mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Tranzitní saturn v opozici na nativní lunu

neznámy
neznámy | 25.8.2012 14:32
Momentálně mi tranzitní saturn tvoří opozici na mou nativní lunu v beranu v 8. domě
- emoce sou vážně nějaké "bloklé" - sakra nezvyk, ale co s tím? Co mi má tento tranzit dát? A zrovna mám období jakoby prosáklé smrtí... netuším co cítím... bojím se aby se všechny ty emoce nekupily a potom s odchodem saturna nebouchly...
neznámy
neznámy | 26.8.2012 03:18
Saturn vytvoril prvý krát opozíciu na tvoju lunu už minulý rok,začiatkom tohto roka cúval,takže vytvoril druhý krát aspekt na tvoju lunu,a teraz ide už vlastne 2hý krát dopredu..
Takže sa to bude niesť v podobnom duchu jak vtedy..

Mne presne vtedy tvoril saturn kvadraturu na lunu v kozorohovi..
Také smutné obdobie,človek je ponorený sám do seba,oddelený od sveta,a emocie sú zmrazené,...pri opozícii môžeš mať pocit,že sú potlačené,blokované..čož môže viesť k výbuchom,zvlásť keď je luna v baranovi,ale tá vybuchuje tak či tak,priebežne,aj bez saturnu,či?:)

A hlavne sa to bude týkať domu ktorým saturn prechádza,2.domom-sebahodnota,a tiež financie..a 8.domu..
Človek by sa mal vrátiť k svojej podstate,pretože sa od nej oddelil.
neznámy
neznámy | 26.8.2012 12:54
Noo, v tom prosinci když sem měla tu opozici saturna na lunu + sextil od neptuna... tak to se mi totálně blokly emoce skrze neustále se opakující psychicky vypjaté situace, které sem byla "nucena" řešit, ale nic sem s nima nezmohla... jakoby totálně emocionální otupení (což je opačný extrém mé "normální" overemocional situaci) - ale to mi nedošlo, že to bylo tímto tranzitem :D

Vrátit se ke své podstatě... no, mé věčné téma - emoce... a právě poslední dobou (časově neidentifikovatelný horizont) jako bych tu byla víc pro druhé než pro sebe...

Ale vzhledem k tomu, že své emoce momentálně nejsem schopna detekovat a vše jde přes hlavu - takže se myšlenkově cyklím - netuším, jestli "přijetím" role, jsem tu pro vás pro všechny, jen neutíkám od toho žití v sobě a pouze pro sebe nebo jestli role sebeobětujícího se služebníka není jen ego živící lež... prostě bez těch emocí nepoznám co je "pravé" ... (ale otázka je, jestli jsem to kdy s těmi emocemi poznala -WINKIE--PUH-)
neznámy
neznámy | 26.8.2012 13:37
A to nič si z toho nerob,to je taký račí osud:D

No a práve teraz je tá doba,saturn v aspekte na lunu,kedy človek nemá potrebu ani náladu žiť pre druhých..neviem,ja som mala pri tej kvadrature taký pocit,že nemám čo ponúknuť zo seba,že som úplne vyprahnutá citovo a rozdaná...
len tak sa ponoriť do seba..

Človek sa musí naučiť aj brať,nie len dávať..je to veľmi dôležité,aby v tom bola
rovnováha..
- pomáhanie - tí ľudia, ktorí chcú iba pomáhať a dávať, sa snažia udržať si ilúziu vlastnej nadradenosti.. Tento postoj, ktorý je známi ako „syndróm pomocníka“ má veľa idealistov-LOL-
Egoistická snaha oslobodiť sa od potrieb je v zásade nepriateľská voči vzťahom celkovo.. Ľudia čoskoro prestanú niečo chcieť od tých, čo odmietajú prijímať a preto sú chronický pomocníci často osamelí alebo zatrpknutí..
neznámy
neznámy | 26.8.2012 16:56
- pomáhanie - tí ľudia, ktorí chcú iba pomáhať a dávať, sa snažia udržať si ilúziu vlastnej nadradenosti..
----------------------------------------
no toho se právě bojím ... nikdy sem nebyla zarputilý pomahač, vlastně sem se radit většinou zdráhala (moc velká zodpovědnost :D ), ale vždycky sem byla ta vrba, ta emocionální podpora, ta kdo povzbudí v depresích i když je v depreších sama...

A právě teď mám období, kdy se lidi kolem hroutí, umírají... chtějí pomoc, potřebují ji, okolí mě pasuje do role: "musíš něco dělat, ty si jí nejblíž..."

... a pak si vzpomenu na tu svou dračí hlavu v rybách v 6. domě...

Ale kynezioložka mi nedávno řeka, že se mám na všechny vykyšlat, nechat je se topit v jejich sračkách... že se všichni obrací na mě jen proto, že už mají zafixované, že jsem prostě stále k dispozici... ale přece nemůžu přestat být k dispozici v nejtěžších chvílích jejich života?
neznámy
neznámy | 26.8.2012 19:16
Jasné,ľudia si na to zvyknú a začnú to brať ako samozrejmosť..
človek dáva a dáva,a nasáva cudzí bordel,
preto vlastne aj raci sú náchylní na rakovinu napríklad,viac než iné znamenia,lebo svoje pocity majú tendenciu potlačiť,odsunúť,na úkor iných..pre dobrý pocit,ale vo finále človek zistí,že ten dobrý pocit mu je na dve veci :)
Lebo daváním a odmietaním prijímania,sa pripravuje o radosť zo života a preto takí ľudia sa cítia prázdni a nespokojní..

A pri tomto tranzite,by si to mal človek uvedomiť..že tá depka s tým úzko súvisí,a že je to potreba zmeniť..

Ja už to mám tak,že si vyberám do koho vložím svoju energiu a čas..
neznámy
neznámy | 26.8.2012 19:36
..ale môžeš prestať byť k dispozícii,niesi zodpovedná za ich osud...nemusíš sa cítiť vinná a brať na seba bremeno niekoho cudzieho..

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...