mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Jupitera

neznámy
neznámy | 24.11.2013 13:31
Ako ste ich prežívali? Mne keď trigonoval Jupiter na stelium, prežíval som to práveže negatívne.
neznámy
neznámy | 24.11.2013 13:48
No v polovině roku mi začal trigonovat stélium Merkur, Pluto, Slunce, Saturn a právěže to bylo dobré období, byla jsem odstřelená do víru změn a to pozitivních. A jelikož jsem tam měla i ve hře Urana v trinu na Uran a Jupiter, tak to byla docela silná záležitost a fičák.
Horší byl počátek roku, kdy mi kvadrátoval hrot téčka, přitom byl v opozici postupně na Uran a Jupiter a k tomu jel přes Lunu, to jsem se cítila fyzicky i psychicky nic moc.
Za 2 roky mě čeká přechod přímo přes hrot T-kv. což bude asi zajímavé. Naposledy mi tudy jel v roce 2003. ten rok jsem maturovala (an to jak to vypadalo, že to bude, tak velmi úspěšně :D) a rozjela jsem nové věci, ale fyzicky jsem se moc dobře necítila a co se sebevědomí týče tak taky nic moc.
Jak mi pak jel přes zmiňované stélium, tak jsem zrovna nastoupila poprvé do práce. pamatuju si jak jsem byla drsňačka. Byla jsem šíleně v kompenzaci a nenechala si nic líbit, od nikoho. (opačný extrém toho jaká jsem bývala) A to už pak začalo být moc i na mě :D
2007 mi šel přes Urana a svou nativní pozici v opo na Lunu, krom toho byl Uran v opo na hrot téčka, kv. na Lunu a svou nativní pozici a Jupitera. A to byl jako jeden z nedrsnějších roků co jsem kdy zažila. Se vztahem jsem udělala jasný proces, začala se zabývat zcela sama sebou, takže v konečném důsledku pozitivní. Ale tam jsem byla na pokraji zešílení už, nervy v kýbli.... nic moc zážitek.
Pak mi šel v r. 2008 spolu s Plutem přes Neptun v 1d a to byl odpich, tehdy jsem odjela do zahraničí.
Jak se mi pak nasáčkoval :D do opozice na hrot téčka v kv. na nativ + Uran + kv. na Lunu to byl zdravotně jeden z nejrhoších roků. Příšerné migrény, absolutní únava, vztahy s muží hrozné. Hodně bolestivé po všech stránkách.
A to je myslím vše :D
jana799
jana799 | 24.11.2013 20:16
No mě když šel naposledy trigonem na Slunce, tak se mi narodil syn a převzali jsme s manželem nemovitost. Když mi šel konjunkcí, tak jsem se vzdávala. Ale je fakt, že ty pocity u toho nebyly jako u vytržení, radost a tak, spíše smíšené. To až časem, odstupem hodnotím pozitivně. Vždy totiž tyto pozitivní aspekty doprovázely jiné, náročnější aspekty, které tu čirou radost čeřily. ALE! Zase si říkám, že díky tomu Jupieru ve hře jsem zvládla ty náročnější aspekty. Že mě vždy provedl tím obdobím jako Dobroděj..-HEART-
ballin
ballin | 26.11.2013 14:04
kvad. slnko mer mc zlé.

trigon merkur myslienky ktore presahovali moje predosle myslienky :D videl som vsetko velmi bozsky a nebozsky - zlé, skoro som isiel na kurz francuzstiny ale len skoro, slnko mc zlé.

trigon jupiter bola asi velmi vhodná príležitosť, využitá.

konj. mars asi najlepšie ale velmi vydatne na rozhadzovanie peniazov ale aj patricna snaha ich ziskat ( 2 dom ).

momentalne opozicia neptun uran, neviem celkovo mi pride kazdy tranzit hlava v oblakoch a nohy v zemiakoch :DD
neznámy
neznámy | 29.11.2013 21:55
Aktuálne mi tranzituje jupiter v kvadratúre na MC, ktorému vládne venuša a na MC mám pluto.

Prejavuje sa to najmä v pôžitkárstve všetkého druhu od chuti do jedla až po všemožné aktivity. Dnes napr. som dostala tak neskutočnú chuť lyžovať. Sedím už celkom slušný čas za PC a zisťujem možnosti lyžovania na SLovensku cez víkend.
A tá kvadratútra...keďže nemám auto a som odkázaná na odvoz autobusom, teda aj na lyžiarske centrum, ktoré nie je ďaleko od nejakej zastávy, začínam byť sklamaná.

Ešte možno Donovaly, ale to napätie a nutkanie je tak silné, že sa niekam určite prevezieme,aj keby na danom mieste sezónu neotvorili. Tá aufória sa už nedá utlmiť. Už som aj zbalená, hlavne že ešte presne nemám ujasnené, kam ideme :D
neznámy
neznámy | 29.11.2013 22:35
A to pluto tam ešte aktivuje extrémizmus, takže ťahám veci tam kam chcem za každú cenu.
Magnician
Magnician | 25.10.2018 18:05
tiež by som teraz rád položil túto otázku,,,ja tranzity Jupitera neprežívam nejak výnimočne,ale zrejme výnimočné sú ,tak sa chcem poradiť....
neznámy
neznámy » Magnician | 25.10.2018 19:35
Ja teda mám aj v natíve Jupitera v povyšení aj dobre aspektovaný ale veru ja ho nevnímam ako dobrodeja. Dlhý čas mi teraz ide 8 domom v Saturne dobre aspektovaný ale veru nič také super nebolo, skôr negativne veci ale zas aj iné dôležité platenty si povedali a ukáž čo v tebe je a koľko vydržiš. Momentálne je síce v kvadratúre na pluto ale v trigone na Uran a Slnko.
Už dlhý čas si myslím že mi možno pomáha ale vedie ma zrejme k cieľu k takému aký som si tam hore vybrala.
Magnician
Magnician | 25.10.2018 21:51
takže v konečnom dôsledku prinesie šťastie-FLOWER-
neznámy
neznámy » Magnician | 26.10.2018 09:26
Dobre si ma pochopil, v konečnom dôsledku áno, lebo ma vedie tými uskaliami a takými odretými nohami ako som si zvolila, lenže to robí aj Saturn a vlastne každá. No ale vôbec to nesedí s tým že dáva a podporuje. Síce možno u mňa aj preto že je v konjukcii s Merkurom lenže moje IC je v blížencoch a DSC v Panne a tam vladne merkúr a Jupiter nie je veľmi vítaný v tých znameniach tak možno ta konjukcia nie je dobrá a brdí Jupiter v rozdávaní peňazí.
Stále sa učím a rozširujem si obzory a to čo vypľuje počítač ked človek zadá údaje je max. tak na polovicu správne, lebo potom vidime že tam máme stalicu alebo iné spojenia a zistime že je všetko trochu inak.
Magnician
Magnician | 26.10.2018 12:33
mňa takto vykrúca Saturn,,v podstate je to tiež môj dobrodej a začínam ho mať rád-LOL-
neznámy
neznámy » Magnician | 26.10.2018 13:05
Ja som svojho Saturna prijala v 40 a pochopila že ma má rád.
Magnician
Magnician | 27.10.2018 13:28
tiež som to dlho tušil,teraz už verím-THUMBSUP-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...