mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Saturna sedmým domem

neznámy
neznámy | 27.11.2014 13:59
neboj sa, ja to mam podobne, nemysli si... tiez tam mam 5 planet okolo Desc. a v 7. dome. Ale tak kazdy mame nejake tazsie obdobia, takze viem, ze nie som jedinna, len ma to uz prestava bavit s tym Saturnom v 7. dome. Co sa Ti dialo ked si tam mala Saturn Ty? Mne sa zda inak, ze to trva uz vecnost, ten Saturn tam -NOOO-...
neznámy
neznámy | 27.11.2014 14:57
Ano, děkuji za upozornění, spletla jsem se, Lunu mám na IC a na MC mám Lilith (v opozici právě na Lunu), takže Saturnn se spojí s tou Lilith a bude dusit moji Lunu.-SADLEY- Můžu vědět, co se ti dělo v tom období? Klidně do SZ, pokud to nechceš zveřejnit. Dík-FLOWER-
neznámy
neznámy | 27.11.2014 15:06
Však já vím, že máš ten sedmý dům taky zajímavý.
Co se dělo mě? Napřed jsem se chtěla rozvádět, byli jsme ale rok v cizině a nešlo to, pak se vše uklidnilo, opět jsme k sobě našli cestu, začali jsme stavět dům, to nás taky stmelilo - ta společná práce a zájem. Pak zase byla velká krize díky partnerovi, která šla až do minulosti, jak Saturn šel přes Uran a Pluto v 7.d., musela jsem se změnit, spadly mi růžové brýle ohledně partnera (opět se mi jako by vrátily ty situace , které jsem prožívala v cizině, tentokrát už podepřené skutečnými fakty). Musela jsem se s tím hodně srovnat, jsme stále spolu, náš vztah je transformovaný, určitě lepší než před tím, ale kdybych na svatbě před mnoha lety věděla, do čeho jdu, už bych to nepodstoupila. Byla to obrovská bolest a trápení. Asi tak.
neznámy
neznámy | 27.11.2014 18:11
Toto mame podobne.... Aj ja mam Lunu v konjunkcii s IC a Lilith mam v konjunkcii s MC... Aby som sa presnejsie vyjadrila, ono ten prechod 10. domom nebol zly, co sa tyka kariery... Tam nebol nijaky extra problem... Po pracovnej stranke sa mi celkom darilo...
Len preto som napisala, ze nikdy nezabudnem na to, ked mi isiel Saturn 10. domom, lebo som prave vtedy stratila jednu osobu (lenze to sa stalo mne a dalsim dvadsiatim ludom sa to nemusi stat)...
No a ked som mala Saturn v konjunkcii s Lilith v opozicii na Lunu, tak ta opozicia mi "pripominala", ze mam nedoriesene, nespracovane veci, ktore som sa nesnazila riesit, ale ako keby som ich len "zamietla pod koberec", takze som bola "donutena" s tym nieco robit... A toto iste sa odohralo aj pri Saturne v kvinkunxe s Lunou... Ale ja osobne beriem Saturn - Luna aj pozitivne, lebo mam pocit, ze cim viac na mna Saturn "tlacil", tak tym ako keby vacsia vnutorna sila prichadzala...
V native mam Saturn v 1. dome, takze moje heslo je: co ma nezabije to ma posilni... -PUH-
neznámy
neznámy | 28.11.2014 00:01
Tak to je hodně zajímavé a víš co? Já mám taky Saturn v 1. domě a mám úplně to samé heslo co ty.;) ...jenom by mne vážně zajímalo správné (pravé) datum narození.......
Aby těch společných věcí nebylo ještě více...:)-LOL-
neznámy
neznámy | 28.11.2014 08:59
Pri tranzite Saturna 7. domom som bola sama bez partnera, i keď som po láske a partnerovi veľmi túžila. Bolo to obdobie, v ktorom som sa zoznamovala len s mužmi, ktorí, keď aj o mňa prejavili záujem, mňa vôbec nepriťahovali. Obdobie z hľadiska vzťahov veľmi osamelé a depresívne. Zato v oblasti práce sa mi v tomto období veľmi darilo, takže som sa mala aspoň čím zaoberať, a nemusela som myslieť stále na to, ako sa cítim.
Asi pol roka potom ako mi Saturn prešiel do ôsmeho domu som začala chodiť so svojím budúcim manželom. Zoznámili sme sa však myslím ešte keď bol Saturn na konci 7. domu.
