mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Pluta v opozicii na Slnko

neznámy
neznámy | 30.5.2013 14:54
Uz som co to nasla v predoslych diskusiach, ale predsa, ak mal niekto tento tranzit a napisal by, ake to vtedy bolo, co zazil a tak, bola by som rada.
neznámy
neznámy | 30.5.2013 18:56
už jsem to někde určitě psala - při tomto tranzitu jsem změnila zaměstnání, bydliště, potkala jsem důležitého muže svého života (měla jsem tranzit i na venuši). Tu dobu považuji za jednu ze zlomových ve svém životě, v dobrém slova smyslu.
neznámy
neznámy | 30.5.2013 19:11
Dora, dakujem velmi pekne, prave tento Tvoj prispevok som nenasla, abo si nepamatam. Mna ten tranzit caka a u kamky to bolo podobne, obrovske zmeny v zivote, podobne ako u Teba. A potesilo ma, ze ten tranzit vnimas, ze to boli zmeny v dobrom.-YES--FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.5.2013 22:36
Ono to bylo docela dramatické období, chvílemi, ale brzo se všechno obrátilo v dobré. Hodně jsem tenkrát toužila po změně, ubíjel mě můj tehdejší život, nevyhovovalo mi vůbec nic. Možná to nebude úplně příjemný tranzit pro člověka, který si zrovna změnu moc nepřeje....Partner, kterého jsem v té době potkala, má opozici slunce-pluto v nativu, to je taky docela zajímavé.

Tak přeji ať přinese jen samé příznivé změny, já bych si tenhle tranzit dala i častěji, škoda, že je pluto tak pomalé :P

Tady odkaz na jeden článek k tématu http://plutoquest.blogspot.cz/2011/12/tranzity-pluto-slunce.html
neznámy
neznámy | 31.5.2013 00:06
Ten clanok som citala, ale dobre mi padlo prebehnut si ho znovu veru. Ty jo, kvality mojho slnecneho znamenia.-LOL-:D Ja sa vzdy smejem, ze mna rak nevidel ani z rychlika. Som citliva a vnimava, ale to je tak asi vsetko. Kamka to mala tiez tak rozne, najskor vzostup, potom pad, dieta, rozpad vztahu, ktory ju nicil. Ja plutonske tranzity vcelku mozem, saturnske sa mi zdaju brutalnejsie. Ono pokial Ta vtedajsi zivot ubijal a nevyhovoval Ti, vtedy je zmena dobra. Ja to mam uz teraz tak, ze sice sa mi dari, ale uz ma tie veci akoby vnutorne nenaplnaju.-FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 00:57
uz som to niekde pisal, ale urcite nepatrim k tym ludom, ktory by si tento tranzit este radi raz zopakovali:)...ale ja som neprezil opoziciu slnka na pluto ale jeho kvadrat...
ale moznoze sa ti moje skusenosti na nieco budu hodit...
tento tranzit som prezival v zahranici a pomohol mi uvedomit si, kde su moje korene (slnko mam v 4.dome) a to dost drastickym sposobom... proste ma tamojsia klima dost psychicky ubijala, tak som z toho miesta musel zdrhnut...zaujimave bolo, ze to miesto malo taky plutonsky charakter - temne, drsne, plne samoty a pre mna aj osamelosti...ved nie nahodou z tej krajiny pochadzaju najlepsie black metalove skupiny:D ale tak tento tranzit mi dal aj skusenost ake to je sam sa o seba starat...predtym som tu skusenost nemal...na druhu stranu zacali priblizne v tu dobu nejake zdravotne komplikcie....ale ja som to nevnimal este ako nejaky problem a proste som tie signaly odignorovoval-PUH- prisiel som domov a urobil som presny opak co od mna boh podsvetia ziadal...nepriniesol som mu ziadnu obet a to ho nasralo:) nevyrovnal som sa so svojimi demonmi, pricom on mi vtedy daval k tomu sancu...naopak som ich este pekne nakrmil:D este chvilu pocas tohoto tranzitu som fungoval bez zmien, teda ak nejake zmeny boli, tak rozhodne k horsiemu (ale vtedy som si to mylne vykladal, ze su to zmeny k lepsiemu:)
ubehlo par mesiacov po poslednom tranzite pluta a pluto si prisiel pre svoju obet-PUH-
odvtedy ma prinutil totalne o 180° stupnov zmenit svoj zivotny styl a doteraz mu musim splacat to, co som mu dobrovolne nedal-PUH-
takze poucenie? pluto vyzaduje radikalnu zmenu a postavi ta pred tvoje tiene a achylove paty...ak ho budes chciet okaslat, tak on si neskor na teba pocka a bude si pytat aj uroky-PUH-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 02:30
Pokud myslíš Skandinávii, tak tu miluju,
Finsko už přes deset let žeru :D

