri nej mám dosť dominantné chute hlavne s mužmi utlacit ich,zneužiť a teraz nové dobre im naplacat, ;),netuším kde sa to vo mne berie ale chuť nejakým spôsobom ich pokoriť,takže skúšam tie chute neuviest do reality
neznámy
neznámy | 11.2.2015 11:26
Transit lilith přes mars....všimla sis ještě něčeho jiného důležitého u tohoto transitu?
neznámy
neznámy | 11.2.2015 11:29
Qoylurani...tisha....
Můžu se zeptat jak to dopadlo...transit lilith na midpoint slunce/luna? jestli už teda proběhlo...
neznámy
neznámy | 15.2.2015 20:08
AHOJ. No rada by som Ti odpovedala ako to prebehlo, ale nebol to môj tranzit, ale jedného "ex-priateľa", takže netuším ako to prebehlo v ňom, akurát, že pár týždňov na to, ako mal ten tranzit sme ten náš vzťah/nevzťah ukončili, čo bolo to najlepšie, čo sa mi mohlo stať... viac Ti žiaľ k tomu neviem povedať.
neznámy
neznámy | 15.2.2015 20:38
Hmmm... Takže myslíš že se to týkalo vztahu?
neznámy
neznámy | 16.2.2015 08:47
Krize ve vztahu! ... Ale dopadlo to očistně. Teď mi jde přes ten midpoint Jupiter.
Během tranzitu Lilith jsem měla ještě Pluto v kvinkunxu na Lunu a teď mám Pluto v trinu hrot T-kv. Venuše/Mars a zrovna se mi blíží i Lilith do konjunkce. Cítím to dost brutálně a myslím, že to bude tou Lilith na hrotě, což zesiluje mnohonásobně plutonský transit.
A co u tebe, nějaké postřehy ohledně tranzitu Lilith/midpoint Luna-Slunce?
neznámy
neznámy | 16.2.2015 11:02
Taky mám krizi ve vztahu. Ja mam na tom midpointu mars.
A transitně je vlastně v opozici už neptun. Navíc nabíhá transitně saturn na mou lunu, tedy v kvádru na ten můj mars. Pluto je transitně už v rozběžným trinu na můj mars a v trigonu na můj chiron.
Mám chuť utéct. A odnáším to dost zdravotně-konkrétně ty orgány 2.čakry. Pomáhá mi o tom s partnerem mluvit a odkrývat tak to co bylo dlouhá léta pod pokličkou. To pak vždycky cítím i neskutečnou úlevu fyzicky.
Konkrétně ten saturn na luně tam taky obnažil jistá zasunutá témata.
Ale lilith na tom marsu je dost brutální. Trvá mi dost dlouho než identifikuju co to mám vlastně za pocity. Hodně se to ve mne pere.
neznámy
neznámy | 16.2.2015 11:36
Na toto Ti neviem celkom odpovedať, keďže netuším ako to ten môj ex-priateľ vnímal, resp. bol to skôr ex-milenec, on bol zadaný,ale to je jedno... neviem čo je s ním teraz, keďže v čase keď som ho spoznala mal vo vzťahu so svojou priateľkou veľkú krízu, keďže nebola šanca na rozvinutie normálneho vzťahu, časom bolo nevyhnutné aby ten vzťah skončil medzi nami... Nakoniec sa to aj skončilo medzi nami, čo už teraz spätne vnímam ako to najlepšie čo sa mi mohlo stať. Ako vnímal ten tranzit netuším, možno nejaké sexuálne problémy, nespokojnosť, neviem... ťažko to je takto analyzovať, keďže nepoznám jeho vnútorné rozpoloženie a už ani nemám záujem sa tým zaoberať.
neznámy
neznámy | 16.2.2015 21:28
Jak vlastně vnímáš to poselství lilith?
neznámy
neznámy | 17.2.2015 08:28
Když budu mluvit jen o tom, co jsem vysledovala z vlastního horoskopu, pak mi Lilith vytáhne vždycky něco, co beru jako karmickou záležitost. Cokoliv se děje beru, že se to dít MUSÍ, je to nevyhnutelné! Já jsem tentokrát stála před rozhodnutím, kdy jsem musela zdánlivě zvolit (píšu zdánlivě, protože ve skutečnosti jsem cítila, že na výběr nemám a musím udělat to co musím) mezi něčím co bylo pro partnera extrémně důležité a tím co bylo extrémně důležité pro mě. Ve zkratce, celý život jsem vždycky dělala to, co bylo v zájmu "vztahu" a nakonec jsem zjistila, že jsem v tom vztahu jediná, co dělá věci v jeho zájmu-SAD- Tentokrát to bylo pro mě o to těžší, protože nynější partner je pro mě osudový, někdo s kým máme velmi silné pouto a oboustranně vnímáme svou společnou cestu. Jenže v tom případě jsem cítila, že dostávám obrovskou šanci a jestli tentokrát (POPRVÉ v životě) neupřednostním sebe, tak to všechno dopadne špatně. A nepřeženu to když řeknu, že jsem cítila, že jestli to pro sebe neudělám, Vesmír se stáhne, protože takto jasný signál, který byl podpořený od nečekaného přílivu peněz až po další, bylo něčím co prostě nesmím ignorovat.
