mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Saturna 8.domem - pocit osamění

jana799
jana799 | 14.10.2013 13:04
Je možné, aby se tranzit Saturna tímto domem manifestoval (mimo jiné) i pocitem osamění? Nějak mi to k tomuto domu nejde, ale zároveň nemůžu najít nic jiného ze současných (už dlouhodobějších) aspektů na můj natál, co by to mohlo způsobovat. Ale Saturn přitom ani nevytváří žádné napěťové aspekty..-CONFUSED- Je to pocit osamělosti až do morku kosti, i když sama nejsem. Včerejší intenzivní pocity: transformace, smrt, samota a zajímavé: bílá barva. No, jestli to nemůže způsobovat vlastně současný Jupiter (z pátého domu) v těsném kvadrátu na natální Pluto (do sedmého domu). To by možná mohlo být..-ROLL- Nebo to spíš jen vyhrocuje..
neznámy
neznámy » jana799 | 14.10.2013 14:52
Mne ked prechadzal saturn 8. domom tak to bol nie len pocit osamelosti ale aj poriadne kríze. A ( umieranie starych veci, zvykov... ) Opustila som v tej dobe môjho partnera po 6 rokoch ( dost raznych sposobom, asi tak ako to saturn dokaze ) Citila som sa ako zabrzdena, spomalena . Mala som pocity smutku niekedy aj bezdôvodne. Pomaly umierali aj city vo mne napr. ku niektorym clenom rodiny pretrhla som rodinne puta... atd.
jana799
jana799 | 14.10.2013 20:53
Pomaly umierali aj city vo mne napr. ku niektorym clenom rodiny pretrhla som rodinne puta... atd

Ano i toto je moje současné silné téma. A jak už jsem kdesi tady o tomto tranzitu četla i VYMEZENÍ HRANIC ODKUD POKUD a to právě u sourozenců. A chuť zpřetrhat vztahy s nimi, ale mám pocit, že je spíš třeba to zemřelé nahradit něčím fungujícím. Celoživotně mám tendenci zpřetrhávat a ukončovat, ale to není řešení, zvláště v rodině (řekla bych..). Každopádně momentálně mám pocit, že už jsem nohama (nebo jinou částí těla-BLUSH-) fakt už na dně, tak snad je na řadě ten odraz.. Nebo si tam ještě pobydu..
neznámy
neznámy » jana799 | 14.10.2013 21:35
Mne prechádza Saturn ôsmym domom už viac ako dva roky.
Pocit osamelosti nemám ani náhodou, ale to nie je moja téma. Pre mńa osamelosť nejestvuje, nepociťujem osamelosť ani v najväčšej samote. :)
Ale transformácia, poznávanie úplne nových pohľadov na seba, na život, to áno. To mám s týmto tranzitom silno spojené.
Ale bude to aj tým, že v ôsmom dome mám južný uzol a retro Mars, ktorý je v opozícii s Venušou v druhom dome.
neznámy
neznámy » jana799 | 15.10.2013 01:24
Je to smutne ale niekedy sa neda inac. A do dnesneho dna to nelutujem. Tak to malo byt. Odpustila som ale nezabudla. Takze nic sa nemeni a ani nezmeni....
Skus na tu situaciu pozriet s nadhladom. Zo vsetkych stran. Na dne ostanes iba v tedy ak si to pripustis.
Usmej sa a povedz si ze : nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie! A ,, odraz sa hore,, A niekedy je ,, odist najlepsim riesenim ,, teda aj od ludi, alebo situácii -FLOWER-
Dogi
Dogi » jana799 | 15.10.2013 20:52
Ahoj, pozrela som sa ďaleko späť, keď mne prechádzal Saturn 8.domom, tiež som bola reálne veľmi osamelá. Žila som na ubytovni, nemala som nič, materiálne, ani po iných stránkach. Predtým sa mi rozpadla rodina, musela som odísť z domova ako pubertiak kvôli tyranskému otcovi. To obdobie bolo ťažké, ale nevyhnutné pre nový začiatok. Ale čo je zvláštne, bola som šťastná, takým zvláštnym, osamelým spôsobom, pretože som sa cítila v tej samote slobodná a bezpečne, nikto mi neubližoval a pre mňa to bolo vykúpenie. Ťažká doba...neviem posúdiť tvoju situáciu, každý z nás je iný a každý máme iný život, ale treba to vydržať a využiť na vnútornú transformáciu, začať znova a vybudovať si lepší život. Ja som to urobila. Akurát, teraz pozerám, o pár rokov ma toto čaká opäť a musím povedať, že to v tranzitoch vyzerá oveľa horšie ako predtým, tak uvidím, snáď to prežijem...život je občas boj :-) :-) :-)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...