Nebo kde to bylo...?


ubehlo par mesiacov po poslednom tranzite pluta a pluto si prisiel pre svoju obet-PUH-
odvtedy ma prinutil totalne o 180° stupnov zmenit svoj zivotny styl a doteraz mu musim splacat to, co som mu dobrovolne nedal

Cos "mu" nedal?
V čem se změnil "životní styl"?


Jsou v tom prachy? Zadlužení se, splácení...?
neznámy
neznámy | 31.5.2013 02:30
No inak toto je zaujimave, mne nedavno nabehol tranzit Pluto v trigone na Mesiac a mam tiez v dosahu chalana s tymto aspektom v jeho radixe. A ako mne prisiel tento tranzit, akoby sa ten vztah nejakym sposobom prehlbil. Na druhej strane si davam odstup, Pluto je planeta pred ktorou mam predsa len respekt.:)
neznámy
neznámy | 31.5.2013 02:42
Rudi, dakujem Ti velmi pekne, urcite pomohlo. Tvoje prispevky som citala k plutonskej problematike aj v historii, ale teraz si to popisal zase inym sposobom.-YES- Presne viem o com pises, ak Ta Pluto nuti nejake veci zmenit a vzpieras sa, ten dopad je obrovsky a katastrofalny.
"nevyrovnal som sa so svojimi demonmi, pricom on mi vtedy daval k tomu sancu...naopak som ich este pekne nakrmil"
Presne tento pristup som mala k Plutu aj ja, myslela som, ze pred svojimi problemami uteciem, vyhnem sa rieseniu a tym som tiez tie svoje strachy akurat nakrmila.
"takze poucenie? pluto vyzaduje radikalnu zmenu a postavi ta pred tvoje tiene a achylove paty...ak ho budes chciet okaslat, tak on si neskor na teba pocka a bude si pytat aj uroky"
Suhlas. Tie uroky boli riadne vysoke. Veci som musela riesit a este stale riesim tak ci tak, ale za ovela horsich a tazsich podmienok. Mala som podmienky ovela lepsie, presne som vedela s akymi svojimi demonmi si mam poradit a co robit, len sa mi do toho nechcelo. Ved achylovka, komu by sa chcelo.-LOL-:D
To bolo vtedy u mna Pluto v sextile s Venusou, nedavno mi ten tranzit skoncil, bolo to dost zle, lebo zrovna veci co som riesit a prezivat mala, sa mi za ten svet nechcelo.
Nie nahodou pisu, ze Pluto je jedina planeta, ktora nema vo vychodnych kulturach svoje oltare.. lebo sa neda proste "usmlouvat".:)
neznámy
neznámy | 31.5.2013 02:45
Většina, 98proc. mnou poznaných lidí narozených se Sluncem v Raku,
se ani nepřiblíží obrysům obecně popsané charakteristiky "raka".

