mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Pluta v 1. dome

neznámy
neznámy | 24.12.2014 14:30
"pluto sa tiež prejavuje tak, že to nikto v okolí nezbadá a ty máš pocit, že z toho asi zošalieš. je to niečo skryté..."

Tak o tomto viem fakt veľa, s Plutom na ascendente.
neznámy
neznámy | 24.12.2014 15:49
Myslim si, ze Nicka to celkom dobre vystihla...

Poslední dobou je to až tak naléhavé, že si připadám jako bych kompletně ztrácela identitu. ale ne že by se ze mě zrodil nový člověk, ale jakobych zůstala někde kde ještě nejsem "nová" a už nemůžu být "stará".

Ked mi prechadzalo Pluto cez ASC tak sa to prejavovalo rebeliou a extremizmom (nikto si nevedel dat so mnou rady...)...
Potom sa mi Pluto dostalo do konjunkcie s Uranom, Saturnom a Neptunom... Pri prechode cez Saturn si myslim, ze nastala u mna nenavratna zmena (skoro celeho charakteru, mojho stareho ja), mohla by som to prirovnat ku stavbe noveho domu... Ked mi Pluto prechadzalo cez Saturn tak sa postavili zaklady a hola stavba a od tej doby doteraz sa "robia dokoncovacky"...