Počas tranzitu Saturna v 7. dome mi dokonca ochladli aj niektoré priateľstvá, niektoré sa však utužili, a pretrvali dodnes. (Saturn som mala v 7. dome cca 2,5 roka do februára 1998.)
Inak v siedmom dome mám v natíve len lunu v Rybách, ktorá mi tvorí na Saturn v rakovi trigón. V akom dome mám Saturn sa mi zatiaľ nepodarilo zistiť. Je to buď v desiatom alebo jedenástom dome. (Rozdiel 2 minúty)
neznámy
neznámy | 28.11.2014 11:33
Ďakujem za podelenie sa s Tvojimi osobnými záležitosťami, čo sa tohto týka. -FLOWER-
Vidím, že si to mala riadne náročné v tom období, ale našťastie nič netrvá večne. Ja inak tiež som najintenzívnejšie pociťovala ten prechod Saturna cez Desc., kde mám Lunu a potom hneď na to Pluto, vtedy som sa dostala do vážnej krízy s bývalým priateľom, s kt. som sa nakoniec rozišla. Tiež som sa riadne transformovala skrz ten tranzit Saturna v 7. dome a musela sa vyrovnávať s kadejakými náročnými situáciami, čo sa vzťahov týka. Prežívala som to tak trochu podobne ako Ty, aj keď manželstvo je predsa len vážnejší zväzok ako boli moje vzťahy v tom období, no princíp tam bol ten istý.
Tiež obrovská bolesť a trápenie, no ale čo Ťa nezabije, to Ťa posilní, takže v konečnom dôsledku som sa stala oddolnejšou, silnejšou a tiež oveľa osobnostne vyspelejšou, čo sa vzťahov týka... už viem presne, čo vo vzťahu chcem a čo za žiadnych okolností akceptovať nebudem, Saturn mi to tam veru pekne vyselektoval a dodal formu. :)
neznámy
neznámy | 28.11.2014 11:40
Ahoj. Tak to si presne vystihla asi ako sa prejavuje ten Saturn v 7. dome. Tiež to tak prežívam ako obdobie izolácie a osamelosti, čo sa vzťahov týka a stretávam zväčša mužov, kt. ma nepriťahujú, aj keď ja ich áno. Inak, ja som sa zo začiatku cítila riadne osamelá, ale teraz už nie, už si cením svoju slobodu a kľud a viem, že to je len dočasné. Naučila som sa skrz tento tranzit fungovať sama, byť samostatná, sebestačná a nezúfať zbytočne nad svojou situáciou, zmierila som sa proste s tým, že som sama... však čo iné mi ostávalo? :)
Avšak už sa to blíži ku koncu celé toto vzduchoprázdno, čo sa vzťahov týka vzťahov, o pár mesiacov mi Saturn vypadne zo 7. domu do 8. domu, je to na dobrej ceste, pevne verím :)... Je to inak zaujímavé, že si sa zoznámila so svojím manželom počas tranzitu Saturnu na konci 7. domu, tiež som niekoho spoznala nedávno, no ešte netuším ako to dopadne, ešte je tam veľa prekážok a komplikácií.
Inak, zaujímala by ma tá Tvoja Luna v 7. dome, ako ju vnímaš? myslím, že ako sa u Teba prejavuje vo vzťahoch al. manželstve?
ruzinka
ruzinka | 28.11.2014 12:50
Nedávno mi Saturn skončil tranzit 7. domem (v něm mám Pluto). Postupně se naskytlo pár lekcí:
Zjistila jsem, že dlouholetá nejlepší kamarádka mě využívá, pomlouvá a celkově mnou manipuluje, takže jsem se s ní postupně přestala bavit a osvobodila jsem se od ní :) Další lekce byla v nové práci, kolektiv mě neměl moc rád. Po nějaké době jsem zjistila, že si vlastně poradím i bez nich a že nemusím být kamarádka úplně s každým, no a všechno se uklidnilo :) Pak přišly problémy se spolubydlícími na bytě. S předchozími jsem vycházela skvěle, ale ty nové byly pravý opak. Po skoro půlročním trápení, kdy už jsem uvažovala, že odejdu, se nakonec odstěhovaly jinam :) A nakonec – můj první vážný vztah. Všechno začínalo krásně, ale po pár měsících jsem zjistila, že přítel mě absolutně nerespektuje, sráží mě a kašle na mě. I když tvrdil, že se to změní, nezměnilo. Nakonec jsem si řekla dost, nebudu s někým, kdo se ke mně nechová dobře a rozešli jsme se. To sice nezní jako dobrý konec, ale mně se moc ulevilo a naopak jsem na sebe byla hrdá :)

