Astrológia a horoskopy -
Tranzit saturna 8 domem.....
Osobně jsem tohle období prožívala dost drsně. Jenže mě tehdy házel Saturn kvadráty postupně na celé moje stélium 10-11d., tj. Merkur, Pluto, Slunce, Saturn , krom toho jsem měla opozici tr. Uran na hrot téčka Mars, Venuše a ještě Uran kv. na už tak dost poškozenou Lunu a ještě k tomu Pluto konj. Neptun v 1d. Takže mě to vše vydrtilo najednou. Psychicky jsem na tom byla špatně. Ale myslím, že tam byl problém hlavně v tom Uranu. Je zajímavé, že se mi často objevuje v horoskopu, že mám tranzity Saturna a Urana najednou...
No nicméně jsem z toho vyšla vítězně i když dost pochroumaně. Jinač si myslím, že tranzit Saturna 8.d. je sám o sobě o ničem, pokud to člověk nebere v kontextu s ostatními záležitostmi v horoskopu. Saturn přes 8d. může znamenat utříbení trvalých vztahů, dát sobě i druhým hranice kde jo a kde už ne. Je to o strukturách. V určitém směru se může jednat o dedictví nebo podobně...
Ku koncu roka 2012 prešiel cez Mars, ktorý mám v 8.dome v opozícii na Venušu. Takže zároveń sa vytvorila konjunkcia Marsu a Saturna a opozícia Venuše a Saturna.
Na vonkajšej úrovni sa nič v tom období nestalo, ale vnútorne môžem povedať, že je tranzit Saturna ôsmym domom pre mńa obdobím dozrievania a zmien, navyše sa spája so vstupom Neptúna do prvého domu.