mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

tranzit Saturnu v 6.dome

neznámy
neznámy | 21.12.2017 19:33
želám pekný predsviatočný podvečer,,chcela by som Vás tu poprosiť o Vaše názory,, či skúsenosti s týmto tranzitom,,moje zdravie nie je pevné,,ako už iste niektorí tuná viete,,preto Vás prosím,,o názor,,že čo od takéhoto tranzitu šiestym domom môžem čakať,,pred Saturnom mám obrovský rešpekt,, za každú pripomienku vopred úctivo ďakujem:)
martinbd
martinbd | 21.12.2017 20:45
Mne keď prechádzal Saturn cez VI. dom, tak som neochorel, ale keď mi robil kvadratúru na Mesiac do VI. domu, tak som ochorel. Ale v tom čase bol v Strelcovi a môj profekčný ASC bol v Strelcovi. Takže bol aktivovaný. Treba si teda pozrieť, kde je profekčný ASC. Ináč kopia sa mi príklady ľudí, ktorý keď mali profekčný ASC tam, kde bol Saturn, zažívali krušné chvíle v tej oblasti. Profekcie sú zjavne dosť dôležité. A hodia sa na kombináciu s tranzitmi a solárom.
neznámy
neznámy » martinbd | 21.12.2017 23:11
hmmmmm ďakujem,,,,ide sa šprtať-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 26.12.2017 14:17
dovolím si podotknúť,,snáď nebude na škodu,,,že vysvetlenie som našla aj na najdise,
asi takto približne v skratke je tam:Tranzit Saturna VI. domem je obdobím nesmírné zodpovědnosti a tvrdé práce, ze které můžete mít strach. Můžete nyní vnímat každodenní život a jeho rutinní záležitosti jako cosi tíživého a mimořádně náročného. Vaše zodpovědnost se vám chvíli může zdát až nesnesitelná a může vám být zatěžko vyhovět požadavkům zaměstnavatele, což může vést k problémům nejen s ním, ale i se spolupracovníky. Tísnit vás též může pocit, že i kdybyste pracovali sebelépe, stejně se vám nedostane přiměřeného uznání nebo odměny. Z dlouhodobého hlediska vám však efektivní práce přinese užitek. Pozor však na prudké tempo, které by se mohlo odrazit na vašem zdraví, o které se nyní Saturn chce více starat a pečovat. Někdy může značit nedostatek pracovních míst ve vašem oboru.
neznámy
neznámy | 26.12.2017 20:00
Prechod Saturna 6. domom sa u mna prejavoval predovsetkým v pracovnej oblasti. Bolo to v období rokov 1993-1995 a nemohla som si v tom období nájsť adekvatne zamestnanie. Všade bola vysoká nezamestnanosť, oproti dnesku sa to neda porovnat. Ale v posledných dvoch mesiacoch vlády Saturna v 6. dome som si našla stálu prácu v ktorej som roky zotrvala. Akoby Saturn dával svoje dary až potom keď nám predtým všetko odoprie. Nebolo to ľahké a ako sa tam píše bola to práca náročná zodpovedná nebola zo začiatku ani dobre platená, ale aj tak ma to tam veľmi bavilo a spoznala som tam ľudí s ktorými ma spája dlhoročné priateľstvo. Zdravotne som sa cítila dobre. Nijaká vážnejšia choroba ma nepostihla.
neznámy
neznámy | 27.12.2017 00:08
juj,,,,vďaka-THUMBSUP-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 27.12.2017 07:08
Môj prípad, 6. dom v Koze plus Saturn je v 5. dome. Pred mesiacom som sa stala mamou. ... Tak mam predstavu co ma caka. Uz teraz som mrtvola. Hned mi sadne na Neptun ( vladca 9.domu - zijem v zahranici a je otazne ci sa po materskej vratim do tunajsiej prace. ) a na Mars vladcu 10. domu. ... sice skrze Neptun mi urobi trigon na slnko v 10 ale aj kvader na Merkur v 9. A ked mars je u mna so saturnom v aspekte tak tiez ochoriem tak verim ze sa to nestane. Uz mam na starosti dieta. ...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 27.12.2017 15:49
ja verím!že neochorieš a bude sa dariť...gratulujem k materstvu:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...