Kamarati, ktori ma poznaju odmala a vedia co sa stalo ma sice chapu, ale coraz viac padaju vety ako " ja ta uz vobec nespoznavam"... V rodine padaju otazky " ja len dufam, ze to ako sa chovas sa neprenesie aj na mna, dufam, ze voci mne budes stale rovnaka a nic sa nezmeni"... Takze moje okolie spozorovalo zmeny a pozorujem a citim aj ja zmeny len neviem na ne celkom jasne odpovedat (opisat ich), lebo mam v tom vsetkom chaos...
Jednoducho Pluto si spravilo svoju robotu tak, ako sa patri... -PUH-
joulutahti
joulutahti | 24.12.2014 18:00
tuto 'put' pluta cez 2.dom postupne zazivam i ja....cez uran mi to uz nastastie preslo, akurát som si spatna pozerala na tranzity a prave v tom istom case mi aj Saturn siel cez ascendent...bolo to nenormalne tazke obdobie...teraz je pluto len na neptune, ale o dva roky bude na Saturne,t ak sa trochu bojim, ale hadam prezijem...-ROLL-
neznámy
neznámy » joulutahti | 24.12.2014 18:51
Mne ked sadlo Pluto na Saturn tak to nebola len "pekelna" konjunkcia - smrt (Pluto) vs. smrt (Saturn), ale aj sa mi "spustila" - "ozivila" moja T-kvadratura, takze ja som to mala velmi zaujimave... Tebe mozna ze Pluto prejde Saturnom a nebude to az take zle... Mozna ze to ani nejak extra nebudes registrovat... Konjunkcia sa moze prejavit hocijako, clovek nikdy nevie...
neznámy
neznámy | 25.12.2014 13:54
Ahoj. Ďakujem Ti za podrobný opis vnímania tohto tranzitu. Je to veľmi zaujímavé ako si to popísala a asi takto nejako to vnímam aj ja. Aj keď toto nie je tranzit, kt. sa mňa týka osobne, ale jedného môjho blízkeho priateľa. Tiež si myslím, že Pluto prechádzajúce skrz Asc. a 1. dom zmení človeka tak, že už nikdy sa nebude cítiť tak ako predtým. A práve o tom ste tu mnohí písali, takže je to o tej celkovej vnútornej transformácií osobnosti, kt. bude však skôr badateľná pre dotyčnú osobu ako pre jeho okolie.
Ďakujem pekne aj všetkým ostatným za vaše príspevky. :)
Dogi
Dogi | 25.12.2014 21:51
Môjmu partnerovi prechádza Pluto cez Asc. 1.dom má mimoriadne veľký a po celú dobu mu bude tvoriť veľa napäťových aspektov na planéty v 7., 8 a 9.dome. Takže som sa na to trochu pozerala a k tomu, čo tu už bolo napísané, by som rada čosi doplnila.
Keď mu Pluto prechádzalo 12.domom, mal tiež samé napäťové aspekty (spomínam si na kvadrát na Slnko). To obdobie nezvládol zrovna najlepšie, čo vyvrcholilo kvadratúrou na natívne Pluto. Táto kríza jasne poukázala na potrebu zmeny, aj s ohľadom na kariéru, aj spôsob života a tiež dôležité a to prístup k svojmu telu. Toto sú oblasti, kde ho tlačí topánka. Lenže potrebu zmeny, resp. jej urgentnosť potláča a odďaľuje, čo spôsobilo zaujímavú vec. Keď sa Pluto priblížilo k Asc, začal si priťahovať do života ľudí, ktorí ho k zmene ktorú potrebuje tlačia, resp.ho k nej motivujú. Aj ja som tá osoba (od začiatku vedel, že pri mne sa zmene nevyhne). Nuž a tu sa dostávam k tomu, čo je podľa mňa dôležité. Že k tranformácii môže dochádzať, resp.jej spúšťačom môže byť aj vzťah s partnerom, resp. iný záväzný vzťah, ktorý spadá do oblasti 7.domu, ktorý je v prirodzenej opozícii s 1.domom.
neznámy
neznámy | 26.12.2014 01:11
Ahoj :) Neviem, či pomôžem, lebo Pluto mi tranzituje 3. domom, ale vnímam takmer všetko, čo už bolo v predchádzajúcich príspevkoch spomenuté. Natívne mám Pluto niekde medzi 12. a 1. domom, na ascendente spolu so Saturnom. Symbolicky na Nový rok 2014 sa mi začali diať veľmi zvláštne veci. Všetko sa od toho dňa veľmi rýchlo menilo a ten stav pokračuje. Akosi som sa otočila o 180 stupňov. Začala som jednoducho byť šťastná, hoci dovtedy bol môj život jedna veľká kopa hnoja. Pretrhla som putá s takmer všetkými ľuďmi, čo ma dovtedy obklopovali. Neviem to vysvetliť, ale v jednej chvíli mi všetci prišli úplne cudzí, akoby som si s nimi nemala ani čo povedať. Zmenila som bydlisko. Zmenila som prácu, ku ktorej som sa dostala za čudesných okolností (to ale bude skôr práca Uránu tranzitujúceho 6. domom), uvoľnila sa mi tvorivá energia, chutí mi jesť, vidím krásu aj tam, kde som ju predtým nevidela, zrazu mám pocit, že ma "niečo" vedie a je to bezpečné. Síce stabilita v mojom živote stále nenašla svoje pevné miesto, ale viem, že sa vždy zodvihnem, aj keď by som mala spadnúť na samé dno. Veď už som tam toľkokrát bola :) Zbavila som sa pocitu, že by som sa mala všetkým zapáčiť a zavďačiť. Už mi nezáleží na tom, čo si o mne druhí myslia. Teraz priťahujem presne tých ľudí, ktorých chcem. Áno, s človekom, ktorým som ešte pred rokom bola, mám pramálo spoločné. Som šťastná. :)
neznámy
neznámy | 26.12.2014 11:32
Ahoj. Tak to je veľmi pozitívna zmena, čo si napísala, graulujem. :) Ale myslím, že to u Teba skôr súvisí s inými tranzitmi ako práve s tým Plutom, aj keď Pluto tam máš samozrejme zapojené s tým, že ho máš v natíve zrejme v konjunkcii s Ascendentom, takže ty tento aspekt máš daný celoživotne. V každom prípade Ti prajem, nech sa Ti darí takýmto spôsobom meniť samú seba aj naďalej.
neznámy
neznámy » Dogi | 26.12.2014 12:54
Vďaka za postreh ohľadom toho 7. domu. -THUMBSUP- Vidíš, to ma vlastne nenapadlo, že tam môže byť spúšťačom pre transformačnú zmenu osobnosti aj partner danej osoby, ale je bude to tak, ako píšeš. :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...