Poučení, které mi z tohohle tranzitu vyplynulo – nejdůležitější je mít rád sám sebe a hlavně vážit si sám sebe, nestavět na první místo ostatní! Nesnažit se zůstat ve vztahu s někým, kdo pro mě není dobrý (ať už jako kamarád nebo partner) nebo kdo si to nezaslouží. Pak taky to, že člověk se nikdy nemůže zavděčit všem a že je dobré stát si za svým…Musím uznat, že po tomhle tranzitu jsem o dost zkušenější a i když to nebylo vždycky příjemné, dalo se to vydržet a nebyla to žádná katastrofa -BYE-

Teď mi Saturn doputoval do 8. domu, tak jsem zvědavá, co provede tam :D
neznámy
neznámy » ruzinka | 28.11.2014 12:59
Tak dej příležitostně vědět,jaká "paseka" nastala v osmém domě:D
neznámy
neznámy | 28.11.2014 21:13
Človek sa musí prispôsobiť situácii, ktorá nastane. Musela som sa naučiť prijímať to, čo mi život dáva, a keď som už bola vo svojom živote zmierená so svojou situáciou, tak prišla znenazdajky zmena. Každé obdobie raz prejde a Saturn nám dáva vzácne lekcie.
Luna v 7. dome mi dala myslím schopnosť vychádzať s ľuďmi, vytvárať kompromisy, chápanlivosť k potrebám ľudí - toto všetko som v manželstve dosť potrebovala.
Ďalším znakom, ktorým sa prejavila luna v 7. dome je aj "možnosť predčasného manželstva". Než sme sa vzali, chodili sme spolu len 8 mesiacov, i keď sme sa poznali už aj predtým, tak sme do manželstva vhupli vcelku rýchlo.
MandMs
MandMs | 30.11.2014 12:28
ja som ho mala a to bol pre mna des... odratavala som minuty kedy odide odtial... ci sa to tyka vzahov partnerskych, pracovnych, akychkolvek...
neznámy
neznámy | 1.12.2014 08:06
Ahoj

Mam 7 dom vo Vahach a v Skorpionovi. Tranzit sa prejavil az v Skorpionovi, bola som vtedy nezadana. Vtedy som sa zamilovala do muza Skorpiona a od zaciatku som voci nemu citila silne puto, naklonnost, pocit ze ho chcem ochranovat a starat sa o neho a lasku, ako este k nikomu. A mala som pocit, ze na tohto muza som cakala cely svoj zivot.

Potom ked sa pripojila tranzit.Dracia hlava v 7 dome v Skorpiku - zazila som sok, zistila som, ze o mna vobec nikdy nestal a dokonca si nasiel inu zenu a aj to len na "jedno" A este mi cynicky povedal, ze mozem byt rada, ze ma nemal iba na jedno, lebo on nikdy nebol zamilovany do nikoho a ma len svoje potreby.
Nebudem to dalej vypisovat podrobnejsie, ale po pol roku sa mi podarilo sa od neho odputat, a pochopila som, ze ano, na tohto muza som naozaj cakala cely zivot, ale nie preto aby sa stal mojim zivotnym partnerom, ale aby som sa konecne zbavila bremena, ktore si taham so sebou uz ktovie kolko zivotov. Ten polrok bolo najhorsie obdobie v mojom zivote, skoro som sa psychicky zosypala. Ale ja mam v sebe energiu a silnu volu a podvedome som si nasla sposoby ako sa z toho dostat a som na seba velmi hrda! S tym muzom mam karmicku minulost - ukazuju na to nielen nasa synastria a kompozit, ale aj dalsie tranzity, ktore sa diali. Skorpion ma vladcu Mars Pluto a a mna zrovna obe planety, ktore mam v tesnej konjukcii este aj s Vertexom tranzitovalo Pluto v kvadrate. Nahoda? Urcite nie! Okrem toho ma moja zufala asituacia dohnala az k regresii do spolocneho minuleho zivota a co som videla, mi stacilo. Plutonske tranzity Pluta maju vzdy ako ciel odstranit vsetko co je stare a uz nefunkcne a blokuje vyvoj vasej duse. A myslim, ze presne toto som sa rozhodla v stave medzi zivotmi, ze toto v tomto zivote sa pokusim urobit. Zrejme spolupraca nasich dusi v dalsich zivotoch uz nie je ziaduca a aspon pre mna je potrebne nadviazat ine vztahy s dusami, ktore ma potom potiahnu niekam dalej vo vyvoji mojej duse. Ale musim sa s touto starou dusou rozlucit. A ten ucinok som zacala pocitovat ked Saturn dochadzal k poslednej dekade 7 domu.
A som strasne rada, ze sa mi naskytla prilezitost a ja som ju vyuzila. A mozem Ti povedat, ze ta ulava, ktoru teraz citim je uzasna. A zacina mi pomaly tranzit Urana na Ascendent a uz citim postupne, ako sa menim a aj ludia ma zacinaju inak vnimat.

