mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity

Dogi
Dogi | 24.7.2014 21:34
Zaujíma ma Váš názor na tranzity, ktoré ma čakajú.
Neptún tranzituje Ryby a 9.dom (podľa Campana je stále v 8.dome) odkiaľ už tvorí kvadratúru na Venušu v Blìžencoch a 11.dome a postupne sa posúva do pozície, kde vytvorí kvadrát na Slnko v Blížencoch a 11.dome a zároveň kvadrát Neptún v Strelcovi a v 5.dome (v radixe Neptún tvorí opozíciu na Slnko a Venušu). Počas tohto obdobia Saturn tranzitujúci 5.dom postupne opustí trigon na Lunu, Saturn a Mars v 1.dome a vytvorí najprv opozíciu na Merkúr v Býkovi a 11.dome a potom Venušu v Blížencoch a 11.dome až napokon vytvorí konjunkciu s Neptúnom a zároveň opozíciu na Slnko. Zároveň v tomto období Jupiter bude tranzitovať Pannu a 3.dom a vytvorí kvadratúru na Slnko a Neptún. Zaujíma ma Váš názor. Pre doplnenie obrazu ešte môžem uviesť, že Neptún bude zároveň tvoriť trigón na Sev.mes.uzol, Urán bude stáť na Lilith v 10.dome a tvoriť kvadratúru na Lunu so Saturnom v 1.dome, Lilith bude stáť na Uráne v 4.dome a zároveň tvoriť kvadratúru na Lunu so Saturnom v 1.dome a Pluto bude z 6.domu tvoriť trigón na Jupiter v 11.dome. :-)
Dogi
Dogi » Dogi | 24.7.2014 21:46
Koho zaujímajú direkcie...v tom období Luna potom, čo v Kozorošcovi prejde Desc vytvorí opozíciu na Lunu so Saturnom a kvadrát s Lilth a zároveň Slnko ešte z 12.domu v Rakovi vytvorí kvadrát na Lilth. :-)
neznámy
neznámy » Dogi | 27.7.2014 10:29
no to je na rozvod -LOL-:D

ale určite to bude zaujímavé obdobie. na lunarne uzly asi nemá veľký význam brať do úvah iné postavenia ako opozície a konjunkcie. saturn v opozcii na slnko - tam môže dôjsť k nejakému výraznému zlomu
Dogi
Dogi | 27.7.2014 13:18
No hej, aj mne sa tak zdá keď sa na to snažím pozerať objektívnymi očami ale akosi sa mi to zatiaľ nechce veriť :-). Dcéra má v radixe Lunu a Slnko v kvadráte, okrem toho samé dobré aspekty. V tom období bude mať Jupitera v 1.dome v opozícii na Slnko v 7.dome a kvadráte na Lunu v 10.dome. No a Saturn je v radixe v konj s IC inak dobre aspektovaný. A v tom období bude v 4.dome v opozícii na Lunu a kvadratúre na Slnko ale aj trigone na Uran v 8.dome. A Urán z 9.domu sextil Luna, potom sextil Merkúr a opozícia Mars v 3.dome. Na Slnku jej bude stáť Chirón a pomaly sa k nemu blíži Neptún, aj keď v celom tom období je ešte pomerne ďaleko.
Partnerovi Pluto prešlo pred rokmi 12.domom a kvadratúrami na Slnko, Merkúr v 8.dome a Pluto v 9.dome a v nasledujúcich rokoch bude postupne vytvárať z 1.domu kvadratúry na Mars, Venušu, Urán a uzly v 9.dome. V tom období kvadr na Mars. Podobne Urán opozície z 2. a neskôr 3.domu na všetky planéty v 8.a 9.dome. V tom období opo na Venušu -ROLL--ROLL-. Jupiter mu prejde cez Mesiac v 7.dome, čím vytvorí aj kvadratúru na Jupiter v 4.dome. Presne vtedy Saturn vytvorí kvadratúru z 10.domu na Mesiac a potom sa začne posúvať k Neptúnu v 11.dome...A to má v radixe Saturn v 7.dome, hoci dobre aspektovaný.
Vyzerá to fakt divoko :-). Sama som zvedavá, ako to ustojíme. Zrejme prídu veci o ktorých ešte ani netuším aj keď to obdobie nie je až tak ďaleko. No kedysi mi moja astrologička povedala, že každý má v skutočnosti taký život, aký si ho urobí a musím s tým súhlasiť.
neznámy
neznámy » Dogi | 27.7.2014 18:37
neviem koľko má dcéra rokov, ale slnko s lunou v kvadráte, alebo opozícii vypovedá niečo aj o rodičoch - o ich vzájomnom vzťahu, ktorý si dieťa môže prežiť. deti s napäťovým vzťahom medzi slnkom a lunou zvyknú mať rodičov, ktorý spolu niečo vážne riešia a zvyknú sa aj rozviesť. pokiaľ je niečo také, že fakt planéty príliš okate naznačujú, alebo ti niečo potvrdí jasnovidka/ec, tak ti potvrdí aj to, že sú bytosti, ktoré nám pomáhajú zvládať situácie a náročné veci, ktoré sa prakticky nedajú zmeniť, alebo udržať, prevedú nás nimi tak, že eliminujú "búrky" na minimum, aby karmy prešli čo najhladšie. ale o to ich treba vedieť poprosiť. a druhá dôležitá vec je, že ak sa budeme niečoho báť, dodáme tomu množstvo mentálnej energie, aby sme si pritiahli a zosilnili - to čoho sa najviac bojíme. na všetky konštelácie sa treba pozerať s triezvou hlavou, inak je astrológia len na škodu
Dogi
Dogi | 27.7.2014 20:48
Ďakujem :-). O tom, čo môže vypovedať tá kvadratúra o rodičoch viem. Partnera ľúbim, aj keď to jednoduché nie je. Dcérka bude mať onedlho 5 mesiacov. Báť sa nebojím. Išla som do vzťahu s tým, že chcem aby nám to vyšlo, ale viem, že to nemusí výjsť. Partner je z inej krajiny, inej kultúry a už len toto samotné prináša komplikácie. Navyše, jeho horoskop je fakt "sila" a to som vedela ešte pred vzťahom a aj ja som pomerne ťažký "prípad", ale človek by nemal robiť rozhodnutia zo strachu, alebo sa vyhýbať tomu, čo má prísť. Nikdy nebudem ľutovať, aj keby to nakoniec nedopadlo dobre. Naša dcéra je fakt poklad :-).

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...