mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

tranzit saturna kvadrát na mars uran pluto saturn

Majka01
Majka01 | 20.11.2016 09:51
Ahoj co by mohl přinést tranzit saturna (konec 4.domu) v kvadratuře na nativní mars uran pluto(2.dum panna) a saturn(8.dum ryby)? :)
Majka01
Majka01 » Majka01 | 20.11.2016 11:03
nikdo nic? -ROLL-
neznámy
neznámy » Majka01 | 21.11.2016 19:43
Pluto zboří Saturnovu barikádu, ukáže slabosti, Saturn je zeď, blok, může to být sebedestruktivní s Uranem, Mars by měl nepolevit. Období pro zocelení slabin, posílení.
Dogi
Dogi » Majka01 | 24.11.2016 20:47
Keď ide Saturn 4.domom a robí takéto kvadráty na planéty v 2. a 8.dome, mohli by prísť nejaké obmedzenia, bloky, či stresy čo sa peňazí týka, ktoré budú eocionálne dosť nepríjemné a tiež môže dôjsť k tlaku na prevzatie zodpovednosti v rámci rodiny vo finančnej oblasti.
Pri Saturn kvadrát Mars sa treba vyhnúť sporom, konflitom, neísť proti múru, ale akceptovať zdpovednosť a tvrdú prácu, ktorú po nás Saturn v danej oblasti chce. Je to dosť náročné, človek bojuje s prekážkami, aktivita je vyčerpávajúca, odoberá to sily v danej oblasti.
Pri kvadratúre na Uran obvykle príde náhla, nečakaná a nepríjemná zmena v dovtedy zabehanej štruktúre v tej oblasti, ktorej sa to týka. Treba si vybudovať novú štruktúru a v rámci nej prevziať väčšiu zodpovednosť v danej oblasti. Netreba sa zmene brániť a bojovať proti nej, lebo by to mohlo byť o to horšie v konečnom dôsledku.
Saturn kvadrát Pluto vyvíja silný vnútorný tlak, ktorý človeka tlačí pod stresom do prehodnotenia nejakých záležitostí v danej oblasti. vyžaduje to vnútornú zmenu postoja.
Saturn kvadrát Saturn obvykle znamená, že človeka dobehnú dôsledky chýb ktoré predtým urobil (za predchádzajúcich 7 rokov), nesprávne rozhodnutia, alebo kde boli slabiny, tam sa nám to vracia alebo skrátka človek nedostane "odmeny" za skôr vykonanú "prácu". Saturn tu človeku čosi upiera, obmedzuje ho a prináša dôsledky chýb, ktoré sa vracajú ako bumerang. Treba pochopiť lekciu, ktorú nás Saturn učí, pochopiť, že za mnohé zlé veci si môžeme sami vlastným konaním, resp. nekonaním, chybami vo vzťahoch, neochotou byť zodpovedný.

Sú to témy na ktoré by sa dalo písať veľa. Záleží od tvojho horoskopu, ale omnoho viac od toho, ako žiješ a aké máš vzťahy, ako sa to vybije. Treba zobrať do úvahy aj kde sú planéty ako vládci, pozrieť sa na situáciu celkovú v horoskope, na Jupiter, či ťa podrží, alebo nie. Kde sú pomalé planéty a aké témy rozohrávajú z dlhodobého hľadiska....atď V konečnom dôsledku, hoci sa dá odhadnúť v akých oblastiach sa to bude vybíjať, pomenovať presne čo sa stane alebo môže stať sa nedá. Pozri si podrobné výklady tu na stránke alebo na internete k daným tranzitom, ja so to tu pomenovala stručne tak, ako to vnímam ja podľa mojich skúseností.
Majka01
Majka01 » Dogi | 24.11.2016 21:39
děkuji moc za rozbor a na net mrknu ;)-THUMBSUP-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...