mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

tranzit urana a pluta na antivertex

neznámy
neznámy | 4.6.2012 09:18
Ahojte

potrebovala by som vasu pomoc.
Chcem urobit iste rozhodnutie, vyvinut urcitu aktivitu, ide o osobnu vec. Mohlo by to posunut urcity problem, ktory mam s istou osobou dopredu a ziskat to co uz sa dlhsi cas usilujem, alebo naopak, priniest si hanbu a mozno to budem v buducnosti lutovat. Ta osoba moze pochopit nieco co dovtedy prehliadala akonecne so mnou vyriesit to co mame nevyriesene, alebo naopak, moze sa poriadne nastvat a urazit. Alebo sa totalne strapnim. Mam vsak silne nutkanie to urobit a pocit, ze uz nesmiem cakat.

Avsak mam momentalne tranzit urana na radixovy antivertex a od jula aj kvadrat tranzit. pluta na antivertex. Jeden cesky astrolog pise, ze ak je antivertex aktivovany, mozeme urobit nieco, co sme nemali, osudnu chybu, nieco, co budeme neskor trpko lutovat.

Lenze co ak neurobim to, co planujem a pockam, az v septembri oba zlr tranzity prejdu. Nie je mozne ze sa maju veci riesit prave pocas takychto tranzitov, lebo inac v buducnosti zase sa najde nieco , co mi zabrani aby som to urobila? ze je to proste osud. A okrem toho mi stale nejaky diablik vnutri mna hovori, ze to mam riesit promptne.

Mate s tym niekto skusenosti? Ked vam uran a/alebo pluto tranzitoval antivertex:? U mna je este problem, ze v v radixe mam na vertexe konjukciu s marsom a plutom. Dakujem.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...