mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Saturna na Lunu

Durgadevi
Durgadevi | 20.1.2015 22:04
V několik případech jsem všimla, že je to dost depresivní období. I.Bartošová odešla, kdy Saturn ve štíru měla na své Luně, moje dcera když měla Saturn ve Lvu na své Luně, určitě se najdou i další případy, teď si nevzpomenu.
Ale když ja jsem měla tranzitní Saturn v Beranu na své Luně, mně to posunulo duchovně dále, byla jsem zasvěcena do REIKI I. a za půl roka do II. stupně REIKI, že potom jsem se cítila jako znovuzrozená.:)
Jak jste prožívali vy tranzitujícího Saturna na svou Lunu?
dodo41
dodo41 » Durgadevi | 20.1.2015 22:10
nie je to med lizat, ani v suladnych aspektoch.
martinbd
martinbd » Durgadevi | 21.1.2015 06:10
To nemuselo byť tým Saturnom, to zasvätenie Reiki, náleží Saturn a Luna napríklad VIII. domu?, nebolo tam ešte niečo iné? ale mám aj ja skúsenosť, že tranzity, ktoré sa zdajú hrozivé, sa naplnia ináč, viac konštruktívne.

U mňa (odhliadnuc od zbytku horoskopu, čo samozrejme nie je veľmi presné) konjukcia so Saturnom znamenal rozchod, sextil bolo ťaživé obdobie a teraz sa mi blíži do kvadratúry na Lunu, už to začínam mierne cítiť.
Durgadevi
Durgadevi » martinbd | 21.1.2015 08:08
Pluto mi šel zrovna přes Ascendent.
Saturn mi tranzitoval 4.domem, když tam mám Lunu.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 21.1.2015 08:46
Ja som mala jediný krát zatiaľ tento tranzit a Saturn bol ešte vo Váhach na mojej Lune vo Váhach a zároveň v konjunkcii s Descendentom. Niekedy v tom období sa začali vážnejšie problémy v mojom viacročnom vzťahu s bývalým priateľom aj keď nemôžem tvrdiť, že som v tom období pociťovala zrovna úzkosť al. mala depresie. Horšie to bolo keď Saturn prešiel cez Desc. a bol v konjunkcii s Plutom, vtedy tá kríza s bývalým priateľom už vrcholila a definitívne som sa rozhodla ukončiť ten vzťah, čo bolo pre mňa veľmi ťažké a bolestné rozhodnutie. K definitívnemu rozchodu však došlo až o pol roka na to, keď mi Saturn tranzitoval už dlhšie v 7. dome. Viac si toho nespomínam...
martinbd
martinbd » Durgadevi | 21.1.2015 09:33
Tak to Pluto sa mi v tom viac pozdáva, predsa len, je to nevratná zmena. Ale 4. dome sa tiež spája tiež s duchovnom, tak možno aj to tam hralo úlohu, neviem.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 21.1.2015 10:03
Tak to jsem taky zvědavá.Saturn mi totiž právě sedí na Lilith v 10.domě a dělá opozici na Lunu do domu čtvrtého.-SAD- Zatím nic děsivého nepociťuji, ale je pravda, že asi na pár měsíců budu "slaměnou vdovou" (sl.cesta manžela) a budu v baráku jen sama se psem. Na druhou stranu už jsem tohle osamocení párkrát zažila a jelikož jsem saturnovec, nedělá mi to problém. Naopak, dokážu si tu "relativní samotu" (nikdy totiž nejsi sám) docela užít.:)
neznámy
neznámy » Durgadevi | 21.1.2015 11:39
Brzy budu mít saturn na luně. A protože to mám i v opo na slunce a kvadrátu na mars, tak se toho docela děsím...
Ale třeba mě to taky duchovně posune...
Dám pak vědět.
martinbd
martinbd | 21.1.2015 12:08
Spomenul som si, že keď som mal Saturn sextil Mesiac, tak som mal potrebu byť sám, zrovnať si veci, tak som v tom čase, bolo to okolo presného aspektu, odišiel ku kamarátovi na chatu sám, na víkend a ešte som si spomenul, že niekedy v tom čase som si dal ešte 3 dňovú hladovku, ale už neviem ako presne to korelovalo s tým aspektom.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Durgadevi | 21.1.2015 15:57
Tiež som mala depresie... Lunu mám v Panne na konci 2. domu... Ale vtedy ma opustil dlhodobý partner, mala som viacero ťažkých aspektov... Navyše som mala Urán opozícia Luna a určite aj iné tranzity... Jedno z najhorších období môjho života a neviem, kde som vzala silu to prekonať. Ale ja v tom čase a ja teraz sú dve odlišné osoby... silnejšia, sebavedomejšia, suverénnejšia, cieľavedomejšia a bolo to pre mňa oslobodzujúce, aj keď mi trvalo roky, kým som na to prišla :) Ale už by som viac toto zažiť nechcela...
neznámy
neznámy | 15.2.2015 21:06
Tak jsem dnes zjistila, že když mi šel prvně saturn přes lunu, tak mi bylo 6 a tou dobou se rozcházeli mí rodiče. Byla to bolestná zkušenost a tehdy jsem se hodně uzavřela.
Zajímalo by mě jak ostatní prožívali emoce touto dobou?
Teď když už je saturn kousek od mé luny znova cítím že se mi něco z toho původního tématu (když tam byl saturn poprvé) znovu vrací k "narovnání"...
Jak to vnímáte vy ostatní koho se transit týká?
neznámy
neznámy » Durgadevi | 15.2.2015 21:53
Aj v mojom prípade to bolo veľmi depresívne obdobie, kedy nebolo žiadnej radosti v mojom živote. Toto obdobie som mala pred 20 rokmi. Bola som nezamestnaná, práve v tom období som prežívala veľmi hlbokú nešťastnú lásku, nevidela som žiadnu nádej, akoby vo mne zomrel všetok život, všetka radosť.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 16.2.2015 07:45
Pamatam si ked bol Saturn v Skorpikovi a stalo sa to Ivete. Taktiez mam lunu v Skorpionovi a minuly rok som mala tranzit Saturn konjunkcia Luna, mozem povedat ze mi ju pekne tri-krat prevalcoval.
Neuveritelny smutok , beznadej, depresie...to sedi. V native mi Luna kvadratuje Mars a to bol od Saturana vlastne dvojity zasah aj na ten aspekt...kvadrat.
Prezila som to...ale bolo to bolaveee...
neznámy
neznámy | 16.2.2015 11:05
Hmm. Mam tam do toho taky zamotaný mars, i slunce.
Můžu se zeptat... Pamatuješ si ještě první přechod Saturnu přes lunu? Co se v te době stalo?
neznámy
neznámy | 16.2.2015 15:51
Prvy bol minuly rok v januari...hned po novom roku...to som o nom nevedela ze ten tranzit mam...lebo som o astrologii este nic nevedela...ale pochopila som , ze napriklad nemilujem partnera...zmatene city...tak by sa to dalo nazvat. V aprili bol druhy...ten bol najsilnejsi...beznadej...co dalej...ako to ukoncit?...bolo to hrozneee.
Posledny bol v pohode ...ako keby sa mi city usporiadali na to spravne miesto...akoby ten chaos co nastal...akoby ked zatrasies snehovou gulou a vsetky vlocky sadnu potom sice na zem ale kazda na ine miesto a ty si spokojna s tym ako to je:)
neznámy
neznámy » Durgadevi | 16.2.2015 18:08
Pred pár mesiacmi som mala Saturn v kvádri na moju Lunu. Popri rôznych nepríjemnostiach, ktoré tento tranzit prináša, som si všimla, že som sa vtedy cítila tak nejak emocionálne silnejšia, že toho viac vydržím a zvládnem. Akoby to vnútorné dieťa v podobe Luny prestalo kňučať pri každom probléme a stalo sa zrelším a viac samostatným...

