mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Uranu na Ascendente

neznámy
neznámy | 29.5.2014 07:08
Ahojte

Blíži sa mi tranzit Uránu na Ascendent a chcem Vás poprosiť o Vaše skúsenosti. Nie to, čo ste sa dočítali v literatúre, ale osobnú skúsenosť.
Stal sa z Vás "iný" človek;)? Raz a navždy ste zahodili všetky svoje mindráky, bolesti, zvyky a obvyklé správanie? A čo na to Vašed okolie?
Čo sa udialo, ako ste to vnímali a čo sa z Vás stalo? A stali sa nejaké nečakané udalosti, ktoré ste nepredvídali? A začali ste sa stýkať s inými typmi ľudí než ste boli zvyknutí?
A kedy sa začal prejavovať účinok, koľko stupňov pred Ascendentom?
Ja tam budem mať zároveň tranzit. Urán v trigone na radix. Lunu a opoziciu na radix.Merkur. A v rovnakom čase z času na čas mi ten trojuholník bude tranzitovať aj Jupiter z 5 domu. Tak sa teším-LOL-
martinbd
martinbd | 29.5.2014 07:59
Ja som náhle skončil v nemocnici, ak chceš vedieť podrobnosti, napíš mi. Každopádne, je to individuálne, treba posudzovať horoskop ako celok, u mňa je Urán v 8. dome, dome smrti a vládne 12. domu - nemocnice a je súčasťou T kvadratúry (Urán-Mesiac-Venuša) bez harmonických aspektov, ale bez toho, aby tam bolo Pluto opozícia Slnko (životná sila) a Saturn v konjukcii na DSC a direkčný Mars v konjukcii s Plutom, pričom Pluto a Mars vládnu 8. domu a Saturn 12. domu, by to bývalo dopadlo asi ináč.
Otázka je, či máš rektifikovaný horoskop, lebo ak nie, tak toto by mohlo celkom dobre poslúžiť.
Okrem toho, ti tam bude tranzitovať aj Pluto, ako tak sledujem ľudí s karidnálnymi znameniami na ASC, tak im Pluto s Uránom ktoré sú v kardinálnych znameniach robia riadny vietor v živote.
neznámy
neznámy | 4.9.2014 15:39
Ahoj... zaujímalo by ma, či si zaznamenala už nejaké zmeny s tým tranzitom Uránu na Asc? Keďže máš Asc. v Baranovi malo by sa to dosť radikálne prejaviť navonok. Mimochodom tiež ma čaká tento tranzit o nejaké 3 roky tak som zvedavá, čo to dá... určite to bude dosť výrazný prejav takéhoto Uránu. -SHINY-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...