A nevysvětlíš, že partnerovi nemůžeš být oporou v den, který je pro něj jeden z nejdůležitějších, protože musíš udělat něco co je extrémně důležité pro tebe a o čem si hodně členů rodiny myslí, že to mohlo počkat. No, nemohlo! Ale to taky nevysvětlíš. Nevysvětlíš, že to byla tvoje zkouška toho jak moc jsi ochotná se postavit sama za sebe i když je tady možnost, že se k tobě všichni otočí zády, i když je tady nebezpečí že se rozpadne vztah s mužem kterého miluješ a víš, že jsi ochotná udělat pro ten vztah vše, s tou výjimkou, že TEĎ si musíš zvolit sebe.
Několikrát v životě jsem dostala takto silné upozornění a VÍM, že toto je něco, co musím splnit do puntíku, tak jak to Vesmír chce, jinak bude zle...
neznámy
neznámy | 17.2.2015 08:40
zaujímavé.. nemáš náhodou v kolečku nejaké kvinkunxi? to mi ich dosť silne pripomína čo píšeš
neznámy
neznámy | 17.2.2015 08:57
Myslíš v tranzitech nebo v nativu? A jinač mi neříkej, že zrovna ty nemáš moje data :D
neznámy
neznámy | 17.2.2015 09:12
s lilit mám nejaké osobné skúsenosti čo som vypozoroval keď som sa spätne vrátil do minulosti, sedí to jak riť na šerbli. lilit má obežnú dobu 9 rokov a vedel som o niektorých veciach dosť presne kedy sa stali a v roku 2004 som mal konjunkciu lilit na venušu v 8. dome, v tom čase shodou okolnosti súčasne aj s tranzitujúcou venušou a o 9 rokov na to sa zopakovali veľmi podobné kombinácie. v solári som mal aj lilit aj venušu. udiali sa veľmi podobné zážitky s niektorými detailami, ktoré mali v oboch prípadoch inú príčinu, ale v konečnom dôsledku to vyzeralo zábavne rovnako. diali sa takisto úplne odlišné veci ako pred 9timi rokmi, ale vnútorné prežívanie a jeho význam bol veľmi podobný.

takže môžem skonštatovať, že lilit má jednoznačne reálny a viditeľný vplyv. opísal by som jej význam presne ako sa tradične opisuje v mytológii. Lenže asi nepoznáme jej všetky súvislosti a mechanizmy ako funguje v horoskope, pretože niekedy je to osudového charakteru a niekedy prejde jak vzduch. mojej manželke teraz prešla cez ascendent, akoby neexistovala. neviem či môže mať ešte iný význam ako "nezávislá zmyselná žena", pretože cez ascendent by ju mala priam stelesňovať. môže byť že sa prejavila len na podvedomej úrovni, v jej mysli, buď bez väčšieho významu, alebo ten význam - tie zmeny, ktoré urobila zostali skryté. napadá má taká možnosť, že to mohlo zostať ako neotvorený balíček, alebo nevyklíčené semienko, ale aj to len v prípade, že lilit naozaj fungovala. konštelácie často fungujú hlavne v našej mysli. druhá možnosť, o ktorej by som tiež uvažoval je, že lilit, ale aj všetky ostatné planéty fungujú v horoskope podľa potreby. podľa toho či človek je naladený na tie vibrácie, alebo má niečo nevyriešené v tej oblasti, ktorú predstavuje daná planéta. lenže ono to často je zapísané už v radixových postaveniach. je možné ešte aj to, že lilit je úzko prepojená s venušou a lilit jej jej kamoška čo občas dobehne narobiť poriadky :)
marcie
marcie | 17.2.2015 09:25
to som rada, že toto napísal astrológ a ešte k tomu muž, lebo mám pocit, že Lilit je dosť braná akosi " feministicky " a muži sa jej skôr boja a nevedia sa na ňu napojiť ( koniec koncov aj my ženy s tým máme dosť problémov a nie vždy chápeme jej posolstvo ) -PUH- , podľa mňa jej treba v astrológii venovať pozornosť ... veľa žien sa tiež bojí dať najavo Lilit v nás - zrejme zo strachu pred " morálkou " okolia ...
neznámy
neznámy | 17.2.2015 10:47
No, dlouhodobě Pluto kvinkunx Luna/Severní Uzel/DSC...
neznámy
neznámy » marcie | 17.2.2015 21:05
nerád sa označujem ako astrológ. ja sa astrológii len venujem. inak sme astrológovia všetci
marcie
marcie | 18.2.2015 07:42
:) ja mám pocit, že čím dlhšie sa tomu venujem, tak tým viac sa mi prehlbuje pocit, že nič neviem ... ale zasa práve to je jeden aspekt, ktorý ma na astrológii láka, že človek môže stále študovať, učiť sa a overovať si poznatky ... a fascinuje ma tiež to, že občas ma niečo napadne, nejaká vec, idem pozrieť do horoskopu, a fakt to tam je, to ma niekedy až zamrazí z toho, ako astrológia " funguje ". Mimochodom vďaka za tie zverejnené články, je to super pomoc ! -BYE-
neznámy
neznámy » marcie | 18.2.2015 15:54
som rád keď som niečim pomohol
Stránka:
< 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...