Slunce/voda se teprve empatii, citlivosti a citovosti, má naučit;
učit se citlivosti, porozumění, city vnímat, projevovat, předávat.
neznámy
neznámy | 31.5.2013 03:16
Moze byt. Tiez mam pocit, ze sa mam naucit s tymito vlastnostami alebo ako to napisat "zaobchadzat". Sa ma to snazi naucit Pluto uz par rokov a podla tranzitov sa zrejme aj nadalej snazit bude.:D
neznámy
neznámy | 31.5.2013 08:58
Pluto v opozici na Slunko, Venuši, Merkur mám za sebou a nevím, zda hraje roli v jeho působení fakt, že ho nemam napětový v radixe, ale mně převratné změny nepřinesl. Taky je možný, že jeho energie ještě vůbec nevnímám - něco by tomu i nasvědčovalo.
Všechny převratné krize, hlubší změny a zásadní převraty se mi odehrály za tranzitů Saturna a Urana. Ty mi skutečně obrátili život naruby.


Ted mě čeká Pluto v opozici na ascendent, ale zároveň Uran v kvadr. na Ascendent, počítám, že odhodím zase nějakou balast a trochu masochisticky se na to i těším, protože to vždycky za tu krizi stojí. ;)
neznámy
neznámy | 31.5.2013 09:37
Dakujem Kaca, za sprostredkovanu skusenost. Je zaujimave, ako to ludia rozne vnimaju. Ja napriklad ani nevnimam Uran, ale Saturn hrozne.:D Tiez intenzivne aj tranzity Pluta, dokonca aj tie co by mali byt pozitivne, vnimam ako tazke. Mozno tym, ze mam tendenciu drzat sa starych vzorcov a niekedy som tazko pristupna novemu. Respektive, rada sa ucim nove, ale to co prave ja chcem.-LOL- Ked sa nieco zomelie rychlo, co je vacsinou Uran, tak si aj rychlo zvykam. Pluto a Saturn su take pomalsie a hlboke zalezitoti. Pluto v opozici na Ascendent by malo byt silne. Pluto v opozicii na Merkur, to som mala dost narocne komunikacne obdobie. Hlavne nech vsetko dobre dopadne.:D
neznámy
neznámy | 31.5.2013 21:22
ano myslim skandinaviu, ale nie Finsko, ale zapadne Norsko...
no neviem, ak ti vyhovuje v lete a aj na jar takmer nepretrzite pocasie ake momentalne panuje u nas (plus samota), tak by sa ti tam mozno pacilo:)
inak byval som pri vode, tak asi ako ty teraz:)
no pluto ziada radikalnu zmenu a nuti cloveka pozriet sa do hlbin svojej duse...nielenze som sa radikalnej zmene statocne vyhybal, ale namiesto hlbin som isiel do vysin....svetskeho sveta:)
tak povedzme, ze od konzumneho sposobu zivota na alternativny sposob-PUH-
a boli tam aj prachy, ale to bolo take vedlajsie...ale v opacnom garde. ja som sa nezadlzil, ale naopak som niekomu neuvazene pozical...a on mi to nikdy uz nevratil...-ROLL-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 21:30
zsitil som, ze kazdy ma vacsinou svoje oblubene a neoblubene tranzitujuce planety...tie neoblubene su obvykle pluto a saturn, kedze najviac v horoskope suviasia s nasim psychologickym tienom...ale niektori si ich priam vychutnavaju...vysvetlujem si to tak, ze zaklad je vzdy radix a z toho treba vychadzat...ak ma niekto dajme tomu silneho saturna, tak jeho tranzity bude ovela pohodovejsie prezivat, kedze s tym principom je akosi vzity uz odmalicka...napriklad na mna tak posobi uran...je to pravdepodobne preto, ze mam v horoskope silny vzdusny zivel...maximalne co pri uranskych tranzitoch citim tak zvysenu potrebu slobody...ale to vo mne je v podstate zakodovane odmalicka:)
ale tranzity saturna a pluto, tak je vzdy paseka:D
napriklad poznam par ludi, ktory tranzity jupitera citia ako vyslovene katastrofu...a ked sa pozriem do ich horoskopu, tak je v nom jupiter taky odstrceny, v ustrani, bud tazko alebo nijako aspektovany...takze zaklad je radix a ako tiez ako mame spracovane dane principy z predchadzajucich cyklov:)
neznámy
neznámy | 31.5.2013 21:49
na tom něco bude, saturnských aspektů se bojím jako čert kříže, nejradši bych byla uvedena na ten čas do umělého spánku :D, a je pravda, že můj saturn asi za moc nestojí-NOSMILE-, navíc mám málo země.