Takze u mna tranzit Saturna v 7 dome a v Skopriku spolu s tranzitom Pluta na Mars, Pluto a Vertex jednoznacne boli o uvolneni karmickej vazby ku konkretnej dusi. Mozno tvoj tranzit v Strelci (vladca Jupiter) bude uplne nieco ine a nie plutonsky Skorpik. A okrem toho si myslim, ze tranzit v 7 dome sa prejavi iba vtedy, ak mas nieco co tam treba riesit, inac bude ucinok zanedbatelny. A aj ak by sa Ti aj nieco udialo, Saturn je pan karmy a to co by sa dialo za jeho tranzitu by bolo dopredu stanovene. To co mne pomohlo bolo zistenie, ze vsetky bolestive veci, udalosti, ktore nas zasiahnu a psychicky znicia sa deju iba preto, lebo nasa dusa sa dobrovolne rozhodla pred touto reinkarnaciou, ze to v tomto zivote absolvuje. A cas, miesto, ludia ktorych sa to tyka a okolnosti su dopredu dane a nijak sa tomu nevyhnes. Tak prajem vsetkym vela sily do zvladnutia karmickych ukolov:). A nebojte sa poziadt o pomoc svojho dusevneho soprievodcu alebo aj ine bytosti, ktore ma kazda dusa okolo seba a ktore su tu pre nas, aby nam pomohli. Len ich treba o to poziadat. Zaujala ma jedna veta: "Karma je prilezitost ale vyzaduje mravnu silu a vytrvalost".
neznámy
neznámy | 1.12.2014 19:50
Ahoj. Dakujem za tvoj prispevok ohladom tej Luny. Ja mam inak Lunu v konjunkcii s Desc. takze da sa chapat tak, ze je v 7. dome a s tymi kompromismy mas uplnu pravdu, ze taka Luna v 7. dome sa javi ako chapava, starostliva, ale tiez vyzaduje znacnu emocionalnu oporu u partnera. Zaujimave inak, ze som uz dvoch muzov stretla s dominantnou Lunou v Rakovi...-BIGEYE-
Co sa tyka Saturna v 7. dome, lekcie su sice tazke, ale v kazdom pripade stoja za to, lebo vycistia priestor od nefunkcnych vztahov a clovek si uvedomi co naozaj chce vo vztahu a co v ziadnom pripade a potom je pripraveny na to, aby niekoho stretol a vybudal s nim uz trvaly vztah na pevnych zakladoch. Takze urcite tento tranzit Saturna nie je taky hrozny ako sa na prvy pohlad javi. :)... len niekedy je to s nim veru tazke.
neznámy
neznámy | 1.12.2014 20:47
Tys to vzala teda pěkně obsáhle a podrobně...;)-THUMBSUP-
Díky -FLOWER-
neznámy
neznámy | 6.6.2015 10:47
Saturnské tranzity, bez ohledu na to jak nepříjemné se vám mohou zdát, ve skutečnosti představují to, co v životě doopravdy chcete, a pomáhají vám to získat. Většina lidí nemá ponětí, po čem v životě touží. Pokud ale dobře znáte své potřeby a požadavky, zjistíte, že vám je Saturn prostě pomůže zhmotnit. A „ztráty“, které Saturn běžně přináší, představují to, co nechcete nebo nepotřebujete. Takové věci je dobré nechat jít, jakkoli silně je dle vlastního mínění potřebujete; to se týká zejména vztahů, které Saturn ukončí.

Jen velmi málo lidí zná sama sebe tak dobře, že umí reagovat na Saturn pozitivně. Saturn je opravdovým učitelem, i když ve skutečnosti to my učíme sami sebe, kdo vlastně jsme.
neznámy
neznámy | 11.8.2015 09:28
Tak tohle nejspíš fakt sedí -THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 30.12.2016 18:50
Ahoj. Napotěším informacemi. Pro mě byl vstup saturna do 7.domu spojen s tranzitem urana přes Slunce. a dohromady to znamenalo rozvod... Ale ten rozvod byl zřejmě nutné řešení. Už to dál moc nešlo. Oba jsme si našli partnery. A já si s tím novým partnerem dost sleduju, co se děje, protože je to spíš vztah na dálku a vidím přesně, co dělám špatně ve vztazích a snažím se to dělat jinak a líp.... Takže dobré i špatné. A možná že ten aspekt saturna v 7.d. celkově znamená nové vztahy, protože jsem ještě před rozvodem změnila práci a město, kde pracuji. Takže příliš moc nových věcí a změn... Toť za mě...
dodo41
dodo41 | 30.12.2016 19:27
no jak to dopadlo?
Plutonie
Plutonie | 1.1.2017 20:02
Nebát se. Stejně se stane jen to, co je třeba -LOL-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...