Každopádne, nebolo to moc príjemné obdobie, čo sa týka vonkajších udalostí v mojom živote. Dlho som sa na to pripravovala, doslova som sa bála, čo to bude, ale nakoniec to nebolo také strašné... Treba sa asi zmieriť s tým, že to obdobie nebude prechádzka ružovým sadom a potom sa to ľahšie znáša... Proste byť pripravený na emocionálne dozrievanie a byť si vedomý toho, že život si určite nájde spôsob, ako nám to v tej dobe "osladiť". :)

Čoskoro budem mať ten tranzit opäť, ale pre zmenu 3 mesiace vkuse, pretože vtedy bude Saturn stacionárny -BIGEYE-.. už sa fakt "teším"...
neznámy
neznámy | 16.2.2015 21:27
Myslela jsem první v životě : ) třeba u mě to bylo v 6ti letech.
Zajímalo by mě jestli ty následující přechody mají souvislost s tím prvním v životě.

Mne se zastaví saturn těsně před lunou ted v březnu. A pak se tam vrátí v listopadu a taky se tam třikrát projde skrz.

Jak píše sweetie...taky to s tím vnitřním dítětem taky může souviset...?
neznámy
neznámy | 16.2.2015 23:32
Aha...nepochopila som otazke...takze som si to kukla a predstav si ze prvy prechod Saturna Lunou bol v mojich 14 rokoch cez prazdniny....isla som na strednu skolu na internat, tam som dost trpela....odlucenie od rodicov, disciplina...moja prva menstruacia....babsky kolektiv....intrigy a hadky....dost citlive obdobie pre mna...
Argyll
Argyll » Durgadevi | 17.2.2015 08:07
Měl jsem tenhle tranzit před čtyřmi a půl roky. Výjimečné období, během kterého jsem začal brát vážně svůj citový život a oceňovat melancholickou stránku své povahy. Většinou moc nebásním, ale v tomto období jsem napsal pár básní, o kterých se bez přehánění domnívám, že jsou silné. Hlavním a všudypřítomným rysem tohoto tranzitu byla TÍHA. Ač fyzicky mladý a v plné síle, uvnitř jsem se cítil starý jak Metuzalém, naštěstí jsem tuto sklíčenost dokázal transformovat v jakýsi hořkosladký inspirativní světabol :) Všechny barvy, tóny a vjemy se jakoby zpomalily, potemněly a prohloubily...
neznámy
neznámy » Durgadevi | 17.2.2015 10:36
Myslíte si, že bude v tomto prípade quinkunx rovnako silný a zaťažujúci? Akurát ho mám medzi Saturnom v Strelcovi a Lunou v Býku a neviem čo mám približne do konca apríla očakávať. Ďakujem.

No a naposledy som mala Saturn-Luna opozíciu, Saturn mi ju tvoril z 12-eho domu v Škorpiónovi pred 1-2 rokmi. Ťažko povedať, čo presne zapríčiňoval on, keďže to bolo vyslovene bláznivé obdobie s kopou šialených aspektov, ale v tom období odišiel z domu otec, neskôr sa rodičia rozviedli, ja som sa uzavrela, bola tam aj nešťastná láska, zdravotné problémy. Ale na druhú stranu, zocelenie osobnosti.
Ale vravím, bolo tam toho veľa, napr. Pluto konj Jupiter, opozícia Mars, Urán konj, Saturn, kvadratúra Jupiter, obaja mi aktivovali z jednej strany polokríž, Saturn kvadrát Slnko, atď. Nechcem zbytočne nikoho strašiť.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...