uran a pluto mi takovou hrůzu nenahání, mám pocit, že mi jsou bližší.
neznámy
neznámy | 31.5.2013 23:00
ja som mala pred rokmi kvadraturu na slnko a bolo to teda velmi zaujimave. Bola som prave na vyske a dopadlo to tak, ze som skolu prerusila, odstahovala sa z domu, neskor aj z krajiny a bez zazemia a penazi riesila cestovanie po europe. a vlastne trochu aj mimo nej. takze zmena obrovska, hlavne stat si za svojim aj napriek pochybnym pohladom okolia a nesuhlasu rodiny. bolo to vlastne prvy krat, co som sa fakt radikalne postavila voci mame, ktora si myslela, ze si tym znicim cely zivot. ale po par rokoch, ked som sa vratila ako uplne iny clovek, asi pochopila, ze to nebolo az take marne. pre mna to bolo hned niekolko lekcii - ako sa veci vzdat, aby som mohla ziskat nieco viac, aj ked vo forme, ktoru mozno neocakavam, verit, ze Boh/vesmir alebo akokolvek to volate, sa o mna postara a v neposlednom rade prezit uplne sama v cudzej krajine bez pomoci.
neznámy
neznámy | 1.6.2013 05:00
Pluto ma tiez pre mna svoje caro, ale Saturnom vylozene trpim, uplne najviac.:D Uz tym, ze nie som introvert, samotar a Saturn ma ma tendenciu tlacit do izolacie. A nici moje velke levie ego (ascendent) nekompromisne. Tranzity Jupitera tiez vnimam katastrofalne, takze ma k tym ludom kludne zarad.:D Radsej tranzit Pluta ako Jupitera.
Fuha, aj ja som isla vtedy do svetskeho sveta, to bol ten unik, zila som v luxuse a za ten svet som sa nechcela zaoberat sebou, svojimi pocitmi, zila som pracou, vzdelavanim, cestovanim.. preto to dopadlo tak ako to dopadlo.. aj ked to bol Pluto trigon Venusa.. Vplyv ako vplyv a ked sa mu clovek vyhyba.. Pozerat sa do duse vtedy Boze chran, vsetky situacie co sa ma snazili k tomu doviest som zametala pod koberec..
Rudi, dakujem moc za velmi zaujimave prispevky a podelenie sa o poznatky a skusenosti.-THUMBSUP--YES--YES-
neznámy
neznámy | 1.6.2013 05:13
Alisa, no pekne. Celkom zaberak ako citam.-YES- V tomto som ja velmi tvrdohlava, ked nieco chcem a ja si myslim, ze je to pre mna mozne dosiahnut, tak mi moze hovorit kto chce co chce. A aj to dosiahnem. Nevyhoda, ze som tvrdohlava a idem stale svojou cestou, aj ked uz citim, ze mi to nerobi dobre, som extremistka. Stred mi nejde a pritom viem, ze je to najlepsia cesta. V extremoch citim a nachadzam seba, ci uz zlych alebo dobrych.-SAD- No kvadraty vidim su velmi zaujimave, aj rudi ho mal, opozicia myslim, nebude moc zaostavat.-LOL- Tuto vetu si musim zapamatat, pri tranzitoch Pluta sa zide, "ako sa veci vzdat, aby som mohla ziskat nieco viac, aj ked vo forme, ktoru mozno neocakavam, verit, ze Boh/vesmir alebo akokolvek to volate, sa o mna postara". Dakujem pekne za prispevok.-BYE--THUMBSUP-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 1.6.2013 18:21
Aj ja mám v natíve Pluto v opozícii so Slnkom? Ako sa to prejavovalo u tvojho